Тема за flood-ене
Публикувано: 03 November 2008 - 09:50 PM
;D А, и ние виждахме. Прибирахме се от вечерна разходка към 23- човечеца си беше клекнал баш зад паркинга на Сити центъра, ама не в храстите- на пътечката. :rolleyes: Баща ми отсъди, че дотам е успял да стигне човечеца. ;D
Публикувано: 03 November 2008 - 09:55 PM
Цитат
Баща ми отсъди, че дотам е успял да стигне човечеца. ;D
Възможно е ;D ;D
Но един път имаше и в хода ми....но да не обсъждаме такива теми ;D ;D
Публикувано: 03 November 2008 - 09:58 PM
Цитат
;D А, и ние виждахме. Прибирахме се от вечерна разходка към 23- човечеца си беше клекнал баш зад паркинга на Сити центъра, ама не в храстите- на пътечката. :rolleyes: Баща ми отсъди, че дотам е успял да стигне човечеца. ;D
Е, на тоя мога да му съчувствам - зор, братче! ;D
Ама моят човек си вървеше посред бял ден по улицата ни - пресечка на Оборище. Аз си пушех на прозореца на кухнята, та ми се наложи да видя процедурата... Огледа се, видя, че няма минувачи, зае позата пред дървото, извади, свърши работа, изтръска, прибра...
Извинявам се за натуралистичните подробности, но щях да падна от прозореца!
ЧОВЕК е все пак, не е куче!
Впрочем грешка - не е човек, мъж е... ;D
Публикувано: 03 November 2008 - 10:01 PM
Цитат
Цитат
....
Днеска някъф ***** се изсрал пред мазето ни да ***** :gnqv: :Бляк!: :samoubiec: Ама така е в нашата мила родина! Хората нямат пари да си направят кенефи да си а**т там... :huh:
....
Днеска някъф ***** се изсрал пред мазето ни да ***** :gnqv: :Бляк!: :samoubiec: Ама така е в нашата мила родина! Хората нямат пари да си направят кенефи да си а**т там... :huh:
....
Хе, това не е нищо!
Редовно виждам напоследък мъже да се облекчават най-спокойно до дърветата по улицата, посред бял ден!
И в парка - също.
Съвсем прилично облечени, един даже носеше чанта за лаптоп! :(
И не им пука - въобще.
А после - кучетата цапали... Е, те поне са животни - а тия? :huh:
Ма т'ва е повече, защото е пред МАЗЕТО дето е на едно стълбище разстояние от входа... И то не да речеш да е някоя циганска махала, ами е в центъра на града... :( Пък да знаете как вонеше... :angry:

Публикувано: 03 November 2008 - 10:08 PM
Цитат
....
Ма т'ва е повече, защото е пред МАЗЕТО дето е на едно стълбище разстояние от входа... И то не да речеш да е някоя циганска махала, ами е в центъра на града... :( Пък да знаете как вонеше... :angry:
Имам предложение за текст в закона за етажната собственост - такива типове да са длъжни да си чистят след тях! ;D
А то все кучетата им виновни... ;)
Цитат
;D Като ви хване зора, па ще си говорим. ;D Тичаш и... докъдето стигнеш. ;D
Е, ние жените сме дискриминирани от природата... сложно е при нас! ;)
А бе мъж да си на тоя свят!
;D
Публикувано: 03 November 2008 - 10:10 PM
Цитат
А бе мъж да си на тоя свят!
;D
;D
;D :sarkastichen:
Публикувано: 03 November 2008 - 10:25 PM
Ох искам на изложба ;D ;D вече много ми се ходи ;D :P
Лека нощ от мене флудъри
Лека нощ от мене флудъри