Тема за flood-ене
Публикувано: 27 November 2008 - 04:39 PM
;D Аз се замислям за гореща страна,а ти ме прати ехее...южния полюс ;D ;D
Публикувано: 27 November 2008 - 05:08 PM
Това ми е мечта..да живея на плаващ лед ;D ;D
Публикувано: 27 November 2008 - 05:19 PM
;D ;D ;D Нали ;D ;D
Публикувано: 27 November 2008 - 05:43 PM
Цитат
Добри отзиви съм чувала от Адвантакса. ;)
Само да знаеш, че 100% сигурно няма. Освен да се преселите на южния полюс ;D Единствения сигурен изход!
Тея гадини са .... меко казано ужасни. Дано някой ден да попаднат в Червената книга!
Само да знаеш, че 100% сигурно няма. Освен да се преселите на южния полюс ;D Единствения сигурен изход!
Тея гадини са .... меко казано ужасни. Дано някой ден да попаднат в Червената книга!
Дааа от Адвантикса и аз съм доволна.Един път се излъгах това лято да взема Фронтлайн и :o - имаше кърлеж,който лазеше по козината на кучето ми като се прибрахме от разходка :huh:Добре,че го видях навреме преди да се забие.А Адвантикса има репелентно действие ;)С бълхи не сме се сблъсквали още.Иначе дано да попаднат в червената книга ;D
Публикувано: 27 November 2008 - 07:26 PM
От вчера вечерта не съм се виждала с майка ми и сега тя ме изпревари.Като се прибра,вечерта ми донеса противобълхова каийшка това пише на опаковката:
Virbac Sante Animale Antiparasitaire Externe Preventef collier Antiparasitaire Grand chien Още не съм я отваряла,тъй като утре ще го къпа и после ще му я сложа,но доколкото си спомням тази я бяхме използвали,но може и аз да бъркам.
Бяхме купили една сива със блестяща лентичка посредата каийшка и беше много ефикасна,човека от зоомагазина казъл,че и тази била такава,но още нямам рентгеново зрение и не знам утре ще я видя.Предпоследната беше един невероятен боклук,се едно си беше само за украшение :rolleyes:
Дано тази става за нещо..ако не ще търся от тези които вие ми казахте
Virbac Sante Animale Antiparasitaire Externe Preventef collier Antiparasitaire Grand chien Още не съм я отваряла,тъй като утре ще го къпа и после ще му я сложа,но доколкото си спомням тази я бяхме използвали,но може и аз да бъркам.
Бяхме купили една сива със блестяща лентичка посредата каийшка и беше много ефикасна,човека от зоомагазина казъл,че и тази била такава,но още нямам рентгеново зрение и не знам утре ще я видя.Предпоследната беше един невероятен боклук,се едно си беше само за украшение :rolleyes:
Дано тази става за нещо..ако не ще търся от тези които вие ми казахте
Публикувано: 27 November 2008 - 08:05 PM
Цитат
Според производителя, може да се мокри. :blink:
А кутрето си е същинско лаб-че :wub:
А кутрето си е същинско лаб-че :wub:
Лабче не е, освен по цвета. По непотвърдена информация бащата е дратхаар... Майката е голдънка... ;D
Абе сладичка си е!
Ам това значи ли, че като сложа на моя, белия, каишката и му хрумне от полянката да драсне на морето за бързо цопване, после тази каишка ще има OЩЕ ефект? ;D Или намокряне значи дъжд, например... :-
Също така... Много силна миризма ли имат каишките? Бях виждала куче, май точно с Килтикс, което не можех да приближа от миризмата на каишката. :Бляк!: Много силна, натрапчива миризма беше... За кучо на село няма проблем с това, но този моичкия вкъщи... Ще се радвам да отговориш. :izcherven:

Публикувано: 27 November 2008 - 08:08 PM
Са тая на Ърни като му я сложихме имаше един отвратител аромат на лавандула около него не се дишаше и като влезе в някоя стая и там оснане за няколко часа,след това Вунеше много гадно :Бляк!:
Публикувано: 27 November 2008 - 08:13 PM
Лизата, мирише определено! В началото и за мен беше супер силно, но привикнах. ;D Даже вече ми е приятна.
Виж, за солената вода и ефекта на каишката нинам. :- Няма такъв казус в опътването. ;D
Аз следващия път ще пробвам Скалибор- добри отзиви има, а и се надявам да не е с натрапчива миризма.
Виж, за солената вода и ефекта на каишката нинам. :- Няма такъв казус в опътването. ;D
Аз следващия път ще пробвам Скалибор- добри отзиви има, а и се надявам да не е с натрапчива миризма.
Публикувано: 27 November 2008 - 08:16 PM
Само това не ми харесва на каишките- изключително силната миризма. :(
Фронтлайн го забравяме вече... :rolleyes: Преди действаше, сега явно го развалиха...Адвантикс трябва да пробваме или Килтикс. :rolleyes: Ох не знам...
Моля ,някой да каже за миризмата на Килтикс. :(
п.п. Сега видях, че си писала. Ха, като пробваш, да кажеш как е... Че определено ще се омирише цялата къща от каишката... :Бляк!:
Имам време да мисля до пролетта... :(
На каква цена спрямо Килтикса е Скалибор? По- скъпа, по евтина, еднаква цена?
Благодаря предварително.
Фронтлайн го забравяме вече... :rolleyes: Преди действаше, сега явно го развалиха...Адвантикс трябва да пробваме или Килтикс. :rolleyes: Ох не знам...
Моля ,някой да каже за миризмата на Килтикс. :(
п.п. Сега видях, че си писала. Ха, като пробваш, да кажеш как е... Че определено ще се омирише цялата къща от каишката... :Бляк!:
Имам време да мисля до пролетта... :(
На каква цена спрямо Килтикса е Скалибор? По- скъпа, по евтина, еднаква цена?
Благодаря предварително.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +