Тема за flood-ене
Публикувано: 26 November 2008 - 07:47 PM
От тогава не съм ходила на село... Мрънках на брат ми тази седмица да ме закара, та ще видим. :blink: Кой ли знае колко шишкава е станала...
Бях оставила Нерон на баба за една седмица, докато бяхме на почивка. Взех си го като угоено прасенце за Коледа. ;D :wub:
Дарма е, да. :blink: Тааа за противопаразитните средства? ...
Сега като ходя ще й дам за вътрешни паразити... След половин месец ще си я взема за втора ваксина или аз ще й я бия... Те така... :blink:

Публикувано: 26 November 2008 - 07:59 PM
Цитат
Мерси shadow ще видя че вече ми омръзна,какво ли не му слагаме и пак и пак..бълхи :huh: :rolleyes:
Публикувано: 27 November 2008 - 12:35 PM
Цитат
Аз имам една молба.Някои можели да ми каже някаква ефикасна противобълхова каийшка,защото се на боклуци попадаме.На тази последната бълхите си ходят около нея :huh: :rolleyes:
По принцип противопаразитните каишки не убиват бълхите.Те ги правят безплодни и само спират размножаването им.Моя съвет е да пробваш с нещо друго не каишка! ;)
Публикувано: 27 November 2008 - 01:57 PM
Цитат
Цитат
Аз имам една молба.Някои можели да ми каже някаква ефикасна противобълхова каийшка,защото се на боклуци попадаме.На тази последната бълхите си ходят около нея :huh: :rolleyes:
По принцип противопаразитните каишки не убиват бълхите.Те ги правят безплодни и само спират размножаването им.Моя съвет е да пробваш с нещо друго не каишка! ;)
А какво друго да пробвам???
п.п. Това за бълхите не го знаех до сега,че ги прави безплодни ;D ;D мерси за пояснението :P
Човек научава по нещо всеки ден :P :P
Публикувано: 27 November 2008 - 02:31 PM
Цитат
Тя си го е казала ;D
Та пробвай Фронтлайн или Адвантикс за кучето.
Иначе аз от пудра Тапилан съм доволна - към 4 лв. е
За начало си вземи една такава и го напудри хубаво - да изпадат всички бълхи. Те щом са доста ( чак да "щъкат" по него) може да са се завъдили и у вас. С тази пудра Тапилан мисля, че може и у вас да напудриш (където му е леглото, около вратите, където спи ... )
Публикувано: 27 November 2008 - 03:02 PM
Със всичко друго ще пробвам,но не и фронтлайн.Тъй като кучето на най-добрата ми приятелка му бяха сложили фронтлайн след около три четири дена имаше един огромен кърлеж на крема :-
Майка ми и баща ми работят в здравни заведения и се шегуваме в къщи че те носят бълхите на кучето ;D ;D
Ще се разходя да видя какво предлагат и ще взем най-доброто и ефикасното,мерси на всички ;)
Публикувано: 27 November 2008 - 04:39 PM
Публикувано: 27 November 2008 - 05:08 PM
Публикувано: 27 November 2008 - 05:19 PM
Публикувано: 27 November 2008 - 05:43 PM
Цитат
Само да знаеш, че 100% сигурно няма. Освен да се преселите на южния полюс ;D Единствения сигурен изход!
Тея гадини са .... меко казано ужасни. Дано някой ден да попаднат в Червената книга!
Дааа от Адвантикса и аз съм доволна.Един път се излъгах това лято да взема Фронтлайн и :o - имаше кърлеж,който лазеше по козината на кучето ми като се прибрахме от разходка :huh:Добре,че го видях навреме преди да се забие.А Адвантикса има репелентно действие ;)С бълхи не сме се сблъсквали още.Иначе дано да попаднат в червената книга ;D