Тема за flood-ене
Публикувано: 20 December 2008 - 10:01 PM
Ей, че гот ми стана. :wub:
Публикувано: 20 December 2008 - 10:18 PM
Нашата си е обикновена изкуствена. Вече доста години я имаме и определно бива.
Днес е Игнажден.
Цитат
Много държа Розинка да ми каже, че е здрава и имотна, че тя беше първия човек, който днес дойде у нас. Че е мило дете е ясно. :blink:
Само дано не означава, че ще ми върви на дечица, че тогава ще се караме ;D
п.п.
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2008 - 10:21 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 20 December 2008 - 10:22 PM
Цитат
Цитат
Някой да иска да ми дойде на гости? :izcherven:
п.п. мога да почерпя с малко арини целувки :P
Публикувано: 20 December 2008 - 10:24 PM
Цитат
Може, може. Но просто нямаше кога да се закарам до Студенски град... А като пристигна елхата установих, че съм се прИцакала. ;D Нищо де, здраве да е.
Пак да си кажа- направо съм възхитена от отношението на хората, оправиха ми деня. :blink:
П.П. И аз днес нямах гости. :'(
Публикувано: 20 December 2008 - 10:27 PM
Публикувано: 20 December 2008 - 10:29 PM
Цитат

Публикувано: 20 December 2008 - 10:29 PM
Цитат
Цитат
Хаха, имаме си такъв... ;D Само дето вече е малко късничко. :sviruka:
Лека нощ. :blink:

Публикувано: 20 December 2008 - 10:39 PM
Някак ми се иска, като украсявам, да не се навеждам... Което ще рече горе-долу 1,70-1,80м "елхичка"... Колко ли ще излезе? Имате ли идея?
Ох... А пък тази улица "Индустриална" къде е чак на майната си... Ужас... Как ще се замъкна до там, само аз си зная... ;D

Публикувано: 20 December 2008 - 11:32 PM
Цитат
Някак ми се иска, като украсявам, да не се навеждам...

Публикувано: 21 December 2008 - 12:24 AM
Цитат
Цитат
И аз. :blink: Колко малко му трябва на човек... Само малко учтивост и отношение.
П.П. Лизата, не знам колко ще струва толкова висока елха, но питай на мейла- отговарят веднага. :blink:
Публикувано: 21 December 2008 - 01:25 PM
Публикувано: 21 December 2008 - 05:04 PM
Ето тук ще Ви открия една от най-големите тайни на човечеството - българското ЕГН. В него си нямате представа каква информация е кодирана. Просто безумие! Не сте се замисляли просто. Време е истината да лъсне наяве.
Всички знаем че първите 6 цифри са годината, месеца и датата на раждане. А какво са тогава последните 4 цифри и каква информация носят те? Замисляли ли сте се някога?
Ето, сега ще ви разкрия тайните на шифъра на ... ЕГН. Разглеждаме последните 4 цифри:
Ако първата е четна - значи слушате чалга. В останалите случаи - любимата ви музика е метъл или рок, с изключението - ако е 3, значи слушате нещо друго - я джаз, я електронна, я класическа.
Втората цифра се тълкува по следният начин:
1: обичате да си бъркате в носа
2: не пускате водата в тоалетната след като ходите по малка нужда (понякога и след като ходите и по голяма)
3: хапете си ноктите
4: фенове сте на ЦСКА (ако не сте на ЦСКА, най-вероятно сте на Левски, във всички останали случаи - Ботев Пловдив)
5: предпочитате бяло пред червено вино
6: можете да се уригнете когато пожелаете
7: имате нелегален казан за варене на ракия в мазата
8: празнувате св.Валентин вместо Трифон Зарезан
9: предпочитате 'кашу и Jim Beam' пред 'ракия и туршия'
0: викате на коктейлите банкет
Третата цифра сочи предпочитанията към пиенето:
1-3: обичате ракия
4-5: обичате водка (ако е цифрата е 5 - водката е с доматен сос)
6: обичате уиски - от онова оригиналното MADE IN CHERVEN BRIAG
7: няма нищо по-хубаво от бозата за вас
8-9: бира! в промишлени количества.
0: пиете каквото има и ви падне, най-често се оказва, че пиете по една студена вода
Четвъртата цифра според спецификацията на ЕСГРАОН се води като контролна сума и като такава тя има многозначителен обобщителен характер:
1: имате прякор с животински произход - бизона, свинята, турмака, бичето, т.н.
2: смятате, че бутилките с кафяв цвят съдържат по-качественна бира
3: карате фолксваген голф и вярватe че това е най-мощната кола на света
4: вие сте комунист
5: къпете се само на официалните празници
6: краката ви миришат
7: смятате че в САЩ се говори сащски език
8: свирите на барабани, защото просто на друго не можете
9: имате куче вкъщи
0: имате поне 2 мобилни телефонни апарата (като им викате джиесеми)
Ако сумата на първата и втората цифра даде четно число, най-вероятно като деца сте преболедували от детски паралич или поне имате лека форма на рахит.
Ако сумата на третата и четвъртата цифра даде 11, вярвате в съществуването на дядо Мраз (дядо Коледа респективно, зависи от коя партия сте) и всяка Коледа и Нова година прекарвате на прозореца, взирайки се в нощното небе да видите тази вълшебна шейна.
Ако първото и третото число са еднакви - имате изваден зъб горе ляво (номер на съответното число). Ако нямате такъв номер зъб, значи страдате от косопад и ще оплешивеете има-няма преди да сте чукнали 30-те.
Ако първата и втората цифра взети заедно като число правят числото 13 - значи харесвате музиката на Бисер Киров (и най-вероятно имате някъде нейде скътана негова касетка, която криете от всички и тайно си пускате да се порадвате на прекрасния глас и музика). Ако числото е 31 - любимец ви е Емил Димитров.
Ако последните 2 цифри взети заедно като число правят числото 55 - значи свирите на акордеон.
Ако някоя от последните 4 цифри в ЕГН-то ви е 2, 4 или 6 - имате роднина който се казва Иван. Ако там се мъдри 1, 3 или 5 - имате роднина който се казва Георги. В останалите случаи - имате роднина, който се казва с по-обикновено име.
Ако първите 3 цифри взети като трицифрено число са между 281 и 300 (вкл.), най-вероятно гласувате на изборите за ДПС.
копи/краднато от http://tsvetozar.e-p...8d6002715df34b5