Публикувано: 07 January 2009 - 10:37 PM
Такам... Сега бях с кучето вън... :-
Излизам си и аз и чувам шумолене до казаните... Не обръщам внимание, мислейки че е някоя котка... Почва се едно злобно ръмжене и скимтолаене... Виждам един хм.. "бездомник" държащ немска овчарка, която се опитва да нападне кучето ми... Неро, разбира се, просто гледа и върви... Аз също... Дори не се стреснах... Странно... Кучето беше със дълъг синджир, дори ми се струваше че дрънчеше по асфалта... На какви мисли ме наведе това... "Кучето е може би откраднато" . Мъжът.. ъъъ... "собственикът" опитваше да задържи овчарката, която беше като някакъв питбул... Видимо, кучето беше малко... Около една година... Може и да греша... Изключително злобно... Отправи някакви думи към мен след като се отдалечих, но не обърнах внимание... Бяха май псувни... ;D Спрях, обърнах се и го гледах от разстояние...
Аааа... забравих да спомена... Хранеше кучето на казаните... ;) Кучето не ми изглеждаше слабо, но в тъмното не мога нищо да твърдя... Съшо така... кучето беше хубаво... Не беше кой знае колко занемарено....
Та такам... да се върнем към "случката".
Страх ме беше само от това да не пусне овчарката и тя да захапе Нерон... Мислех си да го проследя малко, та да видя на къде отива, но бях с ботуши.... които ХИЧ не са безшумни... Съжалих, че не си бях сложила маратонките... Тръгнах да си разкарвам кучо и завих по една улица в обратна посока, мислейски че там някъде ще го пресрещна... Да ама той ме изненада.... Беше до друг казан да храни кучето... Е тогава се стреснах малко... Това пак почна да се репчи и чух отрапените към мен думи... "Да е*а мама ти" и последвалите "Ела, ела тука" които не стана ясно към мен ли бяха или към "кучето му". Спрях, готова да отвърна, но се сдържах... И накрая си продължих надолу по пътя да видя дали една овчарка си в двора... Там си беше за щастие...
Човекът беше с мустаци... Т.е. се бръсне... Т.е. не е кой знае колко бездомник...
Кучето се е гледало/ гледа в двор... Никой нормален не би си вързал кучето със двуметров синджир у дома... Никой нормален не би тръгнал да храни кучето си по казаните...
Кучето моооже да е негово... Но наистина мноого ме съмнява... :-
Жалко, че нищо не могах да направя по въпроса... :- Трябва да си купя спрей... Ако срещнем пак тези двамата и реши да остави овчарката да ни нападне... :-
Завършвам случката така... Малко е дългичко, но...