Тема за flood-ене
Публикувано: 07 January 2009 - 08:38 PM
Публикувано: 07 January 2009 - 08:40 PM
Аз на 12 си лягах 23:00ч. НАЙ-късно...
Някой от вашите не може ли да те събужда сутрин?
Аз не чувам аларми... Спа като пън... Моля майка да ме събуди сутрин... ;D
Странното е, че като остана сама, и трябва да ставам рано с аларма... нямам никакви проблеми. Даже се събуждам преди алармата... :sarkastichen: Иди разбери...

Публикувано: 07 January 2009 - 09:05 PM
Майка ми уж обеща една сутрин да ме събуди, ама не можа да стане ;D
Аларми аз чувам вече, но не мога да се отърва от това да си казвам "Още 5 минутки и ставам"... след алармата си лягам веднага пак, а втора аларма даже и да настроя - не звъни ;D Уж слагам телефона в отдалечен ъгъл на стаята, за да се поразходя, докато го изключа, ама пак не... и на земята съм лягала, ако ме мързи да се върна...
Като пенсионер съм - където седна, заспивам ;D
Публикувано: 07 January 2009 - 09:15 PM
В едно съм се убедила - ако не искаш да ставаш късно, просто не си лягай! ;D Гадното е, че после 2 дни не знаеш къде си...
Публикувано: 07 January 2009 - 09:44 PM
JujitYy - поспивай повечко и си впрегни волята. ;) ;D

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 07 January 2009 - 09:48 PM
А 5мин. са ми любимото нещо... като наркотик са ми. Просто не съм аз, ако след като съм станала, не си кажа "Оф, ама айде още 5мин. и ще стана"... и докато се усетя.. първия час заминава... Или пък в редките моменти, в които майка ми ме събужда казвам "Ей сега ставам, остави ме да се разсъня" и тя отива и си ляга, а аз пак закъснявам..
Публикувано: 07 January 2009 - 10:23 PM
Ама на теб как да не ти се спи, като те гледам на следващия ден си писала във форума след полунощ. :rolleyes:
Айде лека от мен, че вече лягам. ;D

Публикувано: 07 January 2009 - 10:34 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Аааа айде стига де не съм чак толкова зле ;D без да си искам се отприщих ;D
Мхм, а аз разчитам на едното училище за да се подготвя за матурите. Една ваканция да ми пльоснат, за дето имаме едни сънчовци в народното събрание...
Публикувано: 07 January 2009 - 10:37 PM
Излизам си и аз и чувам шумолене до казаните... Не обръщам внимание, мислейки че е някоя котка... Почва се едно злобно ръмжене и скимтолаене... Виждам един хм.. "бездомник" държащ немска овчарка, която се опитва да нападне кучето ми... Неро, разбира се, просто гледа и върви... Аз също... Дори не се стреснах... Странно... Кучето беше със дълъг синджир, дори ми се струваше че дрънчеше по асфалта... На какви мисли ме наведе това... "Кучето е може би откраднато" . Мъжът.. ъъъ... "собственикът" опитваше да задържи овчарката, която беше като някакъв питбул... Видимо, кучето беше малко... Около една година... Може и да греша... Изключително злобно... Отправи някакви думи към мен след като се отдалечих, но не обърнах внимание... Бяха май псувни... ;D Спрях, обърнах се и го гледах от разстояние...
Аааа... забравих да спомена... Хранеше кучето на казаните... ;) Кучето не ми изглеждаше слабо, но в тъмното не мога нищо да твърдя... Съшо така... кучето беше хубаво... Не беше кой знае колко занемарено....
Та такам... да се върнем към "случката".
Страх ме беше само от това да не пусне овчарката и тя да захапе Нерон... Мислех си да го проследя малко, та да видя на къде отива, но бях с ботуши.... които ХИЧ не са безшумни... Съжалих, че не си бях сложила маратонките... Тръгнах да си разкарвам кучо и завих по една улица в обратна посока, мислейски че там някъде ще го пресрещна... Да ама той ме изненада.... Беше до друг казан да храни кучето... Е тогава се стреснах малко... Това пак почна да се репчи и чух отрапените към мен думи... "Да е*а мама ти" и последвалите "Ела, ела тука" които не стана ясно към мен ли бяха или към "кучето му". Спрях, готова да отвърна, но се сдържах... И накрая си продължих надолу по пътя да видя дали една овчарка си в двора... Там си беше за щастие...
Човекът беше с мустаци... Т.е. се бръсне... Т.е. не е кой знае колко бездомник...
Кучето се е гледало/ гледа в двор... Никой нормален не би си вързал кучето със двуметров синджир у дома... Никой нормален не би тръгнал да храни кучето си по казаните...
Кучето моооже да е негово... Но наистина мноого ме съмнява... :-
Жалко, че нищо не могах да направя по въпроса... :- Трябва да си купя спрей... Ако срещнем пак тези двамата и реши да остави овчарката да ни нападне... :-
Завършвам случката така... Малко е дългичко, но...

Публикувано: 08 January 2009 - 02:23 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 06:57 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 07:30 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 07:45 PM
Включително и ти.
Публикувано: 08 January 2009 - 07:57 PM
Някой да е рисувал щита на Ахил някога? Хаел, ти си по-голяма... Да си? ;D