Тема за flood-ене
Публикувано: 08 January 2009 - 08:36 PM
И щита на Ахил съм рисувала, и Бай Ганьо рисувах пък миналата година. Класната ми взе Бай Ганьо, а щита е някъде в забвение, ако не го е изял Джек.
Иначе ето ти една реконструкция на щита, ако ти трябва:
http://www.mlahanas....hieldImage.html
http://www.gbt.org/GBTIQu1.jpg
Публикувано: 08 January 2009 - 09:37 PM
иначе аз съм ок ти?
Публикувано: 08 January 2009 - 09:44 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 09:55 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 09:56 PM
Сестра ми е 12 клас и аз откачих повече от нея ;D
Публикувано: 08 January 2009 - 09:59 PM
Цитат
Е спокойно те го кде е след година и половина ще го видя а ти натегай на учене ;D да станеш висшиска ;)
Публикувано: 08 January 2009 - 10:02 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 10:06 PM
Кофти е. Защото тия момичета и момчета, които са абсолютни роби на модната тенденция "чалга фешън" след време ще имат деца. И няма да има на какво друго да ги научат освен на това да слушат чалга, да пият, да псуват и да се мислят за черешката на тортата.
Гледам ги по-малките в 9-ти, 10-ти клас, момичетата с по 3 тона грим, поли-колани, ботуши, специално подбирани да са възможно най-олигофренските, самочувствие до небето, ама една дума не могат да кажат правилно и едно изречение не могат да напишат.
Момчетата-то пък и те едни момчета...кухи глави, хазарт, "готините мацки" от класа, трудно говорят, оскъден речник, но пък маркови дрешки.
lizata, вие да не сте решили цяла година само Илиада да си учите, но пък да я изучите от първата до последната песен?
Цоко, догодина ще ти е весело. Сблъсъкът с ВУЗ-овете е мноого тежък. ;D
Публикувано: 08 January 2009 - 10:08 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 10:13 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 10:19 PM
Учители си мислят, че като имаме ваканция, всеки един от 11-те трябва да ни даде някаква огромна домашна "щото имаме цеееели 10 дена почивка" ;D А в тези 10 дни, нали се сещате, че нкой няма да виси цял ден вкъщи да учи...
А относно фукльовците... Какво да кажа и аз... Тук гъмжи от такива индивиди...
Поне случих на клас... Момичетата, разбира се, се караме за щяло и нещяло... Ама момчетата са супер... Винаги готови да услужат, не обиждат, застъпват се за теб...
Докато в стария ми клас това не съществуваше... Там без причина всеки се заяждаше с този или онзи... Постоянни груби нападки, просто щото "аз съм шефа, ти си боклука". Колкото и да ме е срам да го кажа... Насметох няколко момчета, които постоянно обиждаха една пълничка от класа... Която след известно време, като забрави за случката... без никаква причина ме обиди на няколко пъти, за да се прави на интересна пред другите... :OK: Замълчах си , неискайки да я нагрубявам в отговор... Но накрая не издържах и й казах няколко думи. Нито една груба, разбира се... И каква й беше реакцията? - Разрева се и каза "права си" ... :- Те така се казваше "Благодаря" в стария ми клас... Нон-стоп обиди... :-
АПф... Пак се разприказвах... :P

Публикувано: 08 January 2009 - 10:24 PM
Цитат
Така по-може. А Едип цар и Антигона взехте ли вече? Те ми бяха по-забавни от Илиада. Въпреки, че още трябва да пазя някъде разказите за интимната връзка на Ахил и Хектор и убийството от ревност. ;D Лелее, трябва да си намеря тетрадката от тогава.
Публикувано: 08 January 2009 - 10:24 PM
Цитат
Учители си мислят, че като имаме ваканция, всеки един от 11-те трябва да ни даде някаква огромна домашна "щото имаме цеееели 10 дена почивка" ;D А в тези 10 дни, нали се сещате, че нкой няма да виси цял ден вкъщи да учи...
Още такъв човек аз не познавам ;D ;D
Публикувано: 08 January 2009 - 10:29 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 10:38 PM
От древните народи те и траките са ми най-интересни. Като траките може би малко повече, защото за тях не се знае още толкова много, постоянно се откриват нови неща, постоянно се пишат разни глупости с предположения, че примерно имат общ корен с египтяните, защото в Граденица била открита плоча с надписи, напомнящи тези на йероглифите на египтяните.
Публикувано: 08 January 2009 - 10:50 PM