Тема за flood-ене
Публикувано: 08 October 2008 - 09:12 PM
Теди, имам 7 часа, ако искаш може пак да се чакаме на козирката там на стълбите и направо да отидем при котето. А всъщност днес по ФВС като си чаках реда да правя норматива и дойде едно коте, мисля че беше рижавко, женско, голяма сладурана и си я гушках, ама не знам къде отиде. Ти видя ли я?
Публикувано: 08 October 2008 - 09:21 PM
Цитат
Теди, имам 7 часа, ако искаш може пак да се чакаме на козирката там на стълбите и направо да отидем при котето. А всъщност днес по ФВС като си чаках реда да правя норматива и дойде едно коте, мисля че беше рижавко, женско, голяма сладурана и си я гушках, ама не знам къде отиде. Ти видя ли я?
П.П.Имам 7 часа.Айде след часовете под козирката?
Публикувано: 08 October 2008 - 09:51 PM
Цитат
Аз за тия слепичките не знам :o :'( :'(
Публикувано: 08 October 2008 - 09:51 PM
Ако искаш някое подивяло, вземи си животинче от хора като мен. ;D Аз си имам едно такова откачено, дето да прилича на собсвеничката си моя милейди. ;D Както днес една от кучкарките каза- Диви, свободолюбиви, инати и красиви. ;D За последното съм съгласна само за Нерката. ;D Пак се гонихме днес, докато се хванем. Просто той реши да се даде да го хвана накрая, иначе и цяла вечер може да си играем на гоненка.... :rolleyes: Абее... луда работа. ;D
Да се похваля- вчера му бръкнах в купата :yahoo: (Който знае историята ми с проклетата купа, ще разбере колко важно е това за мен ;D). Също така почна да ми обръща повече внимание от преди- умилква ми се, стои в стаята ми по собствено желание :o, носи ми разни играчки, чака да го галя по коремчето, като се поразлигави. А това преди не се е случвало... Идваше в стаята ми само ако майка ми е там. ;D Абе белчо почна малко по малко да кротва. :wub:
Дури, супер сладко котенце. Снимай й очичките, когато са отворени, че май от рано е заспала зимен сън. ;D

Публикувано: 08 October 2008 - 10:05 PM
Ех, какви сладки есенца споделяш тук с нас, тия дни се смях с глас за танците..
Сега пак ме усмихна широко..
Една виртуална целувка полита от София към Варна към бузката на сладката ми приятелка "Лизата". :wub:
Браво за успеха ти с Рон и купата за храна!
Браво на моята "Тес"! :drugarche: :kuchence:
*Позволявам си да я наричам"Тес" защото потресаващо ми прилича физически на Тес Маклауд от "Дъщерите на Маклауд" сериал, в който работихме за GTV преди няколко години.
И Тес и нашата "Лиза" обичат конете..
А снимка на очите на принцеса Аманда Лиър ще има..обещавам!
Ето едно слайд шоу, което започва с Тес.. :P
http://www.vbox7.com/play:44bc177e
Публикувано: 08 October 2008 - 10:21 PM
Мерси за прозвището и се радвам, че ви разсмивам поне вас. То другите не ме слушат, като говоря. Останала съм с впечатлението че съм страшно отегчаващ човек, който си говори сам и си мисли, че другите го слушат. ;D
Едно поздравче от моята фаворитна група. :wub:
http://www.youtube.com/watch?v=1TRs696WL7k
Текста е върховен... Поне на мен ми харесва, де . :blink: ;D

Публикувано: 08 October 2008 - 10:32 PM
Прощавам ти, ама само този път. ;) :P
Давай снимките насам. :P Много обичам да гледкам очички, в бурканчета. Майтап бе, Вики! :P
ПЪК като стана дума за езда, днес яздих, ама съжалих... :rolleyes: Тва конче днес, ми скъса нервите... Преди повече слушаше. После като разседлах и оправих инатото говедче, се лигавих с моя любимец половин час... ;D То не бяха опити да ме хапе, да ме бута, да ме олигави хубаво... Абе интересни занимания без произшествия, даже намаза с морков.... ;D
ЕДИТ: Хехе готини снимчици. ;D Тази широка усмивка малко ме плаши, ама айде от мен да мине. :P

Публикувано: 08 October 2008 - 10:44 PM
Предпочитам - слънцето.
Затова тия дни ще опитам да я сложа на едно столче на терасата и да й направя "външни", дневни фотоси пък белким поне една излезе на фокус.. :namigam:
Изглежда фотоапарата ми се "заслепява"..
Обектива се изпотява то бива - бива хубавица ама Аманда просто не се трае! :palqcho: :kotence:
Публикувано: 08 October 2008 - 10:56 PM
Аз покрай Дури, почнах да го гледам по Холмарк(?) . :P
А кой от тук е фен на коне или пак съм си сама, да знам да не ви досаждам със скучните, според някои, "коне" ... ;D

Публикувано: 09 October 2008 - 08:01 PM
Като за начало можете да кликнете тук- http://s4.bg.gladiat....php?uid=20588

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +