Тема за flood-ене
Публикувано: 08 October 2008 - 08:42 PM
Не разбрах добре това горе?
Кой го мести, къде го мести то е от 6 ти вечерта при мен..
Когато миналото лято намерих едно друго коте под терасата си й го приютих не можеше да се спи от него..
По цели нощи, буквално, мяучеше дълго протяжно, неспирно.
Акаше в леглото..
Една сутрин много рано се събудих от гневно мърморене и тряскане на врати из апартамента.
Станах веднага и..
Бяха го гушнали в леглото..то се изакало на чаршафа, омазало всичко:одеяло, постелка, дори възглавницата, дръжките на близкия шкаф..
Помня това защото лично почиствах после.
;D
Спеше в тоалетната си.
Мяучеше по цели нощи.
Дереше силно.
И нямаше наяждане..ако зависеше от него би се самоубил с храна, буквално!
..
Шир Хан бе на около месец тогава.
Моята Аманда е на около месец и половина и също като него е улична котка.
Публикувано: 08 October 2008 - 08:46 PM
Цитат
Не разбрах добре това горе?
Кой го мести, къде го мести то е от 6 ти вечерта при мен..
Когато миналото лято намерих едно друго коте под терасата си й го приютих не можеше да се спи от него..
По цели нощи, буквално, мяучеше дълго протяжно, неспирно.
Акаше в леглото..
Една сутрин много рано се събудих от гневно мърморене и тряскане на врати из апартамента.
Станах веднага и..
Бяха го гушнали в леглото..то се изакало на чаршафа, омазало всичко:одеяло, постелка, дори възглавницата, дръжките на близкия шкаф..
Помня това защото лично почиствах после.
;D
Спеше в тоалетната си.
Мяучеше по цели нощи.
Дереше силно.
И нямаше наяждане..ако зависеше от него би се самоубил с храна, буквално!
..
Шир Хан бе на около месец тогава.
Моята Аманда е на около месец и половина и също като него е улична котка.
Публикувано: 08 October 2008 - 08:49 PM
Да.
Но ..дали е нормално да е чак пък толкова потресающо спокойна?!
Кога да я очаквам да "полудее"
(не държа на това, но зная, че е нормално, котките са си такива) най - сетне, че накрая аз ще "полудея" дали й е добре, дали не я боли нещо..
Дали има някакъв тест, да проверя дали всичко е наред?
Треперя й така защото е моята любима котка и искам да и е добре, да се чувства свойски, котешки, да й е гот с нас..
Жалко, че не се включва някой ветеран стопанин коткар..
Публикувано: 08 October 2008 - 08:56 PM
Такива сме ние възрастните..притесняваме се когато ни пука..
:)
Твърде е малка Аманда..а аз невежа по котешките въпроси.
Предпочитам да се притесня "излишно" отколкото да съм безхаберен непукист.
Мяу! :kotence:
*колега е човек, с когото сме учили по едно и също време, в едно й също висше учебно заведение;
или работите заедно някъде.
Впрочем етичния израз и към двата пола би следвало да е :"Колега".
А не кулиешкие..колежке.
Публикувано: 08 October 2008 - 08:58 PM
Аз както съм тръгнала - не знам кога ще легна. С едното око си чета текста по руски и се опитвам да го запомня, с другото око следя форума ии следователно абсолютно нищо не разбирам ;D
Дури, ако се държи спокойно вече, дава да бъде гушкана, мачкана и т.н., не показва страх... може би просто пък да е по-мързеливо и спокойно котенце ;) Все пак не всички котки са луди. Но след още време най-добре ще си проличи, все пак е с вас само от 2 дни :blink:
Публикувано: 08 October 2008 - 08:58 PM
Цитат
Шегичка естествено! ;)
Дури-прекалено се притесняваш!
Relax! ;D
Лека нощ колеги, че утре трябва да ставам раааааааааано :mazohist:
Публикувано: 08 October 2008 - 09:06 PM
Разбира се, че като мине време ще стане ясно каква е по нрав.
Но през това време имам право на съмнения, на някои мисли..
Имам право да се интересувам дали е нормално нещо, което е твърде различно за котките.
Да, Аманда е само от ден - два при мен.
Но Шир Хан от 1 до последния ден при нас бе ..пискун, дрискун, драскалчо и диваненце.
Котката ми е твърде малка и съм загрижена за здравето й.
И как й е с нас.
Тва е.
Ех, нямам късмет да си полафя със "стара котешка пушка".. :kisel: :kotence:
Публикувано: 08 October 2008 - 09:09 PM
Цитат
П.П.Колко часа имаш?
Публикувано: 08 October 2008 - 09:12 PM
Теди, имам 7 часа, ако искаш може пак да се чакаме на козирката там на стълбите и направо да отидем при котето. А всъщност днес по ФВС като си чаках реда да правя норматива и дойде едно коте, мисля че беше рижавко, женско, голяма сладурана и си я гушках, ама не знам къде отиде. Ти видя ли я?
Публикувано: 08 October 2008 - 09:21 PM
Цитат
Теди, имам 7 часа, ако искаш може пак да се чакаме на козирката там на стълбите и направо да отидем при котето. А всъщност днес по ФВС като си чаках реда да правя норматива и дойде едно коте, мисля че беше рижавко, женско, голяма сладурана и си я гушках, ама не знам къде отиде. Ти видя ли я?
П.П.Имам 7 часа.Айде след часовете под козирката?
Публикувано: 08 October 2008 - 09:51 PM
Цитат
Аз за тия слепичките не знам :o :'( :'(
Публикувано: 08 October 2008 - 09:51 PM
Ако искаш някое подивяло, вземи си животинче от хора като мен. ;D Аз си имам едно такова откачено, дето да прилича на собсвеничката си моя милейди. ;D Както днес една от кучкарките каза- Диви, свободолюбиви, инати и красиви. ;D За последното съм съгласна само за Нерката. ;D Пак се гонихме днес, докато се хванем. Просто той реши да се даде да го хвана накрая, иначе и цяла вечер може да си играем на гоненка.... :rolleyes: Абее... луда работа. ;D
Да се похваля- вчера му бръкнах в купата :yahoo: (Който знае историята ми с проклетата купа, ще разбере колко важно е това за мен ;D). Също така почна да ми обръща повече внимание от преди- умилква ми се, стои в стаята ми по собствено желание :o, носи ми разни играчки, чака да го галя по коремчето, като се поразлигави. А това преди не се е случвало... Идваше в стаята ми само ако майка ми е там. ;D Абе белчо почна малко по малко да кротва. :wub:
Дури, супер сладко котенце. Снимай й очичките, когато са отворени, че май от рано е заспала зимен сън. ;D

Публикувано: 08 October 2008 - 10:05 PM
Ех, какви сладки есенца споделяш тук с нас, тия дни се смях с глас за танците..
Сега пак ме усмихна широко..
Една виртуална целувка полита от София към Варна към бузката на сладката ми приятелка "Лизата". :wub:
Браво за успеха ти с Рон и купата за храна!
Браво на моята "Тес"! :drugarche: :kuchence:
*Позволявам си да я наричам"Тес" защото потресаващо ми прилича физически на Тес Маклауд от "Дъщерите на Маклауд" сериал, в който работихме за GTV преди няколко години.
И Тес и нашата "Лиза" обичат конете..
А снимка на очите на принцеса Аманда Лиър ще има..обещавам!
Ето едно слайд шоу, което започва с Тес.. :P
http://www.vbox7.com/play:44bc177e
Публикувано: 08 October 2008 - 10:21 PM
Мерси за прозвището и се радвам, че ви разсмивам поне вас. То другите не ме слушат, като говоря. Останала съм с впечатлението че съм страшно отегчаващ човек, който си говори сам и си мисли, че другите го слушат. ;D
Едно поздравче от моята фаворитна група. :wub:
http://www.youtube.com/watch?v=1TRs696WL7k
Текста е върховен... Поне на мен ми харесва, де . :blink: ;D

Публикувано: 08 October 2008 - 10:32 PM
Прощавам ти, ама само този път. ;) :P
Давай снимките насам. :P Много обичам да гледкам очички, в бурканчета. Майтап бе, Вики! :P
ПЪК като стана дума за езда, днес яздих, ама съжалих... :rolleyes: Тва конче днес, ми скъса нервите... Преди повече слушаше. После като разседлах и оправих инатото говедче, се лигавих с моя любимец половин час... ;D То не бяха опити да ме хапе, да ме бута, да ме олигави хубаво... Абе интересни занимания без произшествия, даже намаза с морков.... ;D
ЕДИТ: Хехе готини снимчици. ;D Тази широка усмивка малко ме плаши, ама айде от мен да мине. :P

Публикувано: 08 October 2008 - 10:44 PM
Предпочитам - слънцето.
Затова тия дни ще опитам да я сложа на едно столче на терасата и да й направя "външни", дневни фотоси пък белким поне една излезе на фокус.. :namigam:
Изглежда фотоапарата ми се "заслепява"..
Обектива се изпотява то бива - бива хубавица ама Аманда просто не се трае! :palqcho: :kotence: