Тема за flood-ене
Публикувано: 08 October 2008 - 10:56 PM
Аз покрай Дури, почнах да го гледам по Холмарк(?) . :P
А кой от тук е фен на коне или пак съм си сама, да знам да не ви досаждам със скучните, според някои, "коне" ... ;D

Публикувано: 09 October 2008 - 08:01 PM
Като за начало можете да кликнете тук- http://s4.bg.gladiat....php?uid=20588

Публикувано: 10 October 2008 - 02:23 PM
Баба им вика "краварките" ;D но много им се кефи.То и аз не помня от кога го гледам.
Ауу моята любимка Стиви :wub:. И Джоди също. ;)
А иначе,да.Надя (лизата) много прилича на Тес. ;D
Обаче не е честно.И на мен ми се язди ама ето съдба,кончето,което яздех нещо е болнаво. :'( Как чакам другото лято да ида най-после в Бургас. ;D

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 10 October 2008 - 06:43 PM
Още няма да забравя - беше на 2 месеца, правим му мишка от намачкан вестник, вързан с конец - пляс с едната лапа, пляс с другата, след което си врътна демонстративно дупарата в стил "Абе я не ме занимавайте с глупости"...
Та в този ред на мисли искам да ти кажа - не се притеснявай за Манди: ако носът й е влажен, къка и пиша нормално, значи котинка се чувства просто перфектно :blink: и наистина си случила на коти от твоите мечти ;D
Публикувано: 10 October 2008 - 06:49 PM
Сърдечно ти благодаря, че споделяш своите наблюдения и опит с котки!Наистина ми е полезно.
Само не зная от къде си останала с това впечатление за моята аристокотка Аманда:
"същия непукист като твоята Манди, гарниран с 10000% темерутност!"
Аманда не е непукист.
Не е в абсолютно никакъв случай темерут.
Тя е..като извънземна, но котка.
С други думи :Аристокотка. :namigam:
Публикувано: 10 October 2008 - 07:07 PM
И да...единственият път, когато ги оставих двете сами на едно място: Маца беше сваляла де що намери от високите места( салфетки, тефтерчета, списания, книги), а Виви старателно ги беше накъсала на ситно по целия хол( точно такива бели не беше правила никога) ;D
Публикувано: 10 October 2008 - 07:10 PM
Най-много обичаше да дойде до теб, да се лепне на крака ти и така да си стои.
Ако понечиш да го гушнеш - бунт и беж... "
Абсурд това описание горе да се отнася за Манди.
Тя обожава да е в ръцете ми!
Сама идва, качва се по крака и сяда в скута ми.
Позволява ми да я галя с часове, да я реша колкото искам с нейната четка..
Позволява ми да я нося насам - натам.
Но когато ми трябват 2 те ръце си я слагам на дясното рамо и вършим заедно къщна работа. :P
Всеки, който понечи да я гушне - не само, че тя седи и не бяга, но и не посяга да дере!
От няколко дни споделяме общ живот и до сега нямам нито едно одраскване!
Нито едно.
Много обича като лежи на краката ми да си слага малката главица на ръката ми или да полага лапка в дланта ми..
Така седи ..колкото ми омалее ръката..
Публикувано: 10 October 2008 - 07:14 PM
"..не леж на тая кълка" , че ще е спокойна .."
Ама скъпи приятели не лежа на никакви кълки освен на моите си собствени.
ЕДИНСТВЕНОТО, което искам е да съм сигурна, че на котката ми й е добре с нас.
Че е здрава!
ЗАТОВА се одумвам и разпитвам!
Ако ще и танго да играе с Волф или голф с Алекс из апартамента в последствие - за мен тя е и ще си остане моята необикновена котка.
Точица не се ослушвай, обещала си в темата тая вечер или утре да ни покажеш София.. :kotence:
Публикувано: 10 October 2008 - 07:17 PM
Цитат
"същия непукист като твоята Манди"
Под непукист разбирам, че не се впечатлява от обкръжението, а се кефи на това, което й се случва, и че се адаптира мнооого добре към живота при вас (като чета, май май си те е избрала за лидер..)
А за темерутестото беше пример за моят Жакунции (RIP), и просто казвах как е било при нас ...
Уфффф, мамка му, всеки път като се сетя за него, и ми избиват сълзи ... А почина 1994-та ...
Публикувано: 10 October 2008 - 07:19 PM
Цитат
Че е здрава!
ЗАТОВА се одумвам и разпитвам!
Дури, добре й е, гаранция! Котката, както и кучето, не открива пупата, ако се чувства застрашена! Видях снимките, които си постнала по-горе! Манди се чувства прекрасно и е спокойна!
Публикувано: 10 October 2008 - 07:22 PM
Аз, след като не оставих кьорав глист в Софи( а тя ги имаше в изобиииилие), ще направя първата ваксина още утре.
Но че им трябва време да свикнат- убедих се. Мислех, че котките не са така чувствителни като кучетата, но съм се лъгала- просто не им личи явно толкова. Иначе и Софка не пуска нокти. Играта и е странна- хапе, като куче. Дали защото Вивиан я учи на това, не зная, но е много смешно да ги гледа човек ;D
Публикувано: 10 October 2008 - 07:22 PM
С няколко думи rally_pat ми отговори на много интересни за мен неща!
Ела насам и подай бузка да те бацам( цункам)! :wub:
Благодаря ти! :drugarche:
Жалко, че се разстройваш като се сещаш за прекрасната си любима котка безценния Жакунции ..
Щях да те помоля да ни разкажеш за него..