Тема за flood-ене
Публикувано: 10 October 2008 - 08:02 PM
Рали вие сте го водили с вас на пътешествия!
Ей точно това си мечтая и аз..
Като се сдобия с кола да тръгнем 4 римата на нейде си..
Дури + 2 лаещи+ мяукаща( макар и рядко) из България.
Разкажи моля те как го свикнахте да се връща?
Мен това би ме притеснявало да не си я загубя нейде.
Затова ще и сложа, като я охраня, микрочип, нашийниче и медальон с името и номера ми - за всеки случай.
Разбира се нямам намерение да я оставям да се шляе насам -натам из квартала!
Пази Боже!
Но..мечтата ми е да напълня една кола животни и ..газ..по магистралата на нейде..
Публикувано: 10 October 2008 - 08:04 PM
Цитат
Да си кажа честно, и ние в първия момент не повярвахме на очите си... Ама на, инстинкта си каза думата...
shrekky - а защо реши, че му е купирана опашката на сиамеца? Те си имат възли, и не винаги развиват опашка такава, каквато е при другите котки...
Публикувано: 10 October 2008 - 08:07 PM
Колкото до поведението му - през деня си спеше в кошницата, или се увърташе около нас ако беше гладен, нощно време излизаше на скитня. Но винаги сме му оставяли възможност да се прибере. Например на язовира, в бунгалото, вратата винаги открехната, за да може да си влезе...
Лошото е, че навремето можеше човек да спи спокойно по този начин, а сега - незнам...
ПП- допълвам.
Дури, да, на палатка, но аз говоря за 80-те години на миналия век... Нещата бяха коренно различни, сега не бих отишла по този начин на Арапя... Незнам, толкова много се промениха нещата... в момента ме е страх да изляза с Дарк на разходка, независимо, е че е малък, и че кварталните кучета го приемат...
Публикувано: 10 October 2008 - 08:08 PM
А по отношение за пътуванията- нашата София ще е Пантелей- пътника и тя покрай нас. Вече свикна с клетката( там и стои храната) и я повозвам, за да не се стресира. Но всеки път се шашка по малко( за сега). Ще свикне!
Публикувано: 10 October 2008 - 08:12 PM
Ех блазя й на Софето - за пътуванията.
*
Рали
а от къде си го имахте?
Моята Аманда ми е улично късметче!
И..кой можеше да предположи, че 2008 година дури ще се сдобие с тази котешка фантастика!
Още повече, че..дури..седите ли добре?
Я е страх от котки!
Е от Аманда Лиър не ме е.
Но истината е това.
Още ли сте по столовете си? :namigam: :meche:
Публикувано: 10 October 2008 - 08:21 PM
А за Жаки - ама то цял роман... Значи, 1977 нашите отидоха на работа в Мароко. И там по ветроходна линия се запознаха с развъдчик на персийци (персиец чинчила най-точно). И взехме чичото на Жаки, чистокръвен, родословие, али бали... На прибиране от Мароко към Б-я в Югославия, ни откраднаха Хюго на една бензиностанция (още му пазим срязаната каишка)...
И собстненика на майката каза, че ще ни даде котенце от следващото й котило за без пари... да, ама някакъв палав мароканки кот прескочил оградата и... Собственика се опита да ни откаже, че това котило не било това, което искал да ни даде, ама мама - Това ни било писано, и явно така се оказа - 14 години живя с нас Жаки, толкова много радост и пухост, и прекрасни моменти...
Публикувано: 10 October 2008 - 08:26 PM
Цитат
Защото преди това беше дълга,много а сега е късичка имаше огромна рана на опашката и явно някои го е водил да му я отрежат за да не се мъчи,та за това е сега с къса опашка.
Аз знам как иначе са им опашките :blink: две мои приятелки имаха сиамци :blink:
Публикувано: 10 October 2008 - 08:32 PM
Цитат
Цитат
Защото преди това беше дълга,много а сега е късичка имаше огромна рана на опашката и явно някои го е водил да му я отрежат за да не се мъчи,та за това е сега с къса опашка.
Аз знам как иначе са им опашките :blink: две мои приятелки имаха сиамци :blink:
Пфууу, гнсссс, това наистина е гадно ... Горката душичка... :'(
Публикувано: 10 October 2008 - 08:35 PM
Като Шехерезада ми звучиш..
А страха от котки при мен се породи от едно нападение над едното ми куче от улична котка в квартала.
И не, не беше майка с котенца.
Всъщност тя не е баш улична..
Тя е на един странен дядка и бабата му, който е "селски коткар" въди ги, храни ги и толкоз.
Даже тва лято напраи ремонт на терасата си
( на 1 етаж живее) и..
изрично е помолил циганите - майстори да оставят долу в единия ъгъл на терасата дупка, пролука за котките му - да влаат и излаат гат им скимне.
Та..тази негова котка..
С черна глава и жълти, много зли очи, по тялото е меланж с бяло, както си минавахме еднаж покрай терасата им скочи от тревата върху малкия( среден шпиц).
Буквално на милиметри във въздуха се разминахме с ноктите й!!!
Имам ..да не чува дявола, но имам мн.добър рефлекс.
Именно това спаси Шир Хан миналото лято да не падне от пролуката на терасата от седнала поза, както си играехме
хукна зад гърба ми, на ръба го хванах, извъртайки се назад, мятайки се отгоре му..е, ухапа ме, завалията..ама е жив!
Та..
Гушнах кучето, отминах терасата им.
Пуснах кучето по - надолу.
И знаете ли какво се случи, когато тя пак скочи от терасата и хукна с ръмжене към кучето?
Опитах да я ритна, а тя се извърна изсъска злостно, измяука нещо и..
от храстаците наскачаха котки и тръгнаха към нас!
Същата котка скача и на Големия..
Та лично аз навън пазя кучетата си и от..нападения от котки. :namigam:
..
мдам..
Публикувано: 10 October 2008 - 08:40 PM
Сега пускам снимки на Софи в нейната тема!
Публикувано: 10 October 2008 - 08:48 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 08:55 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 09:08 PM
Не мога да повярвам, честно казано..
Дали не си поизмисляте маалко?
:P
Който иска да види най - новите снимки на котката София на точица да заповяда в нейната тема в бездом. там отгоре в късметлийските теми..
Точица,
колко е висока Вивиан?
Просто ми стана интересно.
Публикувано: 10 October 2008 - 09:09 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 09:11 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 09:19 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +