Тема за flood-ене
Публикувано: 15 September 2009 - 01:34 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 15 September 2009 - 01:49 PM
Училището е много разнебитено, нищо че е най-елитната гимназия в областта.
Поне час стояхме пред даскало да слушаме речите и песните на другите лапета.
Когато влизахме имаше дъжд от моркови
"б" клас съм. "А" клас е пълно с фльорци.
Моят клас.... интересен е
Класната бива.
Има едно момиче с което предчуствам че ще станем фр.
Утре се чудя как да се запознавам.
Когато влязохме в класната стая се изредиха дузина групички от горните класове да ни обстрелват. Ужас!!!
Чувствам се мнооого странно
Снимах се за бележника, обаче вкъщи, за да мога да си харесам снимка и да ретуширам малко лицето

Публикувано: 15 September 2009 - 01:59 PM
Публикувано: 15 September 2009 - 03:06 PM
Не знам дали сте го видели, днес ми излезе като ново. Мъррр
Публикувано: 15 September 2009 - 03:16 PM
Накратко за училището ми (новости и т.н ) : Имаме си хубави алуминиеви врати навсякъде,цялото училище е пребоядисано и това е
За "празника" : В 9 часа бяхме в училище,стояхме да двора известно време и после се качихме в новата класна стая с новата класна.Получихме си учебниците.Аз вместо 12 получих 11
За след училище: След като свършихме в училище отидохме до Мола (на кино) Там беше пълна лудница и се отказахме.Хванахме си метрото и право в кино Арена.Обядвахмеи след това гледахме един много готин филм - G.I. Joe: The Rise of Cobra.На връщане пак с метрото до университета , после си направихме една разходка до спортната палата и от там си хванахме 1-цата и Хай кой от къде
През целия ден мънках раницата с учебниците и сега се чуствам доста изморена
Публикувано: 15 September 2009 - 03:54 PM
Да се отчета и аз ... Тръгнах в 8 без нещо, защото така се бяхме разбрали с две момичета, но доста подранихме
Намерихме си класа, но се отвратихме! Изглеждаха като .. кифли! (както казвате вие) После се запознахме, говорехме си и накрая влязохме в стаята със класната (невероятна! най-готината даскалка
Публикувано: 15 September 2009 - 05:53 PM
1)Моето даскало е ПЪЛНО с кифли
2)Нашата директорка е с отвратително писклив глас,който увеличен 70-80 пъти е направо...убийствен
3)Бяха дошли някакви руснаци,които 20 мин.(поне така ми се стори)пяха Калинка-Малинка по някое време се изпищят...ужаас...
4)нас не ни замеряха с моркови-замеряха ни с цветя
Като цяло класа ми е як...нормални момичета,може би една две бяха по-така
Класната ми е добра,смисъл не е гадна и истерична,но не е и от памук...Имаме по 4 часа Френски на ден...ии така
Публикувано: 15 September 2009 - 07:10 PM

Не знам защо е с 3 различни костюма, но изглежда като пълен идиот o_0 Как може да се облича така???!!!
Ето я новата и песен: http://www.vbox7.com/play:eecf7f48 Не ме кефи много, но поне клипа по-бива

Публикувано: 15 September 2009 - 07:19 PM
Големи преживявания днес,а
blueocean така е да,но малко сега ще се оплакваме
Публикувано: 15 September 2009 - 08:09 PM
Публикувано: 15 September 2009 - 08:30 PM
Продават се във всяка книжарница
Лейди Гага е .. нямам думи! Все повече ме изумява тази ... този ... ъъ .. Бе противно ми е
Публикувано: 15 September 2009 - 09:29 PM
Продават се във всяка книжарница
Знам, че се продават, но не очаквах толкова хора да са се обзавели толкова обилно.
Публикувано: 16 September 2009 - 01:34 PM
Класа ми е страхотен, училището също. Можеш да си обикаляш по стаите и никой няма да те смята за луд. В старото даксало ако някой влезе в чужда стая ще го изгорят на клада
Запознах се с едно момиче от класа. Свястно е. Има сестра метълка, ама от най-метълският тип. Носи черно, черепи, гривни, гердани и дънки с шипове. Косата и е на червени и руси кичури. кецове с черепи и слушалки на врата.
Класната ми е ужасна... Утре ще се запознавам и с момчетата от класа.
Днес пък се блъснах в едно огромно момче от 11 клас сигурно.
А зимата най-вероятно ще ходим на ски-училище, а скоро на някаква двудневна екскурзия, до Чудните мостове примерно. Обичам го това училище
Още не съм питала за фотографията...

Публикувано: 16 September 2009 - 03:13 PM
Програмата:
1.Химия
2.География
3.Български
4.Немски
5.Математика
По химия : учителката е супер печена и добра ...цял час си говорихме
По география : учителката е в пъти по-добра от предишната ... много се кефя , че не сме с тая дрогираната
По български : Моята любима госпожа ще е с нас и тази година
По немски : Тъпата класна ни кара да спрягаме глаголи и ми се скара , че съм си била оставила шоколада на прозореца
По математика : Учителката ни е рускиня и говори много смешно
След училище с приятели поседнахме в двора и се посмяхме , поговорихме си и после си тръгнахме
А пък утре не сме на училище

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +