Тема за flood-ене
Публикувано: 14 October 2008 - 02:56 PM
имаше боза от 6
тригуни, бонбони детска радост, дъвка идеал, сайдер и алтай,
имаше един шоколадо-марципан с една червена опаковак Спорт ли беше
опашки за банани и портокали
аз колекционирах тези Пепруди

много бяха фетси тези химикалки

рапорт дане- рапорт приет

не мога да пропусна и течният шоколад собствено производство
едно сухо мялко, пакетче масло , захар и какао
първаите олимпийски игри която си спомням бяха тези

аха

докато ровех за снимки на шоколада Спорт
попаднах на това
Нашето детство
ех ;)
пък може и да небеше Спорт
Публикувано: 14 October 2008 - 04:46 PM
Оле сега бях във ДС да гледам момчетата от нашия клас как ГУБЯТ на футбол от другия клас :huh: Направо срам и позор! :samoubiec: Биха ги със 6 на 1 :angry: а вчера другите ги биха със 5 на 0... :(

Публикувано: 14 October 2008 - 05:01 PM
Ще напиша резюмето:
"Сред неопитомената хубост на американския Запад, населен с тръпните осанки на буйни коне, се срещат една нюйоркчанка, диреща убежище и ласка за нараненото си женско самолюбие, и един каубой, непреклонен в болезнената си мъжка гордост. Множесвто нелеки изпитания им поднася съдбата, за да ги накара да прозрат най-сетне, че единственото, което има стойност във взаимоотношенията между двама души, е красотата на душата и умението да я споделиш с другия."
На мен лично това описание не ми харесва особено, и не мислих че и книгата ще е кой знае какво, НО грешах . :->) Даже май пак ще я прочета . :P В допълнение ще кажа, че на тази нюйоркчанка, прякорът й е "Паломино", заради русите й дълги коси. (А относно паломИно, това е порода коне.) Работи в рекламна агенция и е отдадена изцяло на работата си. Няма да разказвам повече, че няма да ви бъде интересно. Поради нелеп инцидент, жената остава инвалид за цял живот, но това не я спира да продължава напред... Ако искате да разберете още, прочетете книгата. ;D
Аз направо реклама направих . Хи-хи...

Публикувано: 14 October 2008 - 05:15 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 14 October 2008 - 05:27 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 15 October 2008 - 07:14 PM
Цитат
Виж - за кученцата се жертвам, режа и като им видя задоволството съм доволна и аз. ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 October 2008 - 07:20 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 October 2008 - 07:21 PM
Цитат
Комбинирай от всичките по вдъхновение и ще стане СУПЕР!
Поне при мен от "изпитани рецепти" ми стават буламачи, а иначе си излиза съвсем читава гозба! :blink:
Лошото е, че винаги е уникат, после не мога да я повторя...
;D ;D
Публикувано: 15 October 2008 - 07:23 PM
Накрая се добавя прясното мляко и се прави запръжка олио с черв.пипер и май е това.. :P
А!
И ..отделно си приготвяте овкусителя с оцет&чесън, който обича може и люта чушка на ситно нарязана да добави.
Фен съм на "таз просташка чорба", просто си я обожавам, ммм!
Публикувано: 15 October 2008 - 07:32 PM
Консервата се казваше "Топъл Тоди".
По - идиотско име ..здраве.. :namigam:
Уви, нямаше нищо общо с шкембе - чорбалъка.
Фатката е да е прясно шкембето, да е добре умито, някои го киснат в прясно мляко, други добавят накрая млякото, но е много важно да е добре сварено, меко, нежно за небцето.
Да не го дъфчеш, а то да квичи изпод зъбите ти :namigam: