Тема за flood-ене
Публикувано: 22 October 2008 - 08:54 PM
Много ме забавляваше играта "Шише/Бутилка"... Само дето аз, заради моите закостенели морални разбирания съм я играла максимум 3 пъти, и то без да правя никакви "мръсотии".. Предпочитах да гледам Сеир отстрани и после да се възмущавам. ;D А приятелките ми много и се кефиха-даже имам чувството, че все още я харесват! :rolleyes:
Публикувано: 22 October 2008 - 09:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ти слагай. Аз не искам. И кучето не иска.
Лелче, а на теб твойто куче ти каза, че иска да му сложиш GPS устройство ли? :) Аз ако те притежавах, щях да ти сложа, та да знам непрекъснато къде си и какво правиш.
Приличам ли ви на леля,ама честно :o ;D :zaek:

Публикувано: 22 October 2008 - 09:06 PM
Бижу признай си... Личат ти тук там някои бръчки,ама то е от възрастта... Все пак 50+ няма как да няма една бръчка... Леле, дано не ме набиеш. ;D
Кой се е осмелил да ти каже ЛЕЛЧЕ ? ;D Я му дай линк към темата с "Аз и моето куче", да видим дали пак ще каже лелка. B)
Кой се е осмелил да ти каже ЛЕЛЧЕ ? ;D Я му дай линк към темата с "Аз и моето куче", да видим дали пак ще каже лелка. B)

Публикувано: 22 October 2008 - 09:22 PM
Цитат
Беее, докторке, кой те изяде? И (сериозно) - много ли е зле, че котка както може да те подреди... :rolleyes:
Гонихме стадо бездомни котки с Veronika13, за да кастрираме и една ми %$#$№&%@ мамата на ръката. Сега количествено имам 2 ръце, но обемно 3 ;D
Сега гордо показвам ръката си - ааа, това ли? О, нищо ми няма (леко припъшквайки), от една котка (съвсем небрежно), не, няма да ме оперират, може да не загубя ръката си...(драматична въздишка)

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 22 October 2008 - 09:28 PM
Ооо в неделя ще ходим на училищна екскурзия :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 22 October 2008 - 09:33 PM
Цитат
Ние след месец... В Пампорово... B) Колко глупости ще измислим, не ми се МИСЛИ. ;D Дано да е забавно. :P
Вие Где ще ходите?
Вие Где ще ходите?
Публикувано: 22 October 2008 - 09:35 PM
Като говорим за глупости преди няколко години щяхме да ходим за 3 дни в Пампорово и с една приятелка се бяхме запасили с няколко туби паста за зъби и 2 ТОРБИ боклуци от перфоратор. ;D Жалко че не стана екскурзията...
Публикувано: 22 October 2008 - 10:00 PM
Цитат
Искам вече да е Коледа ;D :palqcho: не съм у ред нали ...