Тема за flood-ене
Публикувано: 24 October 2008 - 02:14 PM
Пак съм на даскало :gnqv: :Бляк!:
Публикувано: 24 October 2008 - 02:51 PM
Цитат
Не е гениален, комерсиален е. Визия, музика-всичко при него е комерс. Признавам, че има песни, които определено ми харесват, но като цяло в него не блести оригиналност и гениалност, а ужасна комерсиалност.
insomnia, аз имах в предвид че е с вокалите от стария филм, в 3D-то Менсън ли озвучава на тази песен?
На мен пак от саундрака на кошмар преди коледа ми харесва и песента на Сали но в изпълнение на London After Midnight:
http://uk.youtube.co...h?v=FlkOMqi1UvE
Публикувано: 24 October 2008 - 03:34 PM
Цитат

;D ;D ;D
Публикувано: 24 October 2008 - 03:41 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 24 October 2008 - 05:31 PM
Докторке и мене ли ше биеш, че ше кажа, че тоя май е ПСИХОпат? ;D Ууу, настръхна ми косата като го видях :samoubiec: :Бляк!:

Публикувано: 24 October 2008 - 05:43 PM
Публикувано: 24 October 2008 - 05:57 PM
Цитат
И аз ли виждам същото което и вие? :o :o :o

Публикувано: 24 October 2008 - 07:53 PM
Цитат
и според мен
Преди 4 дена си поръчах един автоматичен повод от един сайт,днес ми го донесаха,до тук хубаво,но сестра ми днес като го разопакова (защото беше в опаковка от куриера) и гледа кутия от...познайте...

епилатор :huh: :o някои можели да предположи защо е в това нещо,но повода си беше в оригиналната си опаковка пъхнат в тази кутия...
Публикувано: 24 October 2008 - 08:02 PM
Цитат
Цитат
и според мен
Преди 4 дена си поръчах един автоматичен повод от един сайт,днес ми го донесаха,до тук хубаво,но сестра ми днес като го разопакова (защото беше в опаковка от куриера) и гледа кутия от...познайте...

епилатор :huh: :o някои можели да предположи защо е в това нещо,но повода си беше в оригиналната си опаковка пъхнат в тази кутия...
Публикувано: 24 October 2008 - 08:12 PM
Цитат
Цитат
и според мен

Имате си повод и кутийка от епилатор,няма лошо ;D