Тема за flood-ене
Публикувано: 28 October 2008 - 09:48 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 01:48 AM

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !
Публикувано: 29 October 2008 - 08:02 AM
Цитат
Тук съм излязла много добре та даже не мога да се позная :D
Но определено няма да съм така (ако го презнуваме де,щото всички са...луди ;D )
Публикувано: 29 October 2008 - 08:19 AM
Публикувано: 29 October 2008 - 02:49 PM
Айде сега обяснете ми как така:Аз извеждам оня,правя му кефа=първо че е на въм и второ че е пуснат да си тича и играе и на края да ми скочи да ме захапе по ръката и да ми скъса слуичера само защото го натиснах леко по д-то да седне и това не е първия случай :mazohist:
Омръзна ми вече от него това е почти взсяка седмица не сме имали нормална разходка без да се скараме с него от много време и после аз да продължа да го глезя и обичам,а той да ме хапе (и то само мен)
Въпреки че преди много години 6-7 някъде сестра ми му сваля нашийника той й скача и си забави много дълбоко единия кучешки зъб в корема-как може да е такова едно животно-а ние се грижим за него:хранимго (едвали не пре 3 часа),разхождамего,решем го,къпем го,игрием си с него,грижим се за здравето му,обичаме го,а той само знае да хапе... :mazohist: :samoubiec:
Публикувано: 29 October 2008 - 03:52 PM
Това например: http://www.digicam.b...000d_body.html

Публикувано: 29 October 2008 - 03:54 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 05:22 PM
Цитат
Айде сега обяснете ми как така:Аз извеждам оня,правя му кефа=първо че е на въм и второ че е пуснат да си тича и играе и на края да ми скочи да ме захапе по ръката и да ми скъса слуичера само защото го натиснах леко по д-то да седне и това не е първия случай :mazohist:
Омръзна ми вече от него това е почти взсяка седмица не сме имали нормална разходка без да се скараме с него от много време и после аз да продължа да го глезя и обичам,а той да ме хапе (и то само мен)
Въпреки че преди много години 6-7 някъде сестра ми му сваля нашийника той й скача и си забави много дълбоко единия кучешки зъб в корема-как може да е такова едно животно-а ние се грижим за него:хранимго (едвали не пре 3 часа),разхождамего,решем го,къпем го,игрием си с него,грижим се за здравето му,обичаме го,а той само знае да хапе... :mazohist: :samoubiec:
Публикувано: 29 October 2008 - 05:39 PM
Цитат
Шреки, това хич не ми харесва. На мен ми звучи много силно като опит за налагане на доминантно поведение спрямо теб. Истината е, че и моят от време на време се пробва да ме хапе, но не му минава номера! И при мен е точно защото го глезя повечко, отколкото е полезно :izcherven:
Не знам доколко е правилно, но реагирам по следния начин: след като се опита да ме гризне, получава един доста силен пляс през носа + категорично НЕ и следва тотален игнор - в смисъл той се опитва да ми се подмазва, аз се държа все едно, че не съществува. Да видиш как на бърза ръка се отказва от тези си мераци, и ги забравя за около три седмици (ама още е дечко, ще му мине и това ) ;D
Публикувано: 29 October 2008 - 05:55 PM
Сега си търся някаква сапунерка, която да прави що-годе добри снимки, на по-късен етап като събера пари съм се засилила към професионален или полу-професионален.
Но за сега съм харесала нещо такова:
http://www.digicam.b...y-dsc-s730.html
http://www.digicam.b...y-dsc-w125.html
Някой да има впечатления от подобни модели Сони?
Публикувано: 29 October 2008 - 06:02 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 29 October 2008 - 06:04 PM
Цитат
Сега си търся някаква сапунерка, която да прави що-годе добри снимки, на по-късен етап като събера пари съм се засилила към професионален или полу-професионален.
Но за сега съм харесала нещо такова:
http://www.digicam.b...y-dsc-s730.html
http://www.digicam.b...y-dsc-w125.html
Някой да има впечатления от подобни модели Сони?
Този е моят,на фотото са страхотни снимките,но като ги кача съвсем леко се размазват (само някои)
Публикувано: 29 October 2008 - 06:06 PM
Аз всъщност съм му хвърлила око, защото от т.нар. "сапунерки" под 300 лв само сонитата съм видяла да имат оптични стабилизатори.
Публикувано: 29 October 2008 - 06:09 PM
мда...
явно огладнявам...така де.
В момента съм с Panasonic Lumix DCM-FX01. Доволна. Беше към 400, когато го взех, сега трябва да е бая по-малко.
http://www.dpreview..../panasonicfx01/

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 29 October 2008 - 06:12 PM
Публикувано: 29 October 2008 - 06:30 PM
Цитат
Цитат
Шреки, това хич не ми харесва. На мен ми звучи много силно като опит за налагане на доминантно поведение спрямо теб. Истината е, че и моят от време на време се пробва да ме хапе, но не му минава номера! И при мен е точно защото го глезя повечко, отколкото е полезно :izcherven:
Не знам доколко е правилно, но реагирам по следния начин: след като се опита да ме гризне, получава един доста силен пляс през носа + категорично НЕ и следва тотален игнор - в смисъл той се опитва да ми се подмазва, аз се държа все едно, че не съществува. Да видиш как на бърза ръка се отказва от тези си мераци, и ги забравя за около три седмици (ама още е дечко, ще му мине и това ) ;D
Ех да беше и при мен така лесно,аз като го тупна и той пак скача но с малко по силно тупане схваща и след тава в къщи като се преберем от врата му казвам махай се от тук да не те виждам и така е цял ден,но кво му пука на него :-
Публикувано: 29 October 2008 - 06:54 PM
За това има тема - агресивно поведение.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com