Тема за flood-ене
Публикувано: 05 November 2008 - 04:23 PM
Цитат
Някои можели да препоръча някои филм,дори и без животни защото ми се гледа нещо ;)?
Ако ваще не са у вас ;D (за каква ли ще ме помислите :izcherven:) гледай този,аз след малко като си науча ще го гледам,тъкмо да се хиля кат ненормална ^_^ ^_^ :yahoo:
Публикувано: 05 November 2008 - 04:34 PM
Цитат
Цитат
Някои можели да препоръча някои филм,дори и без животни защото ми се гледа нещо ;)?
Ако ваще не са у вас ;D (за каква ли ще ме помислите :izcherven:) гледай този,аз след малко като си науча ще го гледам,тъкмо да се хиля кат ненормална ^_^ ^_^ :yahoo:
Филма е готин..но съм го гледала :P
Мерси иначе..отивам вече да уча..че ще ме бият иначе ;D ;D
Публикувано: 05 November 2008 - 04:40 PM
Цитат
Дам видях ги..ще видя ще измисля нещо..мерси ;)
Публикувано: 05 November 2008 - 05:26 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 05 November 2008 - 05:53 PM
Цитат
Ейй мойто сладурче,мерси ;D ,а за това,че е гей той сам казва " Не вярвайте на всичко в интернет,аз НЕ СЪМ гей ;D '' Ето http://www.vbox7.com.../play:0d80fdd3
Публикувано: 05 November 2008 - 06:11 PM
Цитат
Пък най-тъжното е, че девойките явно харесват такива псевдомъже. На мен ми се гади. :Бляк!:
Нали знаеш,всеки си има различни предпочитания ;)
В една статия пише това: '' Изследванията сочат,че влюбването в звезда е етап от емоционалното съзряване на момичето.Е,редица изследвания сочат,че когато момичето си падне по някоя женствена мъжка фигура от звездният небосклон,то това означава,че то всъщност не е готово и не иска истинска връзка с момче.За разлика от момичетата,които си падат по по-мъжествени идоли-при тях резултатите показват,че емоциите са по-скоро сексуални,отколкото любовни и както,че са готови да се обвържат.Без този етап просто няма да стигнете по-нагоре в пирамидата на емоционалното си развитие.'' Е аз съм в един такъв етап ;D
Публикувано: 05 November 2008 - 06:12 PM
Цитат
Пък най-тъжното е, че девойките явно харесват такива псевдомъже. На мен ми се гади. :Бляк!:
Ще ги харесват още някоя и друга година. На бас, че като чукнат двайсетака, ще си се смеят сами на вкуса ;D
Публикувано: 05 November 2008 - 06:15 PM
Цитат
Аз тази седмица не мога,мисля че ще мога другата :(
Леля ми се върна онзи ден от Египет и ми прати няколко много хубави снимки :yahoo:

Искам и аз там ;D
Публикувано: 05 November 2008 - 06:17 PM
Цитат
Цитат
Ще ги харесват още някоя и друга година. На бас, че като чукнат двайсетака, ще си се смеят сами на вкуса ;D
;D Абе може това да са мъжете на бъдещето! Отде да знаеш... :P