Тема за flood-ене
Публикувано: 24 November 2008 - 10:10 PM
Инече бягаш, бягаш, бягаш и плъзгаш 1-я крак поле слагаш другия и воаля ;D
Публикувано: 24 November 2008 - 10:15 PM
И вие ли знаете? НЕ Е ВЯРНО! КАКВОТО И ДА ЧУЕТЕ - НЕ Е ВЯРНО ;D
Слухове до сега:
1.Пушили сме и са ни хванали.
2.Ще бомбим кенефа (това е старо, ама казаха, че сега ще го правим ;D ).
3.Излъгали сме психоложката за нещо ( дори и аз не знам какво ) ;D
ТЕЗИ НЕ СА ВЕРНИ, НИЩО НЕ Е ВЯРНО, ОСОБЕНО ЗА ТОВА, ЧЕ СМЕ ПУШИЛИ - OMG ;D ;D ;D
Не вярвай на нищо, Теди, не и ти, моля те ;D
Кой ти каза на теб? OMG, накрая цялото даскало ще разбере тая простотия, дето не е вярна ;D
ПП Може да не пиша много често сега, щото играя покер ( не с истински пари, не съм толкова добра ;D ), ама да знаеш,че съм тука :blink:
Публикувано: 24 November 2008 - 10:16 PM
Публикувано: 24 November 2008 - 10:21 PM
Баси зимата е :-
ЗА тез кецове-новата мода,яки са но и в нашето даскало ги забрани директорката ;D но аз си оставам твърдо за ролерите,мен лично по ме кефят-а и сега си имам едни чистак нови,не убувани и си седят в дрешника от месец,само да дойде топлото време (пролета де ;D )и ей ме НДК-а ще карам :yahoo: :yahoo:
..много им се кефя :podigravka: :sarkastichen:
Публикувано: 24 November 2008 - 10:32 PM
Цитат
Що?
Ако всичко върви ОК- на 2-ри декември ще го гледам! :blink: Чувам добри отзиви. Асен Блатечки много ми допада.
Дури, какви са твоите отзиви? Интересно ли е?

Публикувано: 24 November 2008 - 10:48 PM
Трудна задача ми поставяш..Да ти опиша нещо как аз съм го възприела - тва е лесно - ама отзивите са многолико "нещо".
Първо тая постановка се играе в различни театри при различен актьорски състав.
Аз съм я гледала многократно в моноспектакъла на Андрей Баташов в театър"199" София.
В негово изпълнение ми харесва.
Играе се и по другите театри..
Например с участието на Дони - никогиш нема да ида да го гледам.
Гледала съм в "Армията" други постановки, преди време, с участието на певеца "актьор" и..не мерси казвам аз на такава "любов".. :sarkastichen:
Мога да питам колеги за отзиви..но към момента това е, което мога да коментирам.
п.с.Много сладурска снимка, Лизата :wub:
Публикувано: 24 November 2008 - 10:54 PM
Сега в Бургас всяка седмица почти, се играе тази постановка, с Асен Блатечки ще е. Мисля, че ще е интересно. А пък искам да се снимам с него. ;D Не знам до колко възможно ще е това, ама все пак. :blink:
Абе.. Имате ли очила за компютър? ;D

Публикувано: 24 November 2008 - 11:00 PM
|^^^^^^^^^^ ||
| Греяна Ракия ||''''''__,
|______________||___|__|
(@)(@)'''''**|(@)=(@)*|(@)
Помогнете на камиона с топла Греяна Ракия да обиколи Skype (sun)
Сега ми пратиха по скайп,много е готино ;D
Публикувано: 24 November 2008 - 11:43 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 November 2008 - 11:55 PM
Айде лека нощ от мен,че утре няма да мога да се надигна от леглото сутринта ;D..
лека
Публикувано: 25 November 2008 - 01:51 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 02:40 PM
Цитат
Как се зарадвах като видях заглавието и надникнах с любопитство какви са пък тези причини, а то...

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 25 November 2008 - 02:48 PM
Цитат
Цитат
Как се зарадвах като видях заглавието и надникнах с любопитство какви са пък тези причини, а то...
Да и аз така.. Това хич не ме кефи... Българите може да сме всякакви, но поне сме един народ да не се обиждаме така, сами себе си!