Тема за flood-ене
Публикувано: 27 November 2008 - 07:26 PM
Virbac Sante Animale Antiparasitaire Externe Preventef collier Antiparasitaire Grand chien Още не съм я отваряла,тъй като утре ще го къпа и после ще му я сложа,но доколкото си спомням тази я бяхме използвали,но може и аз да бъркам.
Бяхме купили една сива със блестяща лентичка посредата каийшка и беше много ефикасна,човека от зоомагазина казъл,че и тази била такава,но още нямам рентгеново зрение и не знам утре ще я видя.Предпоследната беше един невероятен боклук,се едно си беше само за украшение :rolleyes:
Дано тази става за нещо..ако не ще търся от тези които вие ми казахте
Публикувано: 27 November 2008 - 08:05 PM
Цитат
А кутрето си е същинско лаб-че :wub:
Лабче не е, освен по цвета. По непотвърдена информация бащата е дратхаар... Майката е голдънка... ;D
Абе сладичка си е!
Ам това значи ли, че като сложа на моя, белия, каишката и му хрумне от полянката да драсне на морето за бързо цопване, после тази каишка ще има OЩЕ ефект? ;D Или намокряне значи дъжд, например... :-
Също така... Много силна миризма ли имат каишките? Бях виждала куче, май точно с Килтикс, което не можех да приближа от миризмата на каишката. :Бляк!: Много силна, натрапчива миризма беше... За кучо на село няма проблем с това, но този моичкия вкъщи... Ще се радвам да отговориш. :izcherven:

Публикувано: 27 November 2008 - 08:08 PM
Публикувано: 27 November 2008 - 08:13 PM
Виж, за солената вода и ефекта на каишката нинам. :- Няма такъв казус в опътването. ;D
Аз следващия път ще пробвам Скалибор- добри отзиви има, а и се надявам да не е с натрапчива миризма.
Публикувано: 27 November 2008 - 08:16 PM
Фронтлайн го забравяме вече... :rolleyes: Преди действаше, сега явно го развалиха...Адвантикс трябва да пробваме или Килтикс. :rolleyes: Ох не знам...
Моля ,някой да каже за миризмата на Килтикс. :(
п.п. Сега видях, че си писала. Ха, като пробваш, да кажеш как е... Че определено ще се омирише цялата къща от каишката... :Бляк!:
Имам време да мисля до пролетта... :(
На каква цена спрямо Килтикса е Скалибор? По- скъпа, по евтина, еднаква цена?
Благодаря предварително.

Публикувано: 28 November 2008 - 08:36 AM
Аз до сега не съм употребявало подобно нещо, използваме само Фронтлайн. Според вашия опит, кое е за предпочитане?
Публикувано: 28 November 2008 - 12:24 PM
Публикувано: 28 November 2008 - 02:04 PM
Публикувано: 28 November 2008 - 02:19 PM
Иначе добре дошла :palec:
Намери ли темите за ваксини във вет. форума ?(тъкмо преди малко видях темата ти в "къщата на кучето")
А какво куче си избра, от къде ще идва след месец ... разказвай :P
Публикувано: 28 November 2008 - 02:26 PM
Избрахме си Джак Ръсел, много магнетични кучета.
От суеверие за сега няма да споделям подробности, живот и здраве като дойде "детето" вкъщи ще разкажа всичко :)
П.П Добре заварили :wub:[/tt]