Тема за flood-ене
Публикувано: 03 December 2008 - 04:16 PM
Гледала съм филма но отдавна,трябва да потърся книгата някъде. ;) Попринцип книгите винаги се различават доста от филмитге направени по тях така,че идеята ми допада.Ако съдя по книгите за Спайдъруик трябва да е интересен но и аз нямам субтитри. :rolleyes:
А като сме на тема филми направени по книги наскоро май излезе "Здрачът" (Twiller),за който се вдигна много шум в едни друг форум.Трябва да се навия да го гледам. ;D С участието на ония момък,който играе Седрик Дигъри в Хари Потър 4.
А като сме на тема филми направени по книги наскоро май излезе "Здрачът" (Twiller),за който се вдигна много шум в едни друг форум.Трябва да се навия да го гледам. ;D С участието на ония момък,който играе Седрик Дигъри в Хари Потър 4.

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 04 December 2008 - 04:00 PM
Здравейте :yahoo:
Днес намерих едно прекрасно котенце:Бяло,сиво и млечно кафяво със сини очета :yahoo: мисля че е момиче :yahoo: Толкова е сладко..намерих го срещу училищете където има каквили не котки и кучета,а това се отличаваше единствено със сините очета :yahoo: :yahoo: по-късно ще пусна снимка,че не снимах аз..
Днес намерих едно прекрасно котенце:Бяло,сиво и млечно кафяво със сини очета :yahoo: мисля че е момиче :yahoo: Толкова е сладко..намерих го срещу училищете където има каквили не котки и кучета,а това се отличаваше единствено със сините очета :yahoo: :yahoo: по-късно ще пусна снимка,че не снимах аз..
Публикувано: 04 December 2008 - 04:01 PM
Цитат
Здравейте :yahoo:
Публикувано: 04 December 2008 - 06:47 PM
Цитат
Ще чакам снимки :yahoo:
Цитат
♥☼♥ Чакам снимки на бубчо :P :wub:
:( ех и аз още ги чакам,Ели още я няма на скайп :(