Тема за flood-ене
Публикувано: 04 December 2008 - 07:40 PM
Цитат
Цитат
Емм, филмчето ми свърши ;D и сега разглеждам новата брошурка на Avon :P
ДамЗ ;D Харесах си едно душ-гелче[коледно :P] и едно козметично несесерче :blink:
lizata, страхотна е кучинка! :wub:Да я нацелуваш и намачкаш от мене! :wub:

The only thing I need right now is you...

Публикувано: 04 December 2008 - 07:59 PM
Цитат
Хай,хора!Как сте?Сега се прибрах от разходка с Розалинда.Тя беше много недоволна,защото телцето и е сухо,а главичката и мокра, ама тя си маха качулката и.................. ;D
Аз съм добре.. ти как си ?
Обаче имам да уча стихотворение и няма да мога да влезна в скайп.
Публикувано: 04 December 2008 - 08:01 PM
[quote author=alisa link=topic=19183.msg538227#msg538227 date=1228413542]
[quote author=Розинка link=topic=19183.msg538225#msg538225 date=1228413404]
Хай,хора!Как сте?Сега се прибрах от разходка с Розалинда.Тя беше много недоволна,защото телцето и е сухо,а главичката и мокра, ама тя си маха качулката и.................. ;D
[/quote]
Кое стихотворение имаш да учиш,ако не е тайна? ;)
[quote author=Розинка link=topic=19183.msg538225#msg538225 date=1228413404]
[/quote]
Кое стихотворение имаш да учиш,ако не е тайна? ;)
Публикувано: 04 December 2008 - 08:16 PM
Eхей целувки и прегръдки за Дарма,Наде! :wub: :P
Ние Дебелянов го минахме.Сега сме на Смирненски - "Зимни вечери".И познайте кой го чето цялото. :rolleyes: Аз,не се чудете. ;D
Ние Дебелянов го минахме.Сега сме на Смирненски - "Зимни вечери".И познайте кой го чето цялото. :rolleyes: Аз,не се чудете. ;D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 04 December 2008 - 08:17 PM
Цитат
Цитат
Дармичка. :blink:
lizata, страхотна е ! :wub:
твоя ли е ?
Моя е, но ще я гледам на село. :blink: Домашното царство принадлежи на Нерон. ;D
Моят белчо е голям тарикат. Купих половин килограм роял канин maxi adult 26 да го видя дали ще я яде(Сега е на чувал Пурина). Та сложих по една шепичка от двете храни. Избра роял канина, разбира се. ;D После пак сложих по шепичка, но омеших гранулите... Гранулка по гранулка отделяше роял-а и си го изяждаше... ;D Другата още си седи и няма особено намерение да я яде. ;D Та явно това ни е храната... ;D На мен ми мирише ужасно- на риба. :- Сигурно от рибното масло... :Бляк!: Абе важното е той да я харесва, пък аз ще го преживея някак. ;D
Шадоу, вчера видях една сетерка с каишка Килтикс, сложена точно същия ден. ;D И викам- Ъъъ... Ще може ли да я помириша? :sarkastichen: Стопанина малко се зачуди, ама вика- Да, няма проблеми.
Еми... не миришеше силно, както си мислех... И кучето не се беше "вмирисало" от нея... Та... май на Килтикс ще сме от пролетта... Абе то пролет, пролет... ама кога е най- подходящо да се сложи притивопаразитната? - Февруари? Март? :-
Допълвам: Абе Алиса... Ти нали си седми клас? Кви скрити вопли? ;D Явно сте по-набутани с новата програма. Ние ги учихме 8ми клас. :podigravka:
А относно стихотворението - много е хубаво. И ние имахме да го знаем на изуст. Още го помня. :blink:
Ох аз с мойта дарба да научавам бързо стихотворения, бях най-набутана от целия ми клас.(1-4 клас) ;D Имаше ли някаква постановка или театър- ТАМ... Направо ми се ревеше.... ;D И като ми дадат да уча 2 листа, ми причерняваше...
Магинце, благодаря ти. Черната маймунка пораснала... И бирено коремче оформила... ;D И все още прилича оттук-оттам на "голдън" ;D