Тема за flood-ене
Публикувано: 23 February 2009 - 03:40 PM
Как сте? Аз съм болна и няма да ходя на дск най-малко 3 дни. :P 1 фр спа вкъщи онзи ден и докато гледахме Бугимен, аз случааайно заспах. :D:D:D Втората част е по-яка от първата, дано третата да е най-готината! ;) Видях, че Абнър има ранички на лактите и вета каза, че трябва да го мажа с някакъв мехлем сутрин и вечер, най-малко 20 дни. :(
P.S. Вчера на центъра имаше глутница от 10 кучета. Мисля, че имаше само една женска. Всички мажкари се изредиха да се чивтосат с нея, биха се като вълци, виеха, бягаха през центъра,... Накрая дойдоха няколко момчета и започнаха на ги замерят със снежни топки и крясъце от сорта на "Не се е*ете на центъра!!", а заклещената двойка продължаваше да бяга през центъра заедно с глутницата. Доста снимах, но не мога да кача снимките. :(:(
P.S. Вчера на центъра имаше глутница от 10 кучета. Мисля, че имаше само една женска. Всички мажкари се изредиха да се чивтосат с нея, биха се като вълци, виеха, бягаха през центъра,... Накрая дойдоха няколко момчета и започнаха на ги замерят със снежни топки и крясъце от сорта на "Не се е*ете на центъра!!", а заклещената двойка продължаваше да бяга през центъра заедно с глутницата. Доста снимах, но не мога да кача снимките. :(:(
Публикувано: 23 February 2009 - 06:31 PM
Здравейте, какво правите ? :)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 23 February 2009 - 08:02 PM
Някой знае ли какво стана с темата за flood-eне ? Смисъл нали бяхме направили 300 страници,а сега са само 238 ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 23 February 2009 - 08:12 PM
ben2418, в Feb 23 2009, 08:02 PM, написа:
Някой знае ли какво стана с темата за flood-eне ? Смисъл нали бяхме направили 300 страници,а сега са само 238 ? 

Може да е разчистена. Но точно пък тази тема едва ли има нужда от някакво съхранение ;) Все едно да запазиш чат.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com