Тема за flood-ене
Публикувано: 01 July 2009 - 07:24 PM
Преди няколко дена майка ми пусна "муха" да ходя в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора. Не я приемах отначало много насериозно, но... Бях вече решила да вляза в МГ, но вече МНОГО се колебая!!! Имам време най-късно до 8ми да реша... Ще се пръсна. Там ще имам няколко варианта. 1. Да живея в общежитие, 2ри - да живея при баща ми и 3ти да се преместим в Ст. Загора (което всъщност много ме блазни). От известно време ми се искаше направо да започна отначало някъде така да се каже, а сега имам страхотна възможност... Не, ще се пръсна. Моля ви, кажете си мнението и за предпочитане е да заемате една позиция + аргументи! Моля ви!

Публикувано: 01 July 2009 - 08:21 PM
goldroks, в Jul 1 2009, 08:24 PM, написа:
Преди няколко дена майка ми пусна "муха" да ходя в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора. Не я приемах отначало много насериозно, но... Бях вече решила да вляза в МГ, но вече МНОГО се колебая!!! Имам време най-късно до 8ми да реша... Ще се пръсна. Там ще имам няколко варианта. 1. Да живея в общежитие, 2ри - да живея при баща ми и 3ти да се преместим в Ст. Загора (което всъщност много ме блазни). От известно време ми се искаше направо да започна отначало някъде така да се каже, а сега имам страхотна възможност... Не, ще се пръсна. Моля ви, кажете си мнението и за предпочитане е да заемате една позиция + аргументи! Моля ви!
Аз съм "за" да отидеш в Стара Загора.
Не си изпускай възможностите, когато се появяват.
Аз така в 7ми клас можеше да отида в училище с рисуване, да затъпея, но поне щях да се науча да рисувам като хората и сега да вляза в академията с рисуване...и ся кво.
Нищо...

Публикувано: 01 July 2009 - 09:21 PM
Иначе аз бих избрала да отида в Стара Загора. Аз съм на принципа-дай ми с кинология да се занимавам, доспът до нет да имам, куче /ест!/ и другото... няма друго. Друго не ми трябва.
Ходих на концерт на айдълите. Ясен, Нора, Магдалена и Стефан Лалчев пяха по 1-2 песни, другото беше някво дрънкотене от страна на Герб. Део беше там. Знаете ли, че е на 33? Имам пик с него от концерта на Кайли Миноуг. Той беше водещ на концерта на Риана. Направих си снимка с Магдалена, другите айдъли... не обръщаха особено внимание на феновете си. Ама иначе двете с БФФ-то можем да стоим под дъжда, макар и под чадър, с кални крака, а те си стоят на сухичко и тва е.

Публикувано: 01 July 2009 - 09:31 PM
TokioHotel, в Jul 1 2009, 10:21 PM, написа:
Иначе аз бих избрала да отида в Стара Загора. Аз съм на принципа-дай ми с кинология да се занимавам, доспът до нет да имам, куче /ест!/ и другото... няма друго. Друго не ми трябва.
Ходих на концерт на айдълите. Ясен, Нора, Магдалена и Стефан Лалчев пяха по 1-2 песни, другото беше някво дрънкотене от страна на Герб. Део беше там. Знаете ли, че е на 33? Имам пик с него от концерта на Кайли Миноуг. Той беше водещ на концерта на Риана. Направих си снимка с Магдалена, другите айдъли... не обръщаха особено внимание на феновете си. Ама иначе двете с БФФ-то можем да стоим под дъжда, макар и под чадър, с кални крака, а те си стоят на сухичко и тва е.

Уф, много си зле. Общежитието е специално за гимназията, обаче гадното е,к че ще има още 2ма в стаята :D Аз колкото съм анти-социална...

Публикувано: 01 July 2009 - 09:45 PM
Ако сега не заминеш, с годините причините за незаминаване стават повече

Део остаря и оплешивя! Тоя перхидрол...
Помня времето, когато още се моташе с нас по къмпинга и не се появяваше на всяко медийно събитие. Взе досадно да става...
Еееех, спомени! Доброто старо време...
Пф, отплеснах се...
Сигурно щото ми се ходи на море

Публикувано: 01 July 2009 - 09:55 PM
Melina_i_Artemida, в Jul 1 2009, 10:48 PM, написа:
Как?! Защо?!
Какво ли не... Сега започнаха да ми приказват да не ходя и просто... не говоря много свързано, но ми е супер гадно. От една страна няма да виждам Роксана и Мацо... Е ще ги виждам, ама по-рядко... И не е само това...

Публикувано: 01 July 2009 - 10:42 PM

goldroks, ами ще си задържиш едното бебешорче и ще "живукаш" с него.

Има ли вегетарианци?
А айдълите като започнаха да викат "Ръцете горееееее" като Камелия, помня как преди 3-4 години, когато слушах чалга /

Публикувано: 01 July 2009 - 10:55 PM

Под "нас" имам предвид една много разнородна и ... разновъзрастна компания, която се събираше на къмпинга и имаше общо взето от 3 до 25-6 годишни в нея...
И Део и той ми беше съсед по каравана лятото - с брат му ходеха там.
А въпроса за "Аз и възрастта" го коментирахме вече

Публикувано: 01 July 2009 - 10:58 PM
Гадно е,че няма да си виждаш животинките,но такава възможност е много добра,аз също исках така да направя след седми клас,но не можах и за това се отказах ... уж исках сега след 12 клас,но пък сега съм на вълна фотография

Публикувано: 02 July 2009 - 06:46 AM

Публикувано: 02 July 2009 - 09:40 AM
goldroks, в Jul 2 2009, 08:00 AM, написа:
И + това в МГто има школа по фотография

Това е яко

Публикувано: 02 July 2009 - 09:48 AM
Значи, Melina, да разбирам, че познаваш Део? Значи ти трябва да си на 20? Ти нали беше на 18?

Публикувано: 02 July 2009 - 09:49 AM