Ха най-после да се докопам и аз до компа !

Добре си прекарвате тук във форума.Ние пък с Ерик намерихме спасение от жегите ,къде..ами в реката.

Миналата седмица два път ходихме и моя мечо прояви завидни лабрадорски способности в плуването.В началото обаче,понеже е смотльо вместо да плува,той буквално седна в по-плитката част и реши,че няма да мръдне от там.С доста убеждения от моя страна го вкарах по на вътре.
А пък след като излезе от водата.Каква фурия,какво чудо.Все едно не е същото мързеливо куче.Не можеш да го стигнеш.Обходи старателно всички горички,долчинки,вадички,храсти.Стана на маймуна.

Голямо тичане,голям кеф.
Даже му завидях малко.Толкова е ...свободен.

Трябва и аз да почна да тичам боса по тревата.Освен някой бодил и солидни мазоли,какво друго да си докарам ?
Ехх хора искам много на палатки или къмпинг.

Обаче няма кой да ме заведе.Или пък с кой да ида.Постоянно увещавам другарите да се съберем за седмица ,нейде край Дунава.Ехх лагерен огън,реката,залезите..и кучо разбира се.
А пък другата ми тревога е,че кучо си няма другарче.Много са му самотни игрите.Най-вече с мен се занимава.Иска ми се да му намеря приятел.Ама как..хем сме големи,"страшни",малко са желаещите.Пробвахме да го запознаем с една
прелестна НОК - Негра.Ерик маха с опашка,иска да си играе.Обаче Негра го удари да ръмжене и се отказах.После започна да скимти и тя да маха с опашака ама късно вече.
Та така сме ние в този късен час..