Dog.bg Форуми : Търсим дом за Бимбо.Без педигри...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (10 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търсим дом за Бимбо.Без педигри...

#101 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 February 2009 - 07:42 PM

На Бимбака му трябват едни морски черешки2 и ще е най-щастливото куче на света! Пожелавам му го от сърце! :)

#102 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 February 2009 - 08:15 PM

Привет и от Бимбо,
Момчето с всеки изминал ден става все по красиво и все по силно :lol:
Днес се разходихме,изкачихме заснежените баири той играеше ролята на шейна и ме дърпаше по склоновете на горе че аз буксувах :P потичахме и естествено се поглезихме гастрономически!
Интересно ми е кой ли ще уцели шестица от тото с този красавец а и е послушен на всичкото отгоре,а какъв е любвеобвилен особено ако седиш пред него и го гледаш в очите като земе да върти хеликоптерчето и седи и те гледа в очите ииииии направо се разтапяш!
Май наистина който се уреди с тоз пес ще събира бая завистливи погледи по паркове и градинки!
Ето и малко снимчици от днес
Цък върху снимките за увеличение!

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#103 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2009 - 11:02 AM

Ето и едно клипче-не е профи ама с е снимано с телефон и затова не е с идеална картина :rolleyes:

http://www.croxbox.b...8089/Бимбо
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#104 Потребителят е офлайн   morski_chereshki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2009 - 12:38 AM

Боже ,колко сте готини ...... :)

#105 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 February 2009 - 05:13 PM

бимбака праща поздрави и целувки на всички :-) много хубаво куче е и става все по-хубав с часове. слуша, върви в ред що-годе добре (като се има предвид, че не е обучаван-направо си е перфектен) и се бута с голямата готина тиква за милувки :-) мнооого ще случи бъдещият му собственик на куче! дано се появи този собственик по-скоро, очакваме го!

#106 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 March 2009 - 02:15 PM

идва пролет. няма ли желаещи да правят здравословни разходки придружени от прекрасно куче на име бимбо?

#107 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 09 March 2009 - 03:56 PM

Ами.. извинявайте, още един тъп въпрос ще задам- а защо не го пускате свободно да тича? аз бих пробвала да дойда някой събота или неделя, но ще съм с фабел, и ако не могат да тичат свободно двамата няма да му е приятно.
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#108 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 March 2009 - 08:43 AM

ами то си има проста причина. кучето си няма човек, при който да се върне и не е кастриран, а в района кучки дал Бог ( и кучета, глутници де...)

#109 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 10 March 2009 - 09:34 AM

Ааа аз мислех, че е кастриран вече :) разсеялра съм се нещо.. мисля си, че ако е с друго куче и играят няма да избяга :)) ама аз нямам никакъв опит с кучета без стопани, та...
User's Signature

... and through it all,

#110 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2009 - 10:24 AM

Повече от логично е да не се пуска свободно куче, което не се познава перфектно. Съвсем отделно, че така или иначе всички знаем, че не е позволено в градски условия.

Как е момчето физически? Заради здравословни притеснения ли не е кастриран?
User's Signature

Качена снимка

#111 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 March 2009 - 10:54 AM

бимбака до този момент имаше, а и все още има по-важни (от здравословна гледна точка)проблеми. полека-лека всичко ще се направи само да е здраво момчето.

#112 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2009 - 11:54 AM

Искало ми се е да мога да го пусна да си пощъка свободен,но първо нямам това право второ не знам как ще реагира и трето-имам идея за по нататък когато се постопли времето да го водя на дълги здравословни разходки на езерото-Панчаревското-(естествено ако упекуните на Бимбо ми разрешат )уточнявам там няма глутници кучета и кучици и е безопасно,има и други хора които си разхождата там кучетата но винаги са на повод,та ми хрумна идеята че с дълъг повод на първо време Бимбо ще има по голяма свобода,а и разходките ще му се отразят добре хем ще сменя познатия маршурт-около клиниката,хем ще има възможност момчето за така наречения процес социализация щото сега в клиниката освен скимтенето,джафкането на другите кучета,персонала на клиниката и малкото хора които идват да го разхождат миличкия съвсем ще забрави какво е това външен свят и има опасност да се превърне в "крепостен селянин"
Ама честно да си кажа силно се надявам тези мои планове да останат само във въображението ми и Бимбо да си намери по скоро неговия си човек който ще го разхожда на дълги здравсловни разходки!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#113 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 12:14 PM

Бимбака, Берта, Бъкси, Пешката - почвам да се отчайвам, че някой нормален човек ще се поинтересува от тях! Красиви, горди, всичките с характер, но това, че са питове или питоподобни като че ли ги обрича на безкрайно чакане за истински дом! Много, много жалко! А те са прекрасни, предани и всеотдайни същества!

#114 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 10 March 2009 - 01:40 PM

Цитат

Съвсем отделно, че така или иначе всички знаем, че не е позволено в градски условия.

Стига де..
User's Signature

... and through it all,

#115 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 March 2009 - 01:55 PM

Показване на мнениетоAnubisA, в Mar 10 2009, 02:50 PM, написа:

Цитат

Съвсем отделно, че така или иначе всички знаем, че не е позволено в градски условия.

Стига де..
..
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#116 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 March 2009 - 02:07 PM

Показване на мнениетоagalina, в Mar 10 2009, 03:05 PM, написа:

Показване на мнениетоAnubisA, в Mar 10 2009, 02:50 PM, написа:

Цитат

Стига де..
Нямя "не искам"'..моабет да има, приятелю
Сега да кажа на всички моабетстващи в градски условия - Бимбо е добре ,но няма къде да живее.

п.п.не е кастриран - да видим защо:
1.досега имах съмнения за злокачествено заболяване,
2.беше физически ултра слаб до скоро,
3.обобщено, след другите резултати, които са добри ,слава Богу - не желая да го подлагам към момента на стрес и физически проблеми,
4.ще бъде кастриран- когато лекарите сметнат, че последваща анестезия ще е добре за кучето.Дано ви е задoволил отговорът ми.Ако не е - свържете се с мен при подобни притеснения, за изясняването им.
5.Бимбо не e пускан свободно, не защото си няма човек, при когото да се върне и /или защото не е кастриран ,а защото нямам време да работя с него, с дългия повод и пр..И защото аз нямам възможност да осъществя необходимата достатъчна връзка с това животно.Аз само засега плащам луди пари за него (до кога -не знам) и го разхождам за малко в неделя.Това е истината.

User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#117 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2009 - 03:26 PM

Апропо аз само лекинко да допълня че "условията са извън градски" :af_089: общо взето бих добавила на "къра"в близост до клиниката почти няма жилищни сгради,напротив полянките и баирите са в изобилие ама пусто сега е толкова кално че айде аз ще се омацам до ушите ако го изведа до там ама не знам ако и той се омаже до ушите дали няма да си изям конското от персонала, в края на краищата хората не са длъжни да търпят моите прищявки за дълги разходки и да връщам кални кучета!

Пърси то и аз одавна не се числя към нормалните хора явно :eyes: :ag_204: щото изпитвам жив интерес към две от изброените личности-казвам две щото са ми близко и имам възможност да ги навестявам и разхождам,ама възможностите ми за съжаление се свеждат само до разхождане,говорене на кучетата като на хора и глезотйките.
Зверски ми е тежко всеки път когато ги прибирам в боксовете ама тва е не мога да взема никой от тях,а иначе гарантирам и за двамата че са душици-последния път даже се зачудих на Бимбо котката която е пазач на клиниката се опита да му отмъкне част от пастета а той даже и грам внимание не й обърна аз направо се облещих насреща му,другия път като имам време ще отида с немската овчарка за да вида дали ще я приеме да се разхождат заедно.
Иначе имам и наморник ако се наложи и с него съм готова да го разхождам на езерото-за да не ми пропищи некоя психясала предобедена бабичка!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#118 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 04:11 PM

То и аз съм от ненормалните, защото Бъксо трети месец е вкъщи, всеки ден треперя дали ще си заваря котките живи, а той има нахалството да се качва на мъжа ми на леглото, за което и двамата скоро ще кацнем в Бездом с обща обява.

#119 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2009 - 04:30 PM

Показване на мнениетоPURSY, в Mar 10 2009, 04:21 PM, написа:

То и аз съм от ненормалните, защото Бъксо трети месец е вкъщи, всеки ден треперя дали ще си заваря котките живи, а той има нахалството да се качва на мъжа ми на леглото, за което и двамата скоро ще кацнем в Бездом с обща обява.

Мдаа и аз съм на същото дередже като тебе.
Страно ми се струва обаче че толкова много хора гледат клиповете на Бимбо качени в крокбокса пък никой не проявява интерес за сега,е ама айде тия хора да се събудят от дълбокия зимен сън и да си харесат някой от по горе изброените кандидати!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2009 - 04:50 PM

Хора, чакайте- точно затова първо попитах как е той физически, никого не съм упреквала за кастрацията. Надявам се да се оправи положението му, изпратих и мъничко парички за него вчера.

А да, според мен би било абсолютно неоправдан риск който и да било от хората, които го вижда, да го пусне без повод. И тук Галя е много права- той няма човек, при който да се върне, негов човек. Просто бях учудена от въпроса на AnubisA защо не го пускате без повод.
User's Signature

Качена снимка

• (10 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема