Търсим дом за Бимбо.Без педигри...
Публикувано: 24 February 2009 - 08:15 PM
Момчето с всеки изминал ден става все по красиво и все по силно :lol:
Днес се разходихме,изкачихме заснежените баири той играеше ролята на шейна и ме дърпаше по склоновете на горе че аз буксувах :P потичахме и естествено се поглезихме гастрономически!
Интересно ми е кой ли ще уцели шестица от тото с този красавец а и е послушен на всичкото отгоре,а какъв е любвеобвилен особено ако седиш пред него и го гледаш в очите като земе да върти хеликоптерчето и седи и те гледа в очите ииииии направо се разтапяш!
Май наистина който се уреди с тоз пес ще събира бая завистливи погледи по паркове и градинки!
Ето и малко снимчици от днес
Цък върху снимките за увеличение!
Публикувано: 25 February 2009 - 11:02 AM

http://www.croxbox.b...8089/Бимбо
Публикувано: 28 February 2009 - 05:13 PM
Публикувано: 09 March 2009 - 03:56 PM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 10 March 2009 - 09:34 AM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 10 March 2009 - 11:54 AM
Ама честно да си кажа силно се надявам тези мои планове да останат само във въображението ми и Бимбо да си намери по скоро неговия си човек който ще го разхожда на дълги здравсловни разходки!
Публикувано: 10 March 2009 - 12:14 PM
Публикувано: 10 March 2009 - 02:07 PM
agalina, в Mar 10 2009, 03:05 PM, написа:
AnubisA, в Mar 10 2009, 02:50 PM, написа:
Цитат
Стига де..
Сега да кажа на всички моабетстващи в градски условия - Бимбо е добре ,но няма къде да живее.
п.п.не е кастриран - да видим защо:
1.досега имах съмнения за злокачествено заболяване,
2.беше физически ултра слаб до скоро,
3.обобщено, след другите резултати, които са добри ,слава Богу - не желая да го подлагам към момента на стрес и физически проблеми,
4.ще бъде кастриран- когато лекарите сметнат, че последваща анестезия ще е добре за кучето.Дано ви е задoволил отговорът ми.Ако не е - свържете се с мен при подобни притеснения, за изясняването им.
5.Бимбо не e пускан свободно, не защото си няма човек, при когото да се върне и /или защото не е кастриран ,а защото нямам време да работя с него, с дългия повод и пр..И защото аз нямам възможност да осъществя необходимата достатъчна връзка с това животно.Аз само засега плащам луди пари за него (до кога -не знам) и го разхождам за малко в неделя.Това е истината.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 March 2009 - 03:26 PM

Пърси то и аз одавна не се числя към нормалните хора явно

Зверски ми е тежко всеки път когато ги прибирам в боксовете ама тва е не мога да взема никой от тях,а иначе гарантирам и за двамата че са душици-последния път даже се зачудих на Бимбо котката която е пазач на клиниката се опита да му отмъкне част от пастета а той даже и грам внимание не й обърна аз направо се облещих насреща му,другия път като имам време ще отида с немската овчарка за да вида дали ще я приеме да се разхождат заедно.
Иначе имам и наморник ако се наложи и с него съм готова да го разхождам на езерото-за да не ми пропищи некоя психясала предобедена бабичка!
Публикувано: 10 March 2009 - 04:30 PM
PURSY, в Mar 10 2009, 04:21 PM, написа:
Мдаа и аз съм на същото дередже като тебе.
Страно ми се струва обаче че толкова много хора гледат клиповете на Бимбо качени в крокбокса пък никой не проявява интерес за сега,е ама айде тия хора да се събудят от дълбокия зимен сън и да си харесат някой от по горе изброените кандидати!
Публикувано: 10 March 2009 - 04:50 PM
А да, според мен би било абсолютно неоправдан риск който и да било от хората, които го вижда, да го пусне без повод. И тук Галя е много права- той няма човек, при който да се върне, негов човек. Просто бях учудена от въпроса на AnubisA защо не го пускате без повод.