Еххоооо имате поздрави и слънчеви целувки от Бимбо!
Днес бе страхотен ден за него а както разбрах и вчера също-момчето е минало през спа процедури от които е видно подмладен,лъскав и добре миришещ-благодарности към неговата лична спа терапевтка!
Днес бе първата дългааааа слънчева разходка на Бимбо но той си имаше и подобаваща компания-немската ми овчарка-хора само можете да съжалявате и благородно да завиждате-нямате си представа какво е пълен парк със хора и деца които се разхождат и моя скромна милост с двете теленца в калабалъка-дечицата се радваха на кучовците,майките ги дърпаха че видиш ли много големи били животните и може и да хапели при което аз прихвах да се хиля,а за мое учудване мъжкото съсловие в парка как завиждащо гледаше към нас тримцата направо щях да падна
Двамата се държаха невероятно прилично е естествено Бимбо търчеше като конче да души на всякаде а Кая го догонвоше ама нищо направиха си една хубава разходка.
Да доложа понеже Кая се вози на задните седалки а Бимбо в багажника-"споко колата ми е достатъчно голяма и удобна за кучовците"по едно време като я усети леле какъв зор беше да измъкне кората за да види аджаба кой седи пред него,по едно време гледам аз две големи лапи се подават над кората и една още по голяма кратуна която надава вой и иска до другото куче-абе днеска беше много хубав ден за Бимбо!
Качвам малко снимчици ама предварително се извинявам защото ми беше доста трудно да ги водя и да правя компромати едновремено.
Искам да напомня че Бимбо си търси стопанин-някой който да го обича и гледа,момчето е толкова красиво с толкова добър характер че просто няма как да не се влюби човек в тая кратунеста прелест-дано по скоро и неговия човек да се появи!