Dog.bg Форуми : Търсим дом за Бимбо.Без педигри...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (10 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търсим дом за Бимбо.Без педигри...

#121 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 March 2009 - 11:31 PM

Показване на мнениетоagalina, в Mar 10 2009, 01:16 PM, написа:

Показване на мнениетоagalina, в Mar 10 2009, 03:05 PM, написа:

Показване на мнениетоAnubisA, в Mar 10 2009, 02:50 PM, написа:

Цитат

Съвсем отделно, че така или иначе всички знаем, че не е позволено в градски условия.

Стига де..
......
5.Бимбо не e пускан свободно, не защото си няма човек, при когото да се върне и /или защото не е кастриран ,а защото нямам време да работя с него, с дългия повод и пр..И защото аз нямам възможност да осъществя необходимата достатъчна връзка с това животно.Аз само засега плащам луди пари за него (до кога -не знам) и го разхождам за малко в неделя.Това е истината.

Та Ники -никъде не съм казвала написанотото от теб по-горе за правотата и човека.....Щ`еме извиняваш..И викам да спреш с Бимбо.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#122 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 March 2009 - 11:15 AM

Айде пак да ъпна темата на пред че малчовците пак пререждат по големите кучовци!
Миналия ден успях да се класирам и да разходя двама от любимите ми вагабонти Бимбо е единия,
та какво да ви кажа той е просто едно страхотно бижу което само чака някой да се окичи с него за да заблести като диамант!
Иначе Бимбака е супер дружелюбно куче до сега не е проявявал агресия към никого даже напротив миличкия толкова е зажаднял някой да му обръща внимание че е готов дори и с котките да си играе-абе тя котката е само една и много обича да се прави на зло куче ама той и с нея иска да си играе.
То всичко хубаво ама Бимбо си търси дом и истински човек който да направи щастлив!
Качвам снимки на муцунчо а ако успея по късно ще кача и видео!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#123 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 March 2009 - 10:59 AM

много поздрави от бимбака. да ви напомним: той чака и се надява на дом, а от своя страна предлага цялата любов на земята.

#124 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 March 2009 - 11:45 PM

Показване на мнениетоalbena, в Mar 23 2009, 09:59 AM, написа:

много поздрави от бимбака. да ви напомним: той чака и се надява на дом, а от своя страна предлага цялата любов на земята.

Еми...вече не ми се иска да казвам колко е готин и мил и послушен моцунчо.Вече не ми се иска да го хваля .То и темата му пада за часове, защото толкова хора пишат - имат нужда от помощ заради животинките.
Междувременно Бимбака стои в бокса си ден и нощ сам . Голямата мила тиква има нужда да се настани до някого на дивана.Да направи Уф и да заспи прегърнат.Както и още стотици хиляди кучета и котки без дом.
Но аз ще се надявам, че ще се появи точния човек за Бимбо,Краси, Питър ,Реджо, котарака Джак , и останалите Х.
User's Signature

#125 Потребителят е офлайн   morski_chereshki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2009 - 08:50 PM

Как е Бимбо?Нещо ново около него?Никой ли не се обажда?Кой чакате бе хора?

#126 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 April 2009 - 03:55 PM

Никой.
Оспамихме с обяви за него нет-а - фейсбуци, форуми , скайп..никой.
Моля, поразпитай познати и ти.И целувки на момичето ни.
User's Signature

#127 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 April 2009 - 10:18 PM

Привет от Бимбо,
Момчето си е все така добро и послушно и все така си чака неговия човек!
Днеска пак си направихме една дъъълга баироизкачваща разходка-е в моя случай беше баиропълзяща.
Бимбо е голямо сладурче сори че се повтарям и потретвам ама това си е самата истина и аз не мога да си кривя душата!
Качвам ви снимки да го видите колко е красив големия кратунчо!!!
И пак да спомена че той си чака човека!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#128 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 April 2009 - 11:09 PM

Купила си дълъг повод за муцунчовците.
Благодарско.
User's Signature

#129 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2009 - 12:16 PM

Показване на мнениетоagalina, в Apr 8 2009, 10:09 PM, написа:

Благодарско.

Не бе човек не съм-това си е късия дежурен повод с който се изкарват всички кучовци на разходка,може би ти се струва по дългичък защото муцунчо вече ще не ще се научи че трябва да се подчинява и когато кажа място да стои и да чака следващата команда,та вече ме слушка повечко момчето застоява се на едно място та аз да мога да го фотографирам,аз ще взема тия дни да купя един дълъг повод щото както споделих времето се затопли и смятам да ги водя на дъъълги готини разходки на Панчаревското езеро-те го заслужават,а и заслужават да видят нещо повече от будливите шубраци около клиниката а и вече са научили наизуст всички пътеки наоколо.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#130 Потребителят е офлайн   azzzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2009 - 12:31 PM

Показване на мнениетоhubavajena6, в Apr 9 2009, 01:16 PM, написа:

Благодарско.

Не бе човек не съм-това си е късия дежурен повод с който се изкарват всички кучовци на разходка,може би ти се струва по дългичък защото муцунчо вече ще не ще се научи че трябва да се подчинява и когато кажа място да стои и да чака следващата команда,та вече ме слушка повечко момчето застоява се на едно място та аз да мога да го фотографирам,аз ще взема тия дни да купя един дълъг повод щото както споделих времето се затопли и смятам да ги водя на дъъълги готини разходки на Панчаревското езеро-те го заслужават,а и заслужават да видят нещо повече от будливите шубраци около клиниката а и вече са научили наизуст всички пътеки наоколо.

Аз имам един 10-метров, който не ползвам, от помощно въже за катерене. Прекалено дълъг се оказа, но може да се резне на 2 x 5. Ако го искате, давам го.
Flexy поводите (тип ролетка), хич не са удобни, иначе има и такива за големи кучета, но не ги препоръчвам.

#131 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2009 - 01:13 PM

Показване на мнениетоazzzy, в Apr 9 2009, 11:31 AM, написа:

Показване на мнениетоhubavajena6, в Apr 9 2009, 01:16 PM, написа:

Благодарско.

Аз имам един 10-метров, който не ползвам, от помощно въже за катерене. Прекалено дълъг се оказа, но може да се резне на 2 x 5. Ако го искате, давам го.
Flexy поводите (тип ролетка), хич не са удобни, иначе има и такива за големи кучета, но не ги препоръчвам.

Оухоу как се радвам за подкрепата и помоща-много благодарско-вместо да давам парички за повод ще се уредят с допълнителни порцийки вкусен пастет! :ns22: :gc_040: :gd_044: ако наистина не ти е нужен повода на драго сърце ще ти го отмъкнем-даже няма да го разваляме аз знам как да го използвам целия рационално :ba_025:
За другите поводи тип ролетка съм напълно съгласна с теб,те са по приложими и практични за некое малко йорки или померанче а не за 25-30килограмов Бимбо който ако те дръпне по силно първо ще направиш плонж а после може да изпълниш ролята и на сибирска шейна :ac_007:
Моля те пиши ми на лични да се уговорим за повода,че малко успамих темата!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#132 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 April 2009 - 12:05 PM

Хора ,да ви се похваля- вчера Бимбо СПАСИ един живот! Кратунчо дари кръв и едно животинче ще живее благодарение на наш Бимбак!Много съм горда с него.Държал се е перфектно и не мръднал като са му дупчили вената на врата.Сега е добре и лапа лакомства от лекарите..

п.п.разбрах ,че по сметката има за муцунчо 125 лв, които ще ползвам ,че нещо ми е нанагорнище с парите за 2-те момчета.Благодаря сърдечно на azzy и Ники !Приемаме и дългия повод с огромна благодарност !Остава да се появи и стопанин...
User's Signature

#133 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 13 April 2009 - 12:21 PM

Браво на момчето!
И дано стопанина му вече да се появи.

#134 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 April 2009 - 12:55 PM

ще се появи стопанин, вярвам в това! само дано е по-скоро, че да може мунчо да се разхожда на воля и да си има човек още този топъл сезон.
а за кръводаряването: бимбака е бил перфектен, кротък, сякаш е знаел колко важно нещо се случва. мога да кажа само: дано има повече кучета като него е, не в частта бездомни де ;-)

#135 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 April 2009 - 01:59 PM

Да муцунчо е много спокойно куче- и благородно,сега наистина започва сезона на дъъългите готини разходки,благодарение на Азззи и Джази кратунчо се уреди и с дълъг повод :ad_018:който смятаме да използваме рационално по предназначение-сменила съм и карабинката!В най скоро време очаквайте снимки от Панчаревското езеро а в центъра на вниманието ще е добрата душичка Бимбо!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#136 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 April 2009 - 07:50 AM

хайде да напомним за бимбака. той все още чака неговия си човек, а междувременно става все по-готин (ако това е възможно...) обича дълги разходки и папо и се радва на всяко внимание, колкото и малко да е то.

#137 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2009 - 09:11 AM

Къса ми се сърцето за това куче! Толкова красив и никой да не го иска! Много тъпо!

#138 Потребителят е офлайн   shifter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2009 - 06:39 AM

Да съобщя аз, че сладката "пациентка" на Бимбо - Рони - беше на контролен преглед, чувства се чудесно бабето :af_089: и еритроцитите й са на чудесно ниво. Естествено, благодарение на приложеното лечение, без което кръвопреливането щеше да е преливане от пусто в празно, но и без жизненоважното участие на кръводарителя Бимбаки никакво лечение нямаше да свърши работа...
Ура за Бимбачето, не всекиму се случва наистина да спаси живот!
:flagbg:

#139 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 May 2009 - 08:28 PM

Еххоооо имате поздрави и слънчеви целувки от Бимбо!
Днес бе страхотен ден за него а както разбрах и вчера също-момчето е минало през спа процедури от които е видно подмладен,лъскав и добре миришещ-благодарности към неговата лична спа терапевтка!
Днес бе първата дългааааа слънчева разходка на Бимбо но той си имаше и подобаваща компания-немската ми овчарка-хора само можете да съжалявате и благородно да завиждате-нямате си представа какво е пълен парк със хора и деца които се разхождат и моя скромна милост с двете теленца в калабалъка-дечицата се радваха на кучовците,майките ги дърпаха че видиш ли много големи били животните и може и да хапели при което аз прихвах да се хиля,а за мое учудване мъжкото съсловие в парка как завиждащо гледаше към нас тримцата направо щях да падна :ag_106:
Двамата се държаха невероятно прилично е естествено Бимбо търчеше като конче да души на всякаде а Кая го догонвоше ама нищо направиха си една хубава разходка.
Да доложа понеже Кая се вози на задните седалки а Бимбо в багажника-"споко колата ми е достатъчно голяма и удобна за кучовците"по едно време като я усети леле какъв зор беше да измъкне кората за да види аджаба кой седи пред него,по едно време гледам аз две големи лапи се подават над кората и една още по голяма кратуна която надава вой и иска до другото куче-абе днеска беше много хубав ден за Бимбо!
Качвам малко снимчици ама предварително се извинявам защото ми беше доста трудно да ги водя и да правя компромати едновремено.
Искам да напомня че Бимбо си търси стопанин-някой който да го обича и гледа,момчето е толкова красиво с толкова добър характер че просто няма как да не се влюби човек в тая кратунеста прелест-дано по скоро и неговия човек да се появи!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#140 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 May 2009 - 09:34 PM

Утре ще имаме важна среща за момчето ни.Та стиснете палците, моля, че почти съм се гипсирала --толкова много искам да си има Дом
User's Signature

• (10 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема