Публикувано: 30 May 2009 - 07:47 PM
ЗАДОМЕН!!!
Направихме паспорта, чип ,медицинското досие ,лекарствата за вкъщи, нов повод ,нагръдник ,играчки ,четка за козина - всичко взеха и си взеха кратунчо с неговата яка, целуващ, лаещ ,махащ пашки ..дадоха ми традиционната монета ,обявих "продаден" ..и се качиха в колата - към неговия нов дом и нов живот.А аз се заврях в един ъгъл и се наревах.
Валеше из ведро и си казах-ще му върви по вода .
Всичко това се случи благодарение на:
- Клиниката "Син кръст", които го приютиха когато беше прокуден и бях полудяла от притеснение, направиха чудеса ,за да му намерят местенце при тях; благодарение на ръководството на клиниката, които от години помагат на питове в беда ; на лекарите му ,които го приведоха в ред и от окаян слабунко с гурелясалите гнойни очи и тумори го превъртаха в красив, охранен и здрав пес ; на гледачите му, които търпяха всичките му страннности и се грижеха за него със здрава ръка и любов ,
- на shifter ,която беше неговият ангел всеки ден и която спонсорира ваксинациите и кастрацията му,
- на hubavajena6 ,която редовно носеше на Бимбо отредената му порция разходка ,пастетче и любов,
- на Albena,insomnia,Azzy,Nickey ,които даваха парички за разходите на кратунчо,
- на всички вас ,които му стискахте палци и го мислехте, и знам - чакахте да прочетете "ЗАДОМЕН!",
- на новото му семейство, които приютиха животинче бездом - подaдоха ръка на наш Бимбо..Желая им цялотo щастие на Земята заедно!Ще чакаме с нетърпение снимки на муцунчо на дивана..
Благодаря ви ,хора.
Дано добрият мил кратунчо повлече крак и за Барти, Краси и ..може би Питър.
PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !