- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Търсим дом за Бимбо.Без педигри...
Публикувано: 14 October 2008 - 12:40 AM
Много съм впечатлена обаче от неговият Дух.Излъчване.Общуване.Обаяние.Въздействието му е 24-картово!
Това куче не се е предало.Ще го бъде.СТРАХОТЕН!
Заради проблеми с форума снимките от първите страници липсват.
Можете да видите снимки на Бимбо на 5 страница и натам.
мод

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 14 October 2008 - 07:58 AM
Публикувано: 14 October 2008 - 10:45 AM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 15 October 2008 - 09:45 AM
Чака се КандидатЪТ!

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 15 October 2008 - 12:20 PM
сладур е той. днес трябва да го види доктора и да каже ще се мажем ли, ще се стрижем ли ;D а междувременно чакаме някой да ни види и зашеметен от нашата прекрасност да ни поиска... :wub:
Публикувано: 17 October 2008 - 04:21 PM
Със сигурност ще намери хубав дом!
Само ме стяга сърцето като се сетя колко обяви за питове и стафове имаше това лято...

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 17 October 2008 - 04:47 PM
Цитат
Със сигурност ще намери хубав дом!
Само ме стяга сърцето като се сетя колко обяви за питове и стафове имаше това лято...
И мене ме е яд, че баш на тях се случва. А са такива лигльовци невероятни...

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 19 October 2008 - 05:06 PM
Иначе - кучето е ПРЕКРАСНО!!Виждам го днес за втори път, но все едно сме си стари познати.Носи пръчки той, раздава цунки и да ви кажа -толко е мил ,пък красив че ...
Та един Стаф (Без Педигри) би могъл да е Вашето Куче.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 October 2008 - 09:33 AM
Публикувано: 27 October 2008 - 10:42 AM

Публикувано: 30 October 2008 - 02:04 PM

- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »