Dog.bg Форуми : Изгубени, намерени, търсещи дом чау-вци

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изгубени, намерени, търсещи дом чау-вци

#121 Потребителят е офлайн   Имаме мечка вкъщи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:чау-чау , пътешествия , кулинария и др.

Публикувано: 24 May 2011 - 12:07 AM

Ия , имам молба, ако може да се изтрие тая тема...не искам да я виждам, много ме натъжава...
User's Signature

Качена снимка

#122 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2011 - 02:23 PM

Браво момичета и аз не бях влизала във форума имахме много красив празник....и не бях чела какво е станало. Сега се радвам и за стопаните и за мечето и за вашето борбено търсене. Ако не е късмет, то си е чист урок за много хора, нека темата стои, и всеки знае как да постъпва в такива случай. Нашата Аури не е намерена!!!

#123 Потребителят е офлайн   bis85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 03:37 PM

Изгубено е женско чау-чау в град Пловдив в района на квартал Съдийски.Кучето е кафяво .Предлага се възнаграждение.Телефон за връзка 0899838032
User's Signature

Ще останеш завинаги в сърцата ни!

#124 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 22 June 2011 - 05:38 PM

Хайде пловдивчани, помогнете да се намери и това момиченце.

#125 Потребителят е офлайн   000000000 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 November 2011 - 11:49 PM

изгубено чау чау женско в пловдив,кв кючук париж до блок 1122.кучето е женско отговаря на името деизи.кучето е сас хормонален проблем и е на лечение.предстои му кастрация.моля някои ако го е намерил да се обади на 0894701452..

#126 Потребителят е офлайн   000000000 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 November 2011 - 07:13 PM

Показване на мнениетоLincheto, в 18 July 2008 - 10:33 AM, написа:

Здравейте незнам къде точно е мястото на тази тема но реших да в пусна наново.Аз не съм от София но в момента съм тук защото мъжа ми е от тук и сме на гости.Вчера си направихме голяма разходка в кв.Горна баня и видях ужасяваща картинка за съжаление телефона ми не беше в мен и неможах да снимам.Приличаше ми на изгубено чау вързано на раждясал синджир на двора на една схлупена къщурка.Мръсно и със спластена козинка.Беше много тъжно.Първата ми мисъл която ми мина през главата е че са го намерили и присвоили.Опитах се да намеря звънец но не успях чуках по желязната врата отвън-уви никои не излезна.юпостояхме половин час никой не се показа от къщата.Ако някой се интересува мога да му обясня къде се намира.Ако някой си е изгубил чау.Редовна съм във форума и знам кои са в Черния списък с осиновители или децата които пишат за всяко куче-МОЛЯ НЕ МИ ПИШЕТЕ НЯМА ДА ПОЛУчИТЕ ИНФОРМАЦИЯ!!!!!! Ако Бижу или някой от този подфорум им ми пишат на лични ще им обясня долу горе къде се намира.

sled kato nqma da davate informaciq pone si pravete truda da pishete.

Кирилица Моля.
Мод.

#127 Потребителят е офлайн   000000000 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 November 2011 - 07:21 PM

Показване на мнението000000000, в 02 November 2011 - 07:13 PM, написа:

Показване на мнениетоLincheto, в 18 July 2008 - 10:33 AM, написа:

Здравейте незнам къде точно е мястото на тази тема но реших да в пусна наново.Аз не съм от София но в момента съм тук защото мъжа ми е от тук и сме на гости.Вчера си направихме голяма разходка в кв.Горна баня и видях ужасяваща картинка за съжаление телефона ми не беше в мен и неможах да снимам.Приличаше ми на изгубено чау вързано на раждясал синджир на двора на една схлупена къщурка.Мръсно и със спластена козинка.Беше много тъжно.Първата ми мисъл която ми мина през главата е че са го намерили и присвоили.Опитах се да намеря звънец но не успях чуках по желязната врата отвън-уви никои не излезна.юпостояхме половин час никой не се показа от къщата.Ако някой се интересува мога да му обясня къде се намира.Ако някой си е изгубил чау.Редовна съм във форума и знам кои са в Черния списък с осиновители или децата които пишат за всяко куче-МОЛЯ НЕ МИ ПИШЕТЕ НЯМА ДА ПОЛУчИТЕ ИНФОРМАЦИЯ!!!!!! Ако Бижу или някой от този подфорум им ми пишат на лични ще им обясня долу горе къде се намира.

sled kato nqma da davate informaciq pone si pravete truda da pishete.

takiva kato vas trqbva da im se trie profila.tova e vazmojno samo v BALGARIQ

Кирилица Моля.
Мод.

#128 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 02 November 2011 - 07:46 PM

000000000

Първо - пишете на кирилица.
Второ - ти пък кой си да даваш акъл чий профил къде трябва да се трие. Айде малко по-зряло, че аман от забавачница.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#129 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 November 2011 - 08:40 PM

Как кой бе Furia_S ,Пъпи-милкаааа http://www.555.bg/ph...Dg5NDcwMTQ1Mg== . Копираш телефона в нета и хоп........ Купува всякакви породи.Цитира пост от преди 3 години.Чуди се от къде да изкара некой лев.Следващото нещо беше да си пусне обява тук. Радост......... и на български не може да пише.Качена снимка

#130 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2011 - 04:42 PM

http://www.facebook....&type=1&theater

поредното чао чао в Пловдив-скитащо.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#131 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 December 2011 - 07:26 PM

Ох, едно е да го видиш и снимаш, друго да му осигуриш дом и грижи, докато му се реши съдбата.А ма, кога ще се научат как се помога на куче.
Трябва да се провери за чип. За осиновяване ,ако не се намерят стопаните ,се дава, само след кастрация. За да не го вземат и спукат от раждания в някой пъпи-мил.
Пишете дали е в приемен дом.Ако не са взети никакви мерки, къде се намира, и кой ще ми покаже мястото. вероятно има нужда от ветеринарни грижи и трябва да се настани в клиника и подготви да осиновяване.Повечето хора се сдобиват с животно само ако е здраво.

Пловдивчани, хайде размърдайте се да направим живота на това мече от нашата любима порода, по добър за празниците.

#132 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2011 - 10:58 PM

Само копирах инфото от ФБ.Надявах се който го търси, да попадне на него.А иначе такова куче....рано или късно ще бъде прибрано, но се надявам да е от добри хора.Вече сме имали подобни случаи, отразени и в този форум.А и едното чао-чао дори бе със здравословни проблеми.Ако не се лъжа, вече е добре и в нов дом.Така че,....не дремем и майничките.Малко сме назад поради липса и на приют, и на безплатни кастрации.К'во да правиш-бюджетът явно не го предвижда.
User's Signature

#133 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 December 2011 - 11:17 PM

Ариел, като призовах пловдивчани, имах в предвид нашите с чаутата. Никога не сме се съобразявали с приюти и безплатни кастрации. Чаутата които сме намирали, са биле на моя издръжка и на някой съфорумците. За една година имахме 4,като само едната беше в приют. За това оставям топката във вашите ръце. Вие го намирате,ние го поемаме. Просто не познавам добре Пловдив. А девойката дето е пуснала инфото,не може да и се пращат лични, и явно не чете коментарите под снимката.

Не мога да си представя чау на улицата, къса ми се сърцето.Не ми се мисли с тази чуствителна кожа какво може да си докара. Като знам какво сме лекували по всички намерени,свят ми се завива

tigi , кажи ,че не е твоята. Много ми прилича на нея.

tigi tigi

#134 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 08:17 AM

Не е Айра на Tigi.
User's Signature

#135 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2011 - 10:12 AM

Показване на мнениетоIA---, в 18 December 2011 - 11:17 PM, написа:

Ариел, като призовах пловдивчани, имах в предвид нашите с чаутата. Никога не сме се съобразявали с приюти и безплатни кастрации. Чаутата които сме намирали, са биле на моя издръжка и на някой съфорумците. За една година имахме 4,като само едната беше в приют. За това оставям топката във вашите ръце. Вие го намирате,ние го поемаме. Просто не познавам добре Пловдив. А девойката дето е пуснала инфото,не може да и се пращат лични, и явно не чете коментарите под снимката.

Не мога да си представя чау на улицата, къса ми се сърцето.Не ми се мисли с тази чуствителна кожа какво може да си докара. Като знам какво сме лекували по всички намерени,свят ми се завива

tigi , кажи ,че не е твоята. Много ми прилича на нея.

tigi tigi
Не е Айричка, тя спи на дивана в момента. И аз мисля, че чаувците са една от малкото породи, които на улицата са като спуснати от друга планета. Днес ме чака много важно изследване на дъщеря ми и не мога да реагирам по никакъв начин, но по-късно, ако има някаква връзка с човека, пуснал обявата,/защото и за мен този квартал е пълна неизвестна/ ще направя всичко по силите си. Бих могла за кратко да прибера кучинка у нас, а между другото май всички решихме, че е момиче, а не видях в поста да е споменат пола. Но наистина прилича на Айра.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#136 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 December 2011 - 11:07 AM

tigi, като гледам много са му навити на това куче. Ако можеш действай по бързо. За да не попадне от трън та на глог,ама по висок. Момичето явно не чете постовете. За това, ти ако можеш по молкото информация да обиколиш квартала, ще е добре. Реших,че е момиченце по милата физиономия. А, и не на последно място, много се радвам,че не е твмоята Айра.

#137 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2011 - 11:14 AM

ИА, виж това http://www.facebook....&type=1&theater , добавила ме е като приятел, но има нов пост-кучето се търси, а не е намерено-нищо не разбирам!
п.с. В момента пиша с момичето...
TaNi IvanovaНачало на разговор в чатаДнесКачена снимка11:15Здравейне се познаваме,но поне да ти 4еститя празникаКачена снимкаЧестит рожден ден,желая ти всичко най-хубавокажи ми какво точно те интересува ку4енцетомотае се из квартала ми от 3 4 дниве4ено никой не може даго хванебяга и е много пъзливоявно са го изхвърлилипотвърдено ми е ,че в квартала навремето са го разхождали възрастни хора и сега се скита самоКачена снимкаискам само да му помогнем да намери старите или нови стопаниКачена снимкавсеки ден го търся купила съм каишка и повод за да мога да го хванаи аз много искам същотооба4е сега съм 2ра смяна на училище и няма на кого да предам да го търсии Качена снимкаКачена снимкаа за целта, трябва някъде да го приютим, защото чау не се оправя само навънзначи не си го видяла скоро отновоКачена снимкаимам огромен гараж който е празен може там даго прибера ако го намеря а пък ще търсим стопанив4ера са го виделиинструктирала съм целия квартал за ку4етоно бяга,нито дава на някой да го погали нито да му даде хранаКачена снимкате са недоверчиви, би могло с друго куче да се действа, или нежно да се викне, те на заповеди не се подчиняватКачена снимкатук времето е ужасно и вали сигурно някъде де е сгушилослед у4илище пак ще го търсятрябва да ставам..ако имам новини ще ти пишаок?Качена снимкада непременно, стрелни ми, аз ще те набера 0892467227Качена снимкадобре
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#138 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 December 2011 - 05:49 PM

Да ,че то никога не е било намерено. Само е видяно и снимано. Има една пастичка за приспиване , слага се в храна, да кажем кюфте. Без да го притесняваш само го наблюдавай, да не избяга от страх. Може да се наложи да увеличиш дозата и да додадеш, ако е много уплашено. След около 10-15 минути вече е готово да го хванеш. И дозата не е много ,е естествено зависи от стреса на кучето.Ако стигнеш до там ще ти обясня и доза и име. Въпреки ,че вашите ветеринари я знаят. После ще видим, ако не може да се справите , в смисъл нямате възможност, веднага го поемаме тук. То трябва да се прегледа и кастрира. Да се изкъпи и май вече имам идея и за дом.

#139 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 07:29 PM

За съжаление не разполагаме с транспорт, иначе и аз бих се юрнала с Tigi търсим кучето.Не е пояснено точно къде е,а кварталът е в другия край на града.Иначе във ФБ вече налитат да го осиновяват от С-я.С две думи-рибата в морето.....
User's Signature

#140 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 19 December 2011 - 07:53 PM

Естеееествено че ще го налитат да го осиновяват. породоподобно и то чау -чау, как няма. Всеки е ербап за породоподобно, защо не се изненадвам?

Първата задача е да се установи дали кучето не е изгубено. Да се разпитат съседите и комшии, които според ученичката твърдят че са видяли точно това куче да го разхождат възрастни хора. Да се изяснят обстоятелствата около това куче - може да е изгубено или избягало от новите стопани след смъртта на старите стопани? Или всичко това е плод на младежката фантазия, когато поредната ученичка вижда куче чау-чау без каишка и решава че задължително е изгубено...
Така че преди да се ръгвате първо я разпитайте момичето дали кучето наистина е безстопанствено а не разхождащото се без каиш, докато стопанина е наблизо. Че някои ученически фантазии относно кучетата на моменти ми идват повече. Все едно не я помните нашата Танито от Русе какви ги плещеше тука.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

• (14 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема