Dog.bg Форуми : Спорове, разяснения, коментари

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спорове, разяснения, коментари

#61 Потребителят е офлайн   IL DIO DI GUERRA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 May 2011 - 09:11 PM

Показване на мнениетоangareva, в 03 May 2011 - 08:52 PM, написа:

И още нещо.Давате ли си сметка господа Данаилов и Михайлов,че ако в този клубен подфорум имаше модератор нямаше да можете да напишете и дума тук,странно е че и двамата сте с аватар на развъдчици.

Уважаема Ангарева, когато отгледате и възпитате куче от породата Кане Корсо до преклонната му възраст, погребете го... и погребете следващите, обичате и изживеете половината си живот с тях, тогава мога да ви стисна ръката и да се обърна с уважение към вас....

п.п. а това за модераторите ми прозвуча като ''внимавай какво пишеш щото знаеш ли какво те чака''

#62 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2011 - 09:12 PM

Показване на мнениетоIL DIO DI GUERRA, в 03 May 2011 - 06:34 PM, написа:

Още по добре.. сърбите от предишните страници според регламента на КККБ ли развъждат та им е позволено да си рекламират кучилата ТУК?

A ти по кои правила размножаваш ? Как са "танцьорите", спечелени 'танци' имат ли ?

#63 Потребителят е офлайн   IL DIO DI GUERRA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 09:14 PM

стругарът под чехъл дето жена му му изхвърли мастийте и хрътките от тях не мисля да го коментирам....

Мод: Заради неспазване на "Нететикет"-а получавате и първото си предупреждение!

#64 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2011 - 09:15 PM

Показване на мнениетоdanailov12, в 03 May 2011 - 06:57 PM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 03 May 2011 - 08:05 PM, написа:

Нямаше да е зле :ab_041:
Радвам се,че приемаш с насмешка нещата.Жалко е,че имаш две женски кучета и да те изключат все ще ти е тая.Ще продължиш с това,което си започнал.При всички положения губещият няма да си ти за съжаление.

Ти що не си береш ягодки в Испания.И не ми бери ядове дали губя или печеля това си е моя работа.На мен бизнеса не ми е продажба на кучета.
А що се отнася до клуба,да вярно е подадох молба за членство,но не съм подписвал нищо така,че оставете хората на мира.Също така,кучката си е моя и мога да си я заплождам,колкото си искам.Като се появи някой,който си е купил куче от мен и съм му казал,че е клубно а то не е тогава може да ме съдите.Аз не мога да разбера,щом природата е отредила това животно да се разгонва и да ражда,какви сте вие да го спирате.Решението си е мое какви кучета да отглеждам родословни клубни и така на татък.Като се появи някой измамен от мен тогава може да ми говорите.Гледайте си в паничките и в дворчетата и забравете за тази тема.Пуснах снимки защото форума е за кане корсо,никаде не съм споменал,че съм член на клуба и чакам клубно и родословно кучило.

Така е Данаилов, но в целия форум dog.bg не се толерира нерегламентирано развъждане - такова което не е по правилата на БРФК или даден породен клуб или от неродословни родители. Затова и постовете ти са били изтрити, съгласи се че обявявайки тази връзка си и направил реклама !

#65 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2011 - 09:18 PM

Показване на мнениетоIL DIO DI GUERRA, в 03 May 2011 - 07:14 PM, написа:

стругарът под чехъл дето жена му му изхвърли мастийте и хрътките от тях не мисля да го коментирам....

Хахахахахаха Русев ли ти разказва приказки за лека нощ ? Тц тц тц цункай го и заспивай :)))

#66 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 09:22 PM

Показване на мнениетоangareva, в 03 May 2011 - 09:09 PM, написа:

Показване на мнениетоdanailov12, в 03 May 2011 - 08:57 PM, написа:

Радвам се,че приемаш с насмешка нещата.Жалко е,че имаш две женски кучета и да те изключат все ще ти е тая.Ще продължиш с това,което си започнал.При всички положения губещият няма да си ти за съжаление.

Ти що не си береш ягодки в Испания.И не ми бери ядове дали губя или печеля това си е моя работа.На мен бизнеса не ми е продажба на кучета.
А що се отнася до клуба,да вярно е подадох молба за членство,но не съм подписвал нищо така,че оставете хората на мира.Също така,кучката си е моя и мога да си я заплождам,колкото си искам.Като се появи някой,който си е купил куче от мен и съм му казал,че е клубно а то не е тогава може да ме съдите.Аз не мога да разбера,щом природата е отредила това животно да се разгонва и да ражда,какви сте вие да го спирате.Решението си е мое какви кучета да отглеждам родословни клубни и така на татък.Като се появи някой измамен от мен тогава може да ми говорите.Гледайте си в паничките и в дворчетата и забравете за тази тема.Пуснах снимки защото форума е за кане корсо,никаде не съм споменал,че съм член на клуба и чакам клубно и родословно кучило.
По добре спрете с глупостите ,ако не ,ще покажа молбата ви за членство в клуба.

Май четете между редовете.
А що се отнася до клуба,да вярно е подадох молба за членство,но не съм подписвал нищо

#67 Потребителят е офлайн   angareva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 09:25 PM

Уважаема Ангарева, когато отгледате и възпитате куче от породата Кане Корсо до преклонната му възраст, погребете го... и погребете следващите, обичате и изживеете половината си живот с тях, тогава мога да ви стисна ръката и да се обърна с уважение към вас....

п.п. а това за модераторите ми прозвуча като ''внимавай какво пишеш щото знаеш ли какво те чака''
[/quote]

Уважаеми Иван Михайлов,

малко са Ви годинките за да пишете подобни неща!!!

#68 Потребителят е офлайн   IL DIO DI GUERRA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 09:44 PM

малко са Ви годинките за да пишете подобни неща!!!
[/quote]

ами не са уважаема А-ва..
от 1990 до сега...
1994 - в Пазарджик е основана първата школа за убочение на служебни кучета от Лука Хантов, Емил Сираков и Иван Михайлов - работехме с породите ротвайлер, ердел териер, ризеншнауцер и доберман.. - вие къде бяхте тогава?
2002 - в Пазарджик са внесени едни от първите в България кучета от породата Кане Корсо... - вие какво гледахте тогава?

#69 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2011 - 09:55 PM

Мисля,че желанието на болшинството "Разпни го!" ще бъде удовлетворено, с не малкото съдействие на самият сгрешил.
Бих обърнала внимание на желаещите бъдещо членство, да помислят добре дали са съгласни с Правилата и Условията на КККБ ,вместо да се опитват непрекъснато да създават конфронтации и да плюят по КККБ - това определено няма да им помогне да станат част от семейството на Кане Корсо!

Много грешки се допуснаха ,но " БАСТА!" ! От тук насетне или ще има ред ,или на който не му изнася ще хваща пътя!
Излишни драми,интрижки и поплювки ще бъдат прекратени. Излишното губене на време и нерви не е в полза никому.

#70 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2011 - 09:58 PM

Ето това не ви разбирам Ваня и Пламен, толкова много плява и накрая пак сте готови да подадете ръка и да оправите нещата. Аз така немога. Може би в друга държава, подобно отношение би имало успех.

п.п. Михайлов, я разкажи как успя да съчетаеш нещата, между обучението и боевете с кучета ?

п.п. Да разбирам ли, че Данаилов е подал молба за членство, бил е одобрен, но реално не е направил последващите стъпки за членство? Тогава реално не е член на КККБ, нали ?

#71 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 May 2011 - 10:01 PM

А колко ми приличат всичките ви разправии с подобните в голдънките и лабрадорките среди от преди 5-6 години :cd_045:

#72 Потребителят е офлайн   IL DIO DI GUERRA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 10:06 PM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 03 May 2011 - 09:58 PM, написа:

п.п. Михайлов, я разкажи как успя да съчетаеш нещата, между обучението и боевете с кучета ?

Поредните простотий на един болен мозък!!! Съобразявай се какво пишеш за да не се видим на едно друго място..

#73 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2011 - 10:06 PM

Показване на мнениетоdanailov12, в 03 May 2011 - 07:57 PM, написа:

Ти да не си ми светил -дали ще бера ягоди или ще работя в банка до твоето положение няма да стигна.А какъв ти е бизнеса слабо ме интересува.Интересува ме защо съсипваш поколението на едно родословно куче.За здраве ли?Да,решението си е твое какво ще гледаш,но тук не ни се хвали.
Сърби, руснаци и т.н обявяват родословни кучила.Има ли нещо лошо?Голяма част от Кане Корсо в България са точно от Сърбия.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#74 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 10:12 PM

Напротив аз филми не гледам а ти,като толкова държиш на чистопородното развъждане и кучката ми е извън стандарт,защо не ме отби а беше готов да лапнеш 500 евро и се чудя защо бяхте готови да ми извадите Сръбски родословия за същата тази нестандартна кучка,а сега вдигате вой до небесата.А що се отнася до размножаването ти в моя двор не гледай,от заплода също няма смисъл да се интересуваш понеже и там няма да те огрее Сръбски родословия няма да има.Успех и на теб в развъдната дейност и дано някой ден се похвалиш с нещо отгледано от теб.Стига си събирал Сръбските ,,шампиони,,

Хей приятел,не се опитвай да вменяваш на аудиторията как съм закъсал за твоите 500 евро.Лошо е да получиш отказ.Аз куче не бих ти продал,камо ли да ти пусна момчето ми.Дори и в тази измишльотина прозираш,видно е че ти много добре си знаел ,че не можеш да получиш родословия.Само не мога да разбера как ти го роди пипето. Сетих се, много е дълго обяснението ,но лошо го скалъпи. Не дигам вой до небесата защото си заплодил кучката си ,а защото това си го НАПРАВИЛ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО С ЯСНАТА ИДЕЯ,ЧЕ НАРУШАВАШ ПРАВИЛАТА ,А СЕ ПРАВИШ НА ЗАБЛУДЕН И ОБЪРКАН МЛАДЕЖ,А МИЛИЯТ СИ ЧЛЕН НА КЛУБА КККБ,ТОВА Е ЛЪЖА ,КОЯТО АЗ ИСКАМ ДА РАЗБУЛЯ.МНОГО ДОБРЕ СИ ЗАПОЗНАТ ЗА ВСИЧКО,НО ТАКА ТИ ОТЪРВА. ЗАЩО ДА ХОДИШ НА ОЦЕНКИ,ЗАЩО ДА ПРАВИШ ДИСПЛАЗИЯ ,ТА ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЕКСПЕРТ В РОДИНАТА . ТОВА Е ЕДНА СКАПАНЯШКА ИСТОРИЯ ,КОЯТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕ . ИНТЕРЕСУВА МЕ КАК ЩЕ ПОСТЪПИ КЛУБА В ТОЗИ СЛУЧАЙ.
Иване,вярно е че тук има много реклама на чужди развъдчици,но за това е виновен модератора,който модерира избирателно, а този Стоимен Данаилов се прави на ущипан и се опитва да баламосва,ето това ме вбесява.
Стоимене,как да сравняват арабски кон с магаре,единственото което има кучката ти е височината на кон,другото може да го покажеш в ринга като я изкараш и представиш.Тази работа не е като онази работа.Трябва доста труд. И да знаеш ,че там съдят кане корсо е не манекени.
А за храната дето се изцепи ,че е долнопробна. Един приятел на Каплата силно се заинтересува откъде имаш това събрано впечатление за храната без да си я ползвал или купувал,не е хубаво да се резгаш, само и само да ме злепоставиш,за жалост човека ми е патньор и силно се вълнува.Разбра ме нали.Хайде да се опиташ да обясниш на аудиторията,че им е изострено любопитството!!!!

#75 Потребителят е офлайн   angareva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 10:13 PM

Ето това не ви разбирам Ваня и Пламен, толкова много плява и накрая пак сте готови да подадете ръка и да оправите нещата. Аз така немога. Може би в друга държава, подобно отношение би имало успех.

п.п. Да разбирам ли, че Данаилов е подал молба за членство, бил е одобрен, но реално не е направил последващите стъпки за членство? Тогава реално не е член на КККБ, нали ?

Данаилов е приет в КККБ на 21 05 2010 г. В Заявлението има следния текст: Строго ще спазвам Устава и правилниците на Кане Корсо Клуб България и редовно ще плащам членския внос.

#76 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2011 - 10:55 PM

Показване на мнениетоIL DIO DI GUERRA, в 03 May 2011 - 08:06 PM, написа:

Поредните простотий на един болен мозък!!! Съобразявай се какво пишеш за да не се видим на едно друго място..

Аз ли да се съобразявам ??? За кое друго място става дума ?

#77 Потребителят е офлайн   IL DIO DI GUERRA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 11:05 PM

... другото място се казва СЪД.

#78 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2011 - 11:12 PM

Показване на мнениетоIL DIO DI GUERRA, в 03 May 2011 - 09:05 PM, написа:

... другото място се казва СЪД.

Хайдееее.... Отекох !
Ай стига по тази тема в тази тема, направи друга, с удоволствие ще пиша в нея.

#79 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2011 - 06:58 AM

Точно така,това обясних по горе.

#80 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2011 - 07:04 AM

Показване на мнениетоGOD OF TROY, в 03 May 2011 - 10:12 PM, написа:

Напротив аз филми не гледам а ти,като толкова държиш на чистопородното развъждане и кучката ми е извън стандарт,защо не ме отби а беше готов да лапнеш 500 евро и се чудя защо бяхте готови да ми извадите Сръбски родословия за същата тази нестандартна кучка,а сега вдигате вой до небесата.А що се отнася до размножаването ти в моя двор не гледай,от заплода също няма смисъл да се интересуваш понеже и там няма да те огрее Сръбски родословия няма да има.Успех и на теб в развъдната дейност и дано някой ден се похвалиш с нещо отгледано от теб.Стига си събирал Сръбските ,,шампиони,,

Хей приятел,не се опитвай да вменяваш на аудиторията как съм закъсал за твоите 500 евро.Лошо е да получиш отказ.Аз куче не бих ти продал,камо ли да ти пусна момчето ми.Дори и в тази измишльотина прозираш,видно е че ти много добре си знаел ,че не можеш да получиш родословия.Само не мога да разбера как ти го роди пипето. Сетих се, много е дълго обяснението ,но лошо го скалъпи. Не дигам вой до небесата защото си заплодил кучката си ,а защото това си го НАПРАВИЛ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО С ЯСНАТА ИДЕЯ,ЧЕ НАРУШАВАШ ПРАВИЛАТА ,А СЕ ПРАВИШ НА ЗАБЛУДЕН И ОБЪРКАН МЛАДЕЖ,А МИЛИЯТ СИ ЧЛЕН НА КЛУБА КККБ,ТОВА Е ЛЪЖА ,КОЯТО АЗ ИСКАМ ДА РАЗБУЛЯ.МНОГО ДОБРЕ СИ ЗАПОЗНАТ ЗА ВСИЧКО,НО ТАКА ТИ ОТЪРВА. ЗАЩО ДА ХОДИШ НА ОЦЕНКИ,ЗАЩО ДА ПРАВИШ ДИСПЛАЗИЯ ,ТА ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЕКСПЕРТ В РОДИНАТА . ТОВА Е ЕДНА СКАПАНЯШКА ИСТОРИЯ ,КОЯТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕ . ИНТЕРЕСУВА МЕ КАК ЩЕ ПОСТЪПИ КЛУБА В ТОЗИ СЛУЧАЙ.
Иване,вярно е че тук има много реклама на чужди развъдчици,но за това е виновен модератора,който модерира избирателно, а този Стоимен Данаилов се прави на ущипан и се опитва да баламосва,ето това ме вбесява.
Стоимене,как да сравняват арабски кон с магаре,единственото което има кучката ти е височината на кон,другото може да го покажеш в ринга като я изкараш и представиш.Тази работа не е като онази работа.Трябва доста труд. И да знаеш ,че там съдят кане корсо е не манекени.
А за храната дето се изцепи ,че е долнопробна. Един приятел на Каплата силно се заинтересува откъде имаш това събрано впечатление за храната без да си я ползвал или купувал,не е хубаво да се резгаш, само и само да ме злепоставиш,за жалост човека ми е патньор и силно се вълнува.Разбра ме нали.Хайде да се опиташ да обясниш на аудиторията,че им е изострено любопитството!!!!

За всички любопитни храната аз лично съм я давал на кучето ми и резултат 0 също така в които и магазин да попитам за тази храна ме гледат,като изпаднал германец.
Така,успех с рекламата но не на мой гръб.
Също така по горе ми говориш за мъжкарство,защо не кажеш истината за 500те евро и родословиата,като мъж а ми се правиш,че си получил амнезия.
А куче ми даде и то за 700лв. родословно смешник такава цена няма никъде.Но нали това на тебе ти е хоби и цената не е важна.За това продаде на бренда майка и", понеже окучи 4броя,Друго си е 10ка.Па ако се яват и балъци по едно чувалче храничка берекет.
Успех и не се надскачай.

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема