GOD OF TROY, в 03 May 2011 - 10:12 PM, написа:
Напротив аз филми не гледам а ти,като толкова държиш на чистопородното развъждане и кучката ми е извън стандарт,защо не ме отби а беше готов да лапнеш 500 евро и се чудя защо бяхте готови да ми извадите Сръбски родословия за същата тази нестандартна кучка,а сега вдигате вой до небесата.А що се отнася до размножаването ти в моя двор не гледай,от заплода също няма смисъл да се интересуваш понеже и там няма да те огрее Сръбски родословия няма да има.Успех и на теб в развъдната дейност и дано някой ден се похвалиш с нещо отгледано от теб.Стига си събирал Сръбските ,,шампиони,,
Хей приятел,не се опитвай да вменяваш на аудиторията как съм закъсал за твоите 500 евро.Лошо е да получиш отказ.Аз куче не бих ти продал,камо ли да ти пусна момчето ми.Дори и в тази измишльотина прозираш,видно е че ти много добре си знаел ,че не можеш да получиш родословия.Само не мога да разбера как ти го роди пипето. Сетих се, много е дълго обяснението ,но лошо го скалъпи. Не дигам вой до небесата защото си заплодил кучката си ,а защото това си го НАПРАВИЛ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО С ЯСНАТА ИДЕЯ,ЧЕ НАРУШАВАШ ПРАВИЛАТА ,А СЕ ПРАВИШ НА ЗАБЛУДЕН И ОБЪРКАН МЛАДЕЖ,А МИЛИЯТ СИ ЧЛЕН НА КЛУБА КККБ,ТОВА Е ЛЪЖА ,КОЯТО АЗ ИСКАМ ДА РАЗБУЛЯ.МНОГО ДОБРЕ СИ ЗАПОЗНАТ ЗА ВСИЧКО,НО ТАКА ТИ ОТЪРВА. ЗАЩО ДА ХОДИШ НА ОЦЕНКИ,ЗАЩО ДА ПРАВИШ ДИСПЛАЗИЯ ,ТА ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЕКСПЕРТ В РОДИНАТА . ТОВА Е ЕДНА СКАПАНЯШКА ИСТОРИЯ ,КОЯТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕ . ИНТЕРЕСУВА МЕ КАК ЩЕ ПОСТЪПИ КЛУБА В ТОЗИ СЛУЧАЙ.
Иване,вярно е че тук има много реклама на чужди развъдчици,но за това е виновен модератора,който модерира избирателно, а този Стоимен Данаилов се прави на ущипан и се опитва да баламосва,ето това ме вбесява.
Стоимене,как да сравняват арабски кон с магаре,единственото което има кучката ти е височината на кон,другото може да го покажеш в ринга като я изкараш и представиш.Тази работа не е като онази работа.Трябва доста труд. И да знаеш ,че там съдят кане корсо е не манекени.
А за храната дето се изцепи ,че е долнопробна. Един приятел на Каплата силно се заинтересува откъде имаш това събрано впечатление за храната без да си я ползвал или купувал,не е хубаво да се резгаш, само и само да ме злепоставиш,за жалост човека ми е патньор и силно се вълнува.Разбра ме нали.Хайде да се опиташ да обясниш на аудиторията,че им е изострено любопитството!!!!
За всички любопитни храната аз лично съм я давал на кучето ми и резултат 0 също така в които и магазин да попитам за тази храна ме гледат,като изпаднал германец.
Така,успех с рекламата но не на мой гръб.
Също така по горе ми говориш за мъжкарство,защо не кажеш истината за 500те евро и родословиата,като мъж а ми се правиш,че си получил амнезия.
А куче ми даде и то за 700лв. родословно смешник такава цена няма никъде.Но нали това на тебе ти е хоби и цената не е важна.За това продаде на бренда майка и", понеже окучи 4броя,Друго си е 10ка.Па ако се яват и балъци по едно чувалче храничка берекет.
Успех и не се надскачай.