Dog.bg Форуми : Да се представим

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (16 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Да се представим

#201 Потребителят е офлайн   spirits Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2011 - 02:53 PM

С клещовидна захапка е.Дългокрак в смисъл на висок ли или на несъразмерност?
'
'

#202 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2011 - 03:36 PM

Показване на мнениетоspirits, в 08 September 2011 - 12:53 PM, написа:

С клещовидна захапка е.Дългокрак в смисъл на висок ли или на несъразмерност?
'
'

Висок, все още е млад за несъразмерност, ще се намести ако е и захапката също. Въпроса е как ще изглежда към 2 години. Къде рязаха ушите, да не ходя там?!
Все пак колко сантиметра е при холката и колко кг е в момента?

п.п. По снимки се правят трудно оценки, още повече че си дал снимки в анфас предимно. За най голям обективизъм го снимай в стойка ( когато се наостри към нещо, не го слагай ти в такава ) в профил ( 90') полупрофил (45'), зад него (180') и леко отгоре. После близък план на главата пак от три ъгъла, като последния е отзад-отгоре. И накрая изправен на задни крака ( например подпрян на ограда ), за да му се виждат бутовете. Ей това направиш ли го мисля, че ще получиш мнения от много хора.

#203 Потребителят е офлайн   mimi8376 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2011 - 04:01 PM

A по стандарт не е ли допустима и клещовидната захапка?

#204 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2011 - 09:11 PM

Допустима е, просто коментирах снимката!

#205 Потребителят е офлайн   spirits Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 September 2011 - 09:20 PM

Благодаря на IzrodGaden.65 см. в холката и 48 кг. Ще направя снимки каквито ме посъветва. Важно е за мен да получа обективно мнение.

#206 Потребителят е офлайн   ketti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Мод: Редакция.
Публикувано: 20 September 2011 - 09:46 PM

ето ни и нас-Кая....родена е на 10 май...малко сме тежи4ки-25 кг.досега се носехме по стълбите,но от утре запо4ваме да се у4име постепенно сами да се ка4ваме и слизаме :crazyeyes:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#207 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2011 - 10:01 PM

Добре дошли,много е хубава.Да е жива и здрава и да ви радва много.Внимавайте с теглото,за да нямате проблеми с крачетата.По- добре да е слабичка сега.Разкажете малко повече за нея.А кое е другото куче на една от снимките?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#208 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2011 - 05:51 AM

Показване на мнениетоspirits, в 08 September 2011 - 09:20 PM, написа:

Благодаря на IzrodGaden.65 см. в холката и 48 кг. Ще направя снимки каквито ме посъветва. Важно е за мен да получа обективно мнение.

Защо се занимавате с глупости??!! И да получиш мнение какво ще промени това,ще го изхвърлиш ако не са добри оценките ,ще го хвалиш в махалата ако е обратното , ако е приличен пък ще се напънеш да му намериш булка,ще спреш да го обичаш или ще го обикнеш повече????Какво ще направиш ???
А и оценки се получават на определени места и от определени хора!!
И един въпрос ,какъв е произхода на кучето ти ,че имам вързан облог за това ,естествено ако искаш да ни кажеш??? :ba_025:

#209 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2011 - 07:48 AM

ketti, голяма мома ще стане тази Кая, да ти е здравичка и много да те радва! :if_147:

#210 Потребителят е офлайн   ketti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Мод: Редакция.
Публикувано: 21 September 2011 - 06:01 PM

ооохххх и аз се притеснявам за теглото,но доктора каза,4е не е тежка,нормално тегло има,прегледа задните крака доста обстойно,за6тото аз само разпитвам и се съмнявам във вси4ко.Това може би е звързано с това,4е старото ни ку4е по4ина от епилепсия която го повали за няколко месеца....Другото ку4е от снимките е на моя приятелка,която живее няколко метра от мен.Той е на по4ти 2 години.Аз го извеждам през деня когато тя работи.Оказа се,4е той прекалено насериозно влезе в ролята на покровител и за6титник на Кая и ве4е има едно пострадало ку4е.Изоб6то от както по4ина старото ми ку4е,той се промени-сега даже се опитва и мене да ме предпазва от странни хора и дори някои ку4ета....така,4е за сега не мога да ги извеждам сама и двамата,сега това става предимно ве4ер и то на по дълго ходене:ab_041:.Абе 6те падне доста труд покрай нея-тя оби4а да се налага и да дава повод някой да се бие заради нея.В къ6ти се обсъжда въпроса и за стерелизация,но за сега не сме взели окон4ателно ре6ение.Та така с Кая,4ета ве4ер форума и попивам за да се нау4име да сме културни хахахахх

#211 Потребителят е офлайн   sashev_i Икона

• Покажи галерията
Публикувано: 22 September 2011 - 12:05 AM

Ето ни и нас след много далго отцъствие :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#212 Потребителят е офлайн   spirits Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 September 2011 - 09:08 PM

Показване на мнениетоGOD OF TROY, в 21 September 2011 - 05:51 AM, написа:

Защо се занимавате с глупости??!! И да получиш мнение какво ще промени това,ще го изхвърлиш ако не са добри оценките ,ще го хвалиш в махалата ако е обратното , ако е приличен пък ще се напънеш да му намериш булка,ще спреш да го обичаш или ще го обикнеш повече????Какво ще направиш ???
И един въпрос ,какъв е произхода на кучето ти ,че имам вързан облог за това ,естествено ако искаш да ни кажеш??? :ba_025:

GOD OF TROY.Първо.Понеже не си спомням да сме се запознавали,използвайте учтива форма на обръщение.Второ.Кое е глупост решавам АЗ,не Вие.Трето.Не съм искал оценки а просто мнение.Това за изхфърлянето,махалата,напъването и булките няма да го коментирам, понеже е много кухо.А по въпроса за произхода-майка Орнела Мути,баща Адриано Челентано.Баби-София Лорен и Лайза Минели.Дядовци-Джанлуиджи Буфон и Фабио Канаваро.Успех с облога. :ba_025:

Oще не е човек,но вече не е и куче-Кане Корсо.

#213 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2011 - 02:13 AM

Показване на мнениетоsashev_i, в 21 September 2011 - 10:05 PM, написа:

Ето ни и нас след много далго отцъствие :)

Здравей, интересен куч, родословен ли е и ако да кои са родителите му и на каква възраст е в момента ?

#214 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2011 - 04:17 PM

Показване на мнениетоspirits, в 22 September 2011 - 07:08 PM, написа:

GOD OF TROY.Първо.Понеже не си спомням да сме се запознавали,използвайте учтива форма на обръщение.Второ.Кое е глупост решавам АЗ,не Вие.Трето.Не съм искал оценки а просто мнение.Това за изхфърлянето,махалата,напъването и булките няма да го коментирам, понеже е много кухо.А по въпроса за произхода-майка Орнела Мути,баща Адриано Челентано.Баби-София Лорен и Лайза Минели.Дядовци-Джанлуиджи Буфон и Фабио Канаваро.Успех с облога. :ba_025:

Призовавате за учтива форма на обръщение,а отговаряте като махленски гамен?!?! Ще помоля да се въздържате от подобни изказвания за в бъдеще!
Оценките за външният вид на кучето се получават от компетентни съдии,а не от приятели пред блока и непознати по форумите.И няма нищо лошо в това,че хората се интересуват от произхода на кучето ви,напротив!

#215 Потребителят е офлайн   spirits Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 September 2011 - 09:57 PM

Показване на мнениетоelrisha, в 25 September 2011 - 04:17 PM, написа:

Показване на мнениетоspirits, в 22 September 2011 - 07:08 PM, написа:

Призовавате за учтива форма на обръщение,а отговаряте като махленски гамен?!?! Ще помоля да се въздържате от подобни изказвания за в бъдеще!
Оценките за външният вид на кучето се получават от компетентни съдии,а не от приятели пред блока и непознати по форумите.И няма нищо лошо в това,че хората се интересуват от произхода на кучето ви,напротив!

Да,призовавам, но не го получавам /махленски гамен/.
Съжалявам, но не мога да удовлетворя молбата Ви.
Знам къде се получават оценките.Постоянно ми го припомняте. :wb_052:
Бихте ли ми казали,къде прочетохте че искам оценки?Помолих за мнение.Има разлика. И други са извършвали този ''грях".
А който не вижда,че изказването на GOD OF TROY е недоброжелателно е кръгъл глупак/глупачка.

Още не е човек,но вече не е и куче-Кане Корсо.

#216 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2011 - 08:26 AM

Хайде да не цапаме и тази тема с безсмислени караници. :tb_195:

#217 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2011 - 07:32 PM

ОК.Да приемем,че съм кръгла глупачка,но вие си мерете приказките за да не се налага да ви корегирам мненията насила!

#218 Потребителят е офлайн   spirits Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 September 2011 - 09:20 PM

Изненадан съм,че сте се разпознали в по горе написаното от мен.Не съм визирал никого конкретно.
Вие, като модератор на форума,би трябвало да сте безпристрастна и обективна.Очевидно не е така.
Бихте ли ми казали,кои по точно приказки да си меря, за да не се налага да си изпълните заплахата. :rc_036:

Още не е човек,но вече не и куче-Кане Корсо.

#219 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2011 - 10:42 PM

Хей Spirit,надявам се това е достатъчно уважително обръщение към теб макар да ми звучи като име на анимационен герой! Едно ще отбележа в рамките на добрият тон- дайте да уточним какво е ОЦЕНКА и какво е МНЕНИЕ.Ако се задълбаем в тълковният речник на българският език ще разберете ,че и двете думички са свързани и едната ми се чини е предшественик на втората! КАКТО ИСКАТЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ,НО НЕ МОЖЕ ПРИ ПОЯВАТА НА СНИМЧИЦА ВСИЧКИ ДА АХНАТ ,КАКЪВ СЛАДЪК "КУЧО"!! Още повече доста ясно изразих мнението си в този обществен форум.Даже бях малко тактичен да се въздържа да кажа ,че кучето ви е доста далече от идеята на кане корсо,не снимка в анфас,не на челна стойка,кучето ви е повече посредствено и ако оценим факта доколкото разбирам,че е и без произход ,мани мани.Така ,че не се сърдете на мен или някой друг,просто вие сте направили избора си и сега дайте мнение.Иска ви се да чуете колко е готин,как ви е провървяло ,но уви.Има и такива късметлии,но вие не сте от тях.Ако пък искате да ме уборите може да посетите предстоящата изложба в Пловдив на 16.09.2011, там ще получите оценка от професионалист,а не да се усланяте на мойто или на Изрода мнение/макар да е доста "компетентен"/.
ПП Ако пак съм бил нетактичен съжалявам ,но съм си такъв.Все пак това е мнение ми,не бих ви отговарял,но доста нетактично нападнахте любимият ми модератор,а това е недопустимо

#220 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 September 2011 - 02:53 PM

Чудех се много дълго дали да пиша,но ще го направя. :smile: все пак не ми се ще да се остане с впечатлението,че тези с родословните плюят на другите.
Всеки от нас,които имаме неродословни кучета си дава ясна сметка кои са 10те разлики като визия.Все пак ,когато ти кажат "много е хубав",се чувстваш добре и когато го обидят не ти е хубаво и започваш да се държиш отбранително.Г-н Русев,имаше моменти,когато и вашите кучета бяха наричани как ли не.И Ви беше обидно.В случаят някой е попитал друг е отговорил,трети замълчал.На който не му харесва замълчава от възпитание,на който му е интересен отговаря.В случаят мисля,че Изрод Гаден(тежко се пише този ник :ab_041: )просто посъветва за снимките,за да се видят по добре дефектите и да се обсъдят,поне аз останах с такова впечатление.Да не говорим,че Ваше беше предложението за правене на нещо подобно.
Към Спирит-ако искате да видите сам/а разликите и да не се чувствате засегнат/а от коментарите, просто изучете добре стандарта и ще видите сам/а има ли дефекти или няма.
И накрая - на всеки кучето му е единствено и неповторимо за него си,като член от семейството.А дали е добър представител на породата Кане Корсо могат да кажат съдиите.
Спирит,защо всъщност се интересувате от мнението на другите?Любопитно ми е и ако може,споделете.
Поздрави.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

• (16 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема