Да се представим
Публикувано: 08 September 2011 - 03:36 PM
spirits, в 08 September 2011 - 12:53 PM, написа:
'
'
Висок, все още е млад за несъразмерност, ще се намести ако е и захапката също. Въпроса е как ще изглежда към 2 години. Къде рязаха ушите, да не ходя там?!
Все пак колко сантиметра е при холката и колко кг е в момента?
п.п. По снимки се правят трудно оценки, още повече че си дал снимки в анфас предимно. За най голям обективизъм го снимай в стойка ( когато се наостри към нещо, не го слагай ти в такава ) в профил ( 90') полупрофил (45'), зад него (180') и леко отгоре. После близък план на главата пак от три ъгъла, като последния е отзад-отгоре. И накрая изправен на задни крака ( например подпрян на ограда ), за да му се виждат бутовете. Ей това направиш ли го мисля, че ще получиш мнения от много хора.
Публикувано: 20 September 2011 - 10:01 PM

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 21 September 2011 - 05:51 AM
spirits, в 08 September 2011 - 09:20 PM, написа:
Защо се занимавате с глупости??!! И да получиш мнение какво ще промени това,ще го изхвърлиш ако не са добри оценките ,ще го хвалиш в махалата ако е обратното , ако е приличен пък ще се напънеш да му намериш булка,ще спреш да го обичаш или ще го обикнеш повече????Какво ще направиш ???
А и оценки се получават на определени места и от определени хора!!
И един въпрос ,какъв е произхода на кучето ти ,че имам вързан облог за това ,естествено ако искаш да ни кажеш???

Публикувано: 21 September 2011 - 06:01 PM

Публикувано: 22 September 2011 - 09:08 PM
GOD OF TROY, в 21 September 2011 - 05:51 AM, написа:
Защо се занимавате с глупости??!! И да получиш мнение какво ще промени това,ще го изхвърлиш ако не са добри оценките ,ще го хвалиш в махалата ако е обратното , ако е приличен пък ще се напънеш да му намериш булка,ще спреш да го обичаш или ще го обикнеш повече????Какво ще направиш ???
И един въпрос ,какъв е произхода на кучето ти ,че имам вързан облог за това ,естествено ако искаш да ни кажеш???

GOD OF TROY.Първо.Понеже не си спомням да сме се запознавали,използвайте учтива форма на обръщение.Второ.Кое е глупост решавам АЗ,не Вие.Трето.Не съм искал оценки а просто мнение.Това за изхфърлянето,махалата,напъването и булките няма да го коментирам, понеже е много кухо.А по въпроса за произхода-майка Орнела Мути,баща Адриано Челентано.Баби-София Лорен и Лайза Минели.Дядовци-Джанлуиджи Буфон и Фабио Канаваро.Успех с облога.

Oще не е човек,но вече не е и куче-Кане Корсо.
Публикувано: 25 September 2011 - 04:17 PM
spirits, в 22 September 2011 - 07:08 PM, написа:

GOD OF TROY.Първо.Понеже не си спомням да сме се запознавали,използвайте учтива форма на обръщение.Второ.Кое е глупост решавам АЗ,не Вие.Трето.Не съм искал оценки а просто мнение.Това за изхфърлянето,махалата,напъването и булките няма да го коментирам, понеже е много кухо.А по въпроса за произхода-майка Орнела Мути,баща Адриано Челентано.Баби-София Лорен и Лайза Минели.Дядовци-Джанлуиджи Буфон и Фабио Канаваро.Успех с облога.

Призовавате за учтива форма на обръщение,а отговаряте като махленски гамен?!?! Ще помоля да се въздържате от подобни изказвания за в бъдеще!
Оценките за външният вид на кучето се получават от компетентни съдии,а не от приятели пред блока и непознати по форумите.И няма нищо лошо в това,че хората се интересуват от произхода на кучето ви,напротив!
Публикувано: 25 September 2011 - 09:57 PM
elrisha, в 25 September 2011 - 04:17 PM, написа:
spirits, в 22 September 2011 - 07:08 PM, написа:

Призовавате за учтива форма на обръщение,а отговаряте като махленски гамен?!?! Ще помоля да се въздържате от подобни изказвания за в бъдеще!
Оценките за външният вид на кучето се получават от компетентни съдии,а не от приятели пред блока и непознати по форумите.И няма нищо лошо в това,че хората се интересуват от произхода на кучето ви,напротив!
Да,призовавам, но не го получавам /махленски гамен/.
Съжалявам, но не мога да удовлетворя молбата Ви.
Знам къде се получават оценките.Постоянно ми го припомняте.

Бихте ли ми казали,къде прочетохте че искам оценки?Помолих за мнение.Има разлика. И други са извършвали този ''грях".
А който не вижда,че изказването на GOD OF TROY е недоброжелателно е кръгъл глупак/глупачка.
Още не е човек,но вече не е и куче-Кане Корсо.
Публикувано: 26 September 2011 - 07:32 PM
Публикувано: 26 September 2011 - 09:20 PM
Вие, като модератор на форума,би трябвало да сте безпристрастна и обективна.Очевидно не е така.
Бихте ли ми казали,кои по точно приказки да си меря, за да не се налага да си изпълните заплахата.

Още не е човек,но вече не и куче-Кане Корсо.
Публикувано: 26 September 2011 - 10:42 PM
ПП Ако пак съм бил нетактичен съжалявам ,но съм си такъв.Все пак това е мнение ми,не бих ви отговарял,но доста нетактично нападнахте любимият ми модератор,а това е недопустимо
Публикувано: 27 September 2011 - 02:53 PM

Всеки от нас,които имаме неродословни кучета си дава ясна сметка кои са 10те разлики като визия.Все пак ,когато ти кажат "много е хубав",се чувстваш добре и когато го обидят не ти е хубаво и започваш да се държиш отбранително.Г-н Русев,имаше моменти,когато и вашите кучета бяха наричани как ли не.И Ви беше обидно.В случаят някой е попитал друг е отговорил,трети замълчал.На който не му харесва замълчава от възпитание,на който му е интересен отговаря.В случаят мисля,че Изрод Гаден(тежко се пише този ник

Към Спирит-ако искате да видите сам/а разликите и да не се чувствате засегнат/а от коментарите, просто изучете добре стандарта и ще видите сам/а има ли дефекти или няма.
И накрая - на всеки кучето му е единствено и неповторимо за него си,като член от семейството.А дали е добър представител на породата Кане Корсо могат да кажат съдиите.
Спирит,защо всъщност се интересувате от мнението на другите?Любопитно ми е и ако може,споделете.
Поздрави.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт