Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 13 November 2008 - 01:30 PM
П.п. Аз вероятно няма да сколасам също за изложбата. :'( Опитва се да ме тръшва болест. :angry:
Публикувано: 13 November 2008 - 01:41 PM
shadow, има някакъв гаден грип-тук повечето го изкарахме вече. На всичкото отгоре е супер студ и въпреки навличането си е студено! Бързо оздравяване пожелавам ;)

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 13 November 2008 - 08:09 PM
Stella_Popova аха...това е друго нещо :) Ами освен да пожелая бързо оздравяване на Айки... :wub:
Сега разбрах, че в събота има и мач на Локомотив и ще е лудница и от футболни запалянковци...още по-неприятно...
Публикувано: 14 November 2008 - 08:39 AM
Успех на всички утре и ще чакам снимки :wub:

Публикувано: 15 November 2008 - 05:27 PM
Като за първо явяване на Кхан,първоначално се държа добре,но докато дойде неговия ред бая се поизнерви. В ринга се прави на скакалец и за това си тръгнахме с оценка " Много добър" в листа пише "...движенията не могат да се оценят защото е прекалено темпераментно" :rolleyes:иначе " добра големина,добра глава,захапка коректна,добри горна и долна линия,меки лапи (?!),очите трябва да са по-тъмни(от кафяво незнам на къде повече?!)...е,това е от нас! ;)
Сега спиме,уморени от многото емоции ;D
Публикувано: 19 November 2008 - 09:11 AM
Цитат
Благодаря, благодаря, само че сняг има само на Пампорово и в Стойките (в Стойките е хотелът, в който работя), а в Смолян няма :(
Като се прибрах от работа прехвърчаше леко, но нищо сериозно. Айк се изкефи на времето-беше хладно и си потича на воля :blink:
Слагам една вчерашна снимка да се порадвате на снега :P

Публикувано: 19 November 2008 - 10:58 AM
Цитат
нЕма, нЕма, ама знаеш ли колко е студено навън :( чак не ми се излиза сутрин
А иначе вече ме наляга дрямка-в офиса е топличко, а навън "тихо се сипе първия сняг" :blink:
shadow, трябва да доведеш твоя мечо насам-голяма игра ще падне :wub:

Публикувано: 19 November 2008 - 12:00 PM
И ако наистина ще снимат на 6-7.12 ще се домъкна да мачкам бебетата и останлите каки и батковци :P :yahoo:

Публикувано: 19 November 2008 - 01:32 PM
Цитат
Цитат
Да не ни излъжеш и тоя път ей! не приемаме извинения за отсъствие :P
много :wub: за Айк!
Ех ама си лоша значи :P
Имам ли как съм там, ама да не се изпокриете вие ;D
Надявам се да се съберем вече да се видим, пък и някои имат да черпят :P - я колко успехи имате :->) И все така да продължавате :yahoo: