Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 19 November 2008 - 04:28 PM
Цитат
Айде подобрявайте се вече!
;D Абе теб майтап ти се струва, ама ще си я търся почерпката :P
И не мога да разбера защо каните мен, пък купувате подаръци на Айк :'(
Винаги така става!
Може да ме почерпите с нещо и мен, ама само да не е Мегадерм :-
Целувки много на Алира :wub:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 19 November 2008 - 05:12 PM
Цитат
Ей това е мъжка приказка ;D
Само така. И да отбележа тук още вали сняг.
Да се оплача за най-новата глупост тук:предупреждават хората да не си пускат едрите кучета без каишка и без надзор, понежеимало хора, които ги крадат за да ги правят на чеверме :sos: :huh: :rolleyes: :gnqv:
Аз лично на това коментар нямам!

Публикувано: 20 November 2008 - 11:40 AM
Айк се чувства много добре, днес сутринта голяма игра направихме и се прибрахме мокри разбира се.
Иначе до сега съм събрала като почерпка един мегадерм и една бутилка гроздова-водя си ги :P
И моля ви, дайте нови снимки на бебоците, че и на каките и батковците-затъжих се вече :'(

Публикувано: 20 November 2008 - 10:06 PM
Да се похвалим, че свички сме ок :) Както бебоците, така и батко им Ред... :) :yahoo: Една здрава корсо група.
А това за чевермето е просто...а как ви предупреждават? По официално или по съседски? :)
Публикувано: 21 November 2008 - 08:37 AM
Цитат
здрасти :)
Мен ме предупредиха полицаи за това, аз преди това си мислех, че някой болен мозък пуска слухове - е да, ама не! А съседите няма как да ме предупредят - те и без това не са много очаровани от Айк ;D Докато беше малък нямаше проблеми, но сега нещо го заобикалят :-

Публикувано: 22 November 2008 - 11:03 AM
Интересно е че при нас вали дъжд :o , топло е и не вярвам да го обърне на сняг,ама знаеш ли...
Айк иначе не е очарован от това време, не му се излиза навън, като започне да го вали прави кръгом към вкъщи ;D

Публикувано: 22 November 2008 - 11:10 AM
Цитат
Надах се и аз на такъв късмет ;D ,ама не :- няма жега, няма студ- луд умора няма ;D
Ти нали му спретна палтенце не му ли е по-добре с него?
Което ме подсеща ,че си ни обещала снимки с палтенцето :P
Публикувано: 22 November 2008 - 11:16 AM
Малко ме е срам, но продължавам да си мисля, че не съм виновна аз, всичко е заради русото, което си сложих миналата седмица ;D
Айк иначе спря да се чеше, мина това гадно дразнене, но пък козината нещо не расте :(
Или поне аз не виждам разлика :rolleyes:

Публикувано: 22 November 2008 - 11:47 AM
Цитат
Ти докато ги пратиш мерките Айк ще ги е сменил няколко пъти и ще се запролети бре ;D
Цитат
Цитат
Бавничко ,много бавничко расте козинката след като е опадала :(, но важното е ,че вече се чувства по-добре :palec:
Публикувано: 22 November 2008 - 01:12 PM
Магарето така се стресна от падащ сняг в/у балконите, че направо обезумя и като дръпна :oнема удържане ;D
Офлянквам се аз за стабилни ботуши ,ама ако не искам да прекарам зимата въргаляйки се като първолак трябва да взема мерки ;D
Публикувано: 22 November 2008 - 01:46 PM
П.П. Стелче, Ей тук съм се изфукала :P
Публикувано: 22 November 2008 - 01:48 PM
Цитат
Я за да е яно за такива като мен (наскоро изрусени :P ) пусни едни снимчици на тез прословути обувки, че ние смятаме и по горите да ходим :blink:
П.П. мерси, shadow, видях ги :)