Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 22 November 2008 - 09:10 PM
На следобедната разходка Съри вече се беше поотракал ;D и се радваше заедно с батко си на стадиона и заедно си тичаха в кръг...лудница. Много се радваха...а както имаше и кой да им мята снежни топки, съвсем умряха от кеф ;D
С изхождането не срещнахме проблеми ;D
Публикувано: 22 November 2008 - 09:16 PM
При нас обаче сняг няма-цял ден е валял дъжд в Смолян, а при мен сняг малко и това беше. Още съм на работа, но се надявам докато се прибера поне да е започнало да вали сняг. Че дъжда хич не му понася на Айк, много мрази да се мокри и днес ми беше много сърдит като го извеждах, даже се върна обратно към вкъщи на първата минута :(

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 24 November 2008 - 01:31 PM
Цитат
Изтощителен уикенд, веселие и нечовешко зъзнене в снега - но аз и кучка доволни :wub:
:o :o Е ти ме вкара в тъча! Видях аз нек'ви кукумицини-ентусиасти в събота и неделя на Сириус. ;D Съжалих ги 10 пъти, докато минавах. Аз едвам разходих псето в събота- имаше такова снегонавяване, че в едната посока съм ходила със затворени очи, редейки наум молитви. :rolleyes:
Публикувано: 24 November 2008 - 01:50 PM
Публикувано: 24 November 2008 - 01:56 PM
Публикувано: 24 November 2008 - 02:16 PM
Цитат
:sviruka:
Публикувано: 24 November 2008 - 02:33 PM
Цитат
Малко трудно се намира подходяща зала за кучешки спорт се оказва, пък и кой ти е очаквал такова чудо :rolleyes:
Цитат
Аз вече втора зима съм с водоустойчиви туристически обувки с които газя къде ли не, иначе разходките биха били равни на подвиг за моята топлолюбива особа.
Публикувано: 25 November 2008 - 12:27 PM
Вие сте си добре сега, сняг имате, при нас вали гаден дъжд :( и то постоянно.
Стягайте се, уговарям си почивка за 6 и 7 декември и ще дойда до София :yahoo:
Чакам обещаната почерпка:мегадерм 2 бр /единия от Бг, другия английски :P / и едно шише гроздова ;D
Айде много да мачкате магаренцата от мен :wub:

Публикувано: 25 November 2008 - 01:50 PM
Цитат
:yahoo: Супер новина, ще дойда да викам за вас разбира се, а ти да доведеш Реди да го мачкам докато вие се фукате с бебето :wub:

Публикувано: 25 November 2008 - 02:02 PM
Реди може да го намачкаш на разходката, след изложбата или в неделя :) Нали ще дойдеш за 2 дни...ще има време за всичко. Посвещаваме си уикенда на теб :P
Публикувано: 25 November 2008 - 08:51 PM
Ако е за това...не знам точно, но знам, че е доста скъпа...има значение и каква операция точно се прави (дали се слага изкуствена става или нещо друго), а и къде я правиш...в България, до колкото знам, само Аминков прави такива, а за чужбина нямам представа...но порядъка е от няколко хиляди...
Кой има проблем?
Публикувано: 26 November 2008 - 04:49 PM
Цитат
Цитат
И ние сме там нищо ,че още не сме се записали ;D
Ще има ли други "излагащи се" ;)?
Добре е да се съберете, хем ще има какво ние подкрепящите ви да мачкаме :P
Иначе идването ми е почти уредено, но ще е без Айк. Така хем ще успея да намачкам останалите
П.П. shadow, да вземеш твойто мече също да му се порадвам :wub: