Megian, в Mar 25 2009, 06:55 PM, написа:
Пак сте оспамили подфорума за снимки

.Макс на Коrso и Багира на kristera са различни кучета ... все пак едното е мъжко,а другото-женско и може всичко да е,но корсовското у тях е много и то е очебийно.Да са живи,много здрави и стабилни психически!

Здравейте всички. Явно с моите кучета сме придизвикали голям интерес, щом като сме навсякъде из темите за Кане корсо. Да Ви се представя! Собственик съм на кучката от Плевен(всъщност аз съм нейна собственост, но това е друга тема) , която се отглежда само за разплод !!! Няма да Ви упреквам за това което сте писали, колкото и да ми е неприятно, но бих ви упрекнал за това - Как се съди човек , без да го познавате ?!! Имаше едно кучило 2006 , а сега сме 2009. Явно този период за някои хора (няма да цитирам имена), са около 6 месеца, което само по себе си означава, че аз имам фабрика за кучета. Браво, чудна аритметика, но ви уверявам, че това са 3 години. При условие , че от 2007 имам мъжкар с РОДОСЛОВИЕ което мога да покажа ( болна тема на доста хора) си е направо цяла корпорация. Всъщност регистрирах се тук за да поискам съвет, защото кучката ми наистина има проблем с храната, по точно гастрит(не е епилептичен), но едва ли някои от вас ще ме разбере. Мисля че почуках на грешната врата, но колкото и малко да ми останаха ще продължа да търся.
п.с. До човека с триците- Кучето се храни само с месо (пилешко) което трябва да е предварително отделено от кожата, но въпреки всичко не трупа маса. Боли ме че изглежда по този начин, докато за теб, това е просто повод да оплюеш някои. Ако мислиш че говоря празни приказки винаги мога да ти пусна снимки на другата ми кучка ( също Кане корсо ) която в момента отглежда 5 кученца без да и помага никои . Така ще можеш да прецениш дали се грижа за любимците си