Стела, следващия път един зад врата на малолетния престъпник, без всякакви обяснения и барабар с тротинетката го занеси на майка му и баща му да си го отглеждат в двора
Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 20 June 2009 - 09:07 PM
Стела, следващия път един зад врата на малолетния престъпник, без всякакви обяснения и барабар с тротинетката го занеси на майка му и баща му да си го отглеждат в двора
Публикувано: 21 June 2009 - 11:05 AM
Bella C.N., в Jun 20 2009, 10:07 PM, написа:
Много бях изнервена и шокирана снощи...Не можах да повярвам, че едно дете така ще говори за куче. До сега винаги са идвали хлапета и са играели с Айк-мятат му пръчки, гонят се...Не очаквах такава реакция. Малко след тази случка излезнах пак с Айк да вземем майка от работа, че окъсня.Мислех да говоря с родителите на хлапето, но ги нямаше. А и честно не вярвам да има файда-щом така си гледат кучето, предполагам не им пука, че детето им се държи толкова отватително с животни. А днес сутринта заварих един да храни кучето им-не знам дали е баща му или някакъв роднина-беше грозна гледка-милото скимтеше от кеф, че има някой при него, а тоя малоумник се развика и посегна да го ритне, че да млъкне, но кучо се свря в колибата
П.П. На Съри му пожелавам много да го слушат най-вече женската част от любимците му, че май те удрят терора на бебока

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 21 June 2009 - 08:45 PM
Стелче, направо ми се обърна стомаха от гняв като ти четох поста за малкото дебилче...как ги "обичам" такива малки, тъпи олигофренчета....лелееее
Публикувано: 21 June 2009 - 09:38 PM
redika, в Jun 21 2009, 09:45 PM, написа:
Стелче, направо ми се обърна стомаха от гняв като ти четох поста за малкото дебилче...как ги "обичам" такива малки, тъпи олигофренчета....лелееее
Хмм, остави...няма оправия с тези хлапета
Айде давай снимкиииииииии

Публикувано: 21 June 2009 - 10:01 PM
Публикувано: 21 June 2009 - 10:16 PM
redika, в Jun 21 2009, 11:01 PM, написа:
От както съм я видяла тази малката, ми е влезнала под кожата
Няма такова плюшче сладко. Нямам търпение да мачкам хубавата муцуна
Това не значи, че и другите ще се разминат-мачкане за всички
Няма да казвам кога мисля да идвам, че гледайте какво става-все не мога да стигна...Ама като тръгна, ще звънна да се организираме :)

Публикувано: 22 June 2009 - 04:17 PM
Честита една годинка на Сърчо и от мен! Все такива мокри целувки да раздава, кръшна снага за корсо-кючеци и сиви корсо-моми дълбоко в очите да го гледат! Да и живо и здраво момчето
Публикувано: 07 August 2009 - 01:35 PM
Това не е ли една много разбираща собственичка на екземпляр от така красивата порода Кане Корсо?
Горния цитат е по повод на този клип, над който достатъчно ясно е изписано към коя порода принадлежат екземплярите заснети в клипа.

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?
Публикувано: 07 August 2009 - 03:11 PM
Владо, виждам, че едновременно сме писали. Аз предлагам в неделя да поработим малко в други дисциплини
Публикувано: 08 August 2009 - 05:13 PM
Това не е ли една много разбираща собственичка на екземпляр от така красивата порода Кане Корсо?
Горния цитат е по повод на този клип, над който достатъчно ясно е изписано към коя порода принадлежат екземплярите заснети в клипа.
За въпросния клип за който така горещо говориш имаш доста изчерпателен отг. от така "разбиращата собственичка ........."и забелязвам че нещо мързела ти е изчезнал щом имаш рефистрация в "другия" клуб.И за пояснение на всички от този ник пишем трима души .
Публикувано: 11 August 2009 - 04:51 PM
alabama- тройката пишещи се считайте за информирани, че в този форум не се толерира един ник да се ползва от 3ма души. Може да предадеш на останалите двама, че ще трябва да си изберат нов, ако желаят да се регистрират. Този скоро няма да е в употреба, ако желаете да го ползвате дружно.
Публикувано: 11 August 2009 - 10:05 PM

Впечатляващо!
Мира, това ли е вицето??

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 14 August 2009 - 07:08 PM
Публикувано: 14 August 2009 - 10:46 PM
PS.Обиждат безсилните!
PS.-2 Свобода на словото за Поси!

The Devil made me do it!

Вход

Горе