Френски булдог (проблеми)
Публикувано: 20 August 2009 - 01:21 PM
Публикувано: 20 August 2009 - 02:18 PM
Прикачвам снимка за да добиете представа за него..
Нашия Фу беше също едричко бебе на 4 месеца беше 8-9 кила...но знам че дори тези бяха много...всички ми казваха че не било добре..но ушите ги беше вдигнал на 1-2 месец..караката му също изглеждаха кривички, но сега се оправи и са си прави..давай ми витамини за кучета имат калций там..а за ушите някой друг да каже който знае..защото има едно булдогче бяло в квартала сега може би е на 3 месеца но много слабо и с клепнало ухо..и на мен ми се струва съмнителен произхода му..да кажат другите за ушите..
Публикувано: 20 August 2009 - 02:48 PM

Публикувано: 31 August 2009 - 05:31 PM
Четох, че им се бие куртизон.....

Публикувано: 31 August 2009 - 05:55 PM
Публикувано: 31 August 2009 - 06:01 PM
Данте благодаря за отговора. Прочетах освен тази още десетина статии и форуми по въпроса. Пише многооо и все лоши неща. Надявах се някой да ми каже, че кучето му се е оправило бързо и изцяло от тия коварни гадинки...
Публикувано: 31 August 2009 - 07:18 PM
Данте благодаря за отговора. Прочетах освен тази още десетина статии и форуми по въпроса. Пише многооо и все лоши неща. Надявах се някой да ми каже, че кучето му се е оправило бързо и изцяло от тия коварни гадинки...
Вчера в парка се видяхме с Чърчил и ми се сториха странни тези петна по главата....Попитах Цанко дали ги мажете с нещо, но той ми каза, че това било от сбивания... Добре, че сте отишли на ветеринар, за да се разбере какво му е. Успех!

Публикувано: 01 September 2009 - 10:36 AM

Публикувано: 01 September 2009 - 10:47 AM
Кажи на ветеринаря си , че не всички булдоци боледуват от краста!!!Пълни глупости!
И изследване е трябвало да ви направят преди да започнат лечение , а не след 10 дни!
Публикувано: 01 September 2009 - 10:55 AM

Публикувано: 01 September 2009 - 11:02 AM
Може би ветеринаря ти е имал в предвид , че понякога клиниката е по различна , но честно казано това не е характерно за французите -по скоро е характерно за шарпейте.А самата проба не е толкова страшно нещо-ще му остържат кожата малко по надьлбоко.
Публикувано: 01 September 2009 - 04:31 PM

Един Вет в нета пише, че тия твари /демодекозните/ са си вид незаразна краста :( Утре сме на изследвания и на преглед при нови ветове.
Чиита, прочетах за различни способи за излекувне: някаква каишка на Вирбак, препарат Тактик,Севамак, Ивотан, Гудинол и тн...
Хората пишат за лечение с комбинация от инжекции, антибактериални шампоани и мазила... Мнение за някой от тези препарати....
Публикувано: 01 September 2009 - 04:32 PM
Вчера в парка се видяхме с Чърчил и ми се сториха странни тези петна по главата....Попитах Цанко дали ги мажете с нещо, но той ми каза, че това било от сбивания... Добре, че сте отишли на ветеринар, за да се разбере какво му е. Успех!

Доста пъти сме го водили на лекар за тоя проблем ама те казаха че било бебешки пъпчици, а сега изведнъж казаха, че сме закъснели...
Публикувано: 01 September 2009 - 08:02 PM
Публикувано: 01 September 2009 - 09:18 PM
Според мен няма нищо лошо да я вземеш с теб,защо да е стрес при положение,че е с теб,
аз лично до преди година на половин година сменях местоживеенето си и обикалях от град на
град (служебно) и съм водила Кара на всякъде с мен,а момичето си беше щастливо и спокойно,защото е с мама,
а когато се е налагало да замина някъде и да я оставя за ден,два отказва да се храни и страда.
Публикувано: 02 September 2009 - 09:00 AM

Един Вет в нета пише, че тия твари /демодекозните/ са си вид незаразна краста :( Утре сме на изследвания и на преглед при нови ветове.
Чиита, прочетах за различни способи за излекувне: някаква каишка на Вирбак, препарат Тактик,Севамак, Ивотан, Гудинол и тн...
Хората пишат за лечение с комбинация от инжекции, антибактериални шампоани и мазила... Мнение за някой от тези препарати....
Има един препарат,който е като Фронтлаина казва се ProMeris Duo,
показанията му са като на останалите придукти за обезпаразитяване,но също така унищожава
Демодексните кърлежи.Не зная до колко е ефикасен,но от няколко места съм чувала,че е добър.
Прикачени файлове
-
V_108_PI_bg.pdf (431.37K)
Брой сваляния: 590
Публикувано: 02 September 2009 - 09:17 AM

и нашият вет спомена за такава каишка на Вибрак.....