От bezdom.info Коте с проблем
Публикувано: 12 June 2010 - 03:47 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 12 July 2010 - 03:02 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 12 July 2010 - 03:13 PM
Сега уж чакаме отговор от друго място, но и там минаха седмици.
Така че чакаме от някой нещо.

Публикувано: 24 July 2010 - 05:50 PM
Пазете си котките, дори и да сте там, не откъсвайте поглед, защото всичко става за секунди. В днешния ни случай вината е изцяло моя и вече мисля, че просто не съм годна да се занимавам с това вече. Явно не внимавам, позволявам си рискове, а резултатът го отнасят животните. Мисля, че е време да се оттегля от това си хоби докато не е пострадал и друг.
Рижко е добре, има натъртване на белия дроб, утре ще ходим пак на вет за това. Ветът смята, че проблемът ще се оправи.
И не, котките не помнят. Ето го Глупчото само няколко часа след инцидента отново нареден

Публикувано: 24 July 2010 - 07:02 PM

SSDD
Публикувано: 24 July 2010 - 08:50 PM

Публикувано: 24 July 2010 - 10:32 PM
Моля те, пусни ми едно ЛС или звънкай направо да се разберем.
Публикувано: 24 July 2010 - 11:52 PM

Публикувано: 25 July 2010 - 12:33 AM
Току-що прочетох какво се е случило. Добре поне, че е жив. Рижко ми е едно от любимите котета, чиято история следя с интерес. Но не само заради него, а просто заради всичките котки - давай Дени да се организираме и да го направим тоз балкон. Ще мина да го огледам, да начертаеме план на бъдещата конструкция, да пресметнем нужните материали и да действаме. За техническото изпълнение се наемам да го сътворя, но няма да откажем и мъжка помощ, най-вече с физически труд

hopie - смятам за напълно възможно всяка тераса да се направи абсолютно безопасна. Верно, че после прилича на клетка от зоопарк

Публикувано: 05 October 2010 - 02:07 PM
Иначе какво да кажа още за Джак вихрушката - изключително активен и лигав до безобразие. Нуждае се задължително от другарче и много играчки и стимулации. Такъв си е - активен. Дори физиономията му е бандитска.
Джак е на 2 години, ваксиниран, кастриран, чипиран, дори обзаведен със сертификат за пътуване в Англия по всяко време.
Снимки не знам дали има нужда да слагам, че темата е бъкана с тях, но ако някой има желание, с удоволствие ще го покажа юнакът в нова фотосесия.

Публикувано: 18 November 2010 - 01:38 AM
Освен да ви покажа какъв 'убавец е всъщност...

Въпреки че първоначално е плашлив към непознати, Джако всъщност е много весело и игриво коте! Абе, направо си намирисва на калпазанин дори!

Освен това много обича да се гушка и даго мачкат!
Да ви кажа честно, смешничък е с пияндурската си походка, но и тя гарантирано не го притеснява ни най-малко! Катери се и до най-високия етаж на котешката катерушка, изсипва се от там покрай играта и лигнята си - абе, веселяк!
Айде, дано най-накрая подходящите хора осъзнаят какво съкровище е той!