- (11 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Чаровната сърничка Лейла (бивше Грозно пате)
Публикувано: 25 November 2008 - 04:10 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 06:01 PM
Аз се разрових в Швейцарски сайтове на приюти. Без да разбирам грам немски се опитвах да търся и разглеждам. На тези, които ми харесаха изпратих писмо, в което описвам много старателно проблема на кучето, прилагам снимки, клипове. Пратих около 10 писма. Не ме удостоиха дори с учтив отказ.
Мислех след това да пускам до немски приюти, но след тази студена липса на дори откази не знам дали има смисъл.
Има (говоря теоретично) организации, които се занимават болни животни. Но трябва да ги издириш, да се свържеш и да ти обърнат внимание изобщо. Така както Дени направи за болното коте Джак - чак в Англия.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 November 2008 - 08:01 PM

Публикувано: 26 November 2008 - 08:26 AM
Пище, че помагат и на животни от чужбина. Ще се опитам да се свържа с тях, само не знам, дали днес ще ми остане време.
Пърси, пищи ми малко повече инфо за историята на Лейла, за да знам, какво точно да им пиша.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 26 November 2008 - 11:25 AM
Публикувано: 27 November 2008 - 08:00 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 27 November 2008 - 11:06 AM
Напиши, че живее вързана на паркинг и че тук осиновяванетона бездомни кучета никак не е лесно, да не говорим за такова, което изисква операции и по-внимателно отглеждане в бъдеще.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 November 2008 - 11:33 AM
Сега й слагам само обезболяващи вечер след работа.
Благодаря на вси4ки за съпричастността.
Публикувано: 27 November 2008 - 01:22 PM

Публикувано: 27 November 2008 - 01:40 PM

Публикувано: 07 December 2008 - 07:28 PM
Публикувано: 07 December 2008 - 10:12 PM
Публикувано: 09 December 2008 - 07:52 PM
Публикувано: 11 December 2008 - 10:05 PM
- (11 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »