Bluray_dog,май,май пак изместваш темата

...и как прозря,че те нападам

??? Просто имам позиция и гледна точка,това нападане ли е ??? Айде сега си припомни кой пускаше някакви емотикони с повръщане,има много други начини да покажеш,че определено куче не ти харесва...това се казва неуважение към нечие мнение и възгледи...но знай,че и сто такива емотикона да пуснеш на НЯКОЙ НЕ МУ ПУКА ! Идеята ми е ,че всеки има право да отглежда и развъжда,това което
МУ харесва !!! Абе хора за кой път го повторих

...
Ако смяташ,че си толкова прав напиши на Хамерикаците,твоята позиция и да видим ,може и да те послушат от АКС-то

! Ти не искаш да отговаряш на моите въпроси,а аз защо трябва да отговарям на твоите !? Хайде от сега нататък да водим по нормален разговор,аз ни най-малко искам да се дръгна с някой .О'к разбрах какво харесваш,но остави другите да имат мнение,моля те! Фен си на породата отдавна,хубаво няма лошо.А я ми кажи тогава по времето на Исперих имаше ли това безумие,кой не ми харесва,айде никакъв клуб...шутаааааааа в чужбина...и не казвай,че само хленчим НИЕ ПРОСТО ТЪРСИМ СВОЕТО ПРАВО ДА БЪДЕМ ТАМ ,КЪДЕТО НЕ ИМ Е МЯСТОТО НА ДРУГИ ! Сега на теб харесва ли ти как стоят нещата ? Фалшификации,измами,нагласени титли...е на това ли да му викам евала,хм нещо май не ми допадат тези безумщини.
Като искаш да говорим само за кучета,да говорим без да пречупваме всичко през своята си призма

! Всеки представител на породата си има своите достойнства,а щом то отиде и получи отлична оценка от експерт по породата,то се допуска до разплод.Дали това не се харесва на теб,на мен няма значение,за нас има значение това,което гледаме вкъщи и му се радваме.Никой не може да ни отнеме това,нали така !? Ще се радвам тук да коментираме породата,определи кучета,техните минуси,плюсове,но да го правим с разумен тон и всеки да уважи мнението на другия както се прави по белия свят. Несъмнено ще има различни позици, спорове и т.н. Нека се получи диспут, а не крамоли

никой няма полза от това.Няма идеални хора,няма и идеални кучета,но айде да не обиждаме живините,те имат нужда от обич не от плюнки,пък ако всички кучета са еднакви какво ще му е интересното.Щом ги има като цвят,големина и други нещица значи природата ти го е дала и не бива да го прекрояваш...важното за нас трябва да е да бъдат здрави,силни и винаги добре изглеждащи !