Още по- лошо е да пишеш, без да знаеш за какво става въпрос! Кучето ми не е от развъдник! От частна обява е, 200 лева струваше кучето, да си чувал нещо такова? Кучето съм си го взел защото харесвам питоподибни- питбул, стафрдширски териер или стафбул! Без значение е за мен, за мен е ценна същината- сърцето! Майката не се е явявала на нито 1 изложба, бащата е известния в двойката. Като си взимах кучето, даже не знаеш какво предствавлява една изложба, просто познавах породата! Познавах питбула, за да бъда по- точен, но се разубедих, че за мен ще е проблем да си взема куче с такъв твърд и упорит характер, за това предпочетох по- лесния вариант! Както сам знаеш родословен стаф- по всички правила, не струва 200 лева! Просто ми се показа, че кучетата имат произход, за това си го взех! И не ми вкарвай думи в устата! Никъде не казвам, че не е важно кучето да има доказателство за произхода си- на хартиен носител. За мен в важно, казвам го за хиляден път, може би, разбери ме вече, моля те, за да не го пиша пак- добре е да има физ. тест! Моля те, преди да съдиш, питай! И да не искаш спор, начина по който си задаваш въпросите- незапознато, няма как да не привлича такава реакция от мен! И не съм казал, че не харесвам изложбите, а че НЕ МЕ ИНТЕРЕСВАТ! Дано отговорът ми те удовлетворява!
Ще кажа само едно - пак си противоречиш,но няма значение.И благодаря за отговорите,удовлетворяват ме
А,bulldogmen,аз само да кажа,че искам малко смежни снимки на черната дяволица