Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 23 February 2009 - 11:27 PM
Публикувано: 23 February 2009 - 11:43 PM
Ама много ти се събра, ша черпиш !
Публикувано: 23 February 2009 - 11:54 PM
dimo, в Feb 23 2009, 09:43 PM, написа:
Ама много ти се събра, ша черпиш !
Много за душманите, са казали мъдрите хора от народа! ;)
То нека само да има за какво, пък черпнята е най-лесната работа...
Нищо не казвате за е тоя, дядо и по майчина линия, не ви ли харесва песа?

:D Ch.FLEETWOOD MAC KAN TRACE aka MAX :D
Публикувано: 25 February 2009 - 12:17 PM
gogot, в Feb 24 2009, 03:46 PM, написа:
'Какво е Креатин?
Креатинът е аминокиселина, която се състои от три свързани аминокиселини - аргинин, глицин и метионин. Открит е за първи път през 1832 г. от френски учен, а през 1923 г. е установено, че 95% от общото количество креатин в тялото ни под формата на креатин-монохидрат и креатин-фосфат (около 100 грама) се съдържа в мускулната тъкан.
Как се произвежда/изолира?
В промишлен мащаб креатинът се произвежда чрез химичен синтез от две изходни вещества - от цианамид или от тиоурея. Креатинът, произведен от тиоурея, има различни примеси - дихидротриазин, дицианамид, остатъчни количества тиоурея, поради които, ако се приема по-дълго време, може да окаже вредно въздействие върху организма и да предизвика алергии, нарушения във функцията на бъбреците и рак."
....
За какво е нужно да се натрупва мускулна маса чрез медикаменти - може да опитате естествения начин - добра храна и спорт.Но то е по-трудоемко -демек изисква грижи.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 February 2009 - 05:46 PM
Публикувано: 25 February 2009 - 10:08 PM
agalina, в Feb 25 2009, 10:17 AM, написа:
Креатинът е аминокиселина, която се състои от три свързани аминокиселини - аргинин, глицин и метионин. Открит е за първи път през 1832 г. от френски учен, а през 1923 г. е установено, че 95% от общото количество креатин в тялото ни под формата на креатин-монохидрат и креатин-фосфат (около 100 грама) се съдържа в мускулната тъкан.
Как се произвежда/изолира?
В промишлен мащаб креатинът се произвежда чрез химичен синтез от две изходни вещества - от цианамид или от тиоурея. Креатинът, произведен от тиоурея, има различни примеси - дихидротриазин, дицианамид, остатъчни количества тиоурея, поради които, ако се приема по-дълго време, може да окаже вредно въздействие върху организма и да предизвика алергии, нарушения във функцията на бъбреците и рак."
....
За какво е нужно да се натрупва мускулна маса чрез медикаменти - може да опитате естествения начин - добра храна и спорт.Но то е по-трудоемко -демек изисква грижи.
Благодаря за информацията но всичкото това го знам ... ИНТЕРЕСУВАМЕ дали някой е давал креатин и как се дозира...
Прикачени снимки
Публикувано: 25 February 2009 - 10:14 PM
Благодаря на всички тези който се опитват да ми обяснят как действа креатина ... какво са прочели за него и едвали не да ме упректнат че не се грижа за кучето си та да прибягвам до КРЕАТИН...
Прикачени снимки
Публикувано: 25 February 2009 - 11:02 PM

Публикувано: 26 February 2009 - 07:24 AM
gogot, в Feb 24 2009, 04:41 PM, написа:
Винаги съм се чудил такива мисли като минават през главата на един собственик замисля ли се за действителната полза върху кучето. Каква му е на него ползата от "глупостите" на собственика му!!! Категорично съм против всякакво вмешателство още повече с химически добавки за трупане на мускулна маса...има си перфектни естествени такива, верно не става моментално, а иска време, но ако си обичаш любимеца това няма да те спре.....

dimo Ако трябва да бъда честен, толкова добре изглежда, че чак не ми се вярва, че е на толкова години. Ch. White Rock Lone Star Dallas е в страхотна форма. Поздравления за собствениците му!!!
Публикувано: 26 February 2009 - 09:42 AM

#496 Guest_LucaB_*
Публикувано: 26 February 2009 - 11:25 AM
ceasar, в Feb 26 2009, 06:24 AM, написа:

...аз също съм ПРОТИВ даването на подобен род добавки- първо заради здравето на кучето и второ, защото същият резултат можем да постигнем с подходящо физическо натоварване. С нетърпение чакам да се стопи снега и да 'хващаме гората :D' с Лукас и Пени; а който си няма подходящо място за тичане и няма време да 'гони вятъра' , може да помисли за бягаща пътека- миналата година на Европейското предлагаха много видове с различни екстри като в последния ден цената беше повече от приемлива...! Тази година в Братислава не може пак да няма, а до тогава 'пътя, кучетата и в гората :P '- може и в полето, може и на язовира, и на морето ... :D
Публикувано: 26 February 2009 - 11:40 AM
dimo, в Feb 26 2009, 09:42 AM, написа:

Димо, страхотно е кучето!
Човек може съвсем спокойно да завиди за хубавата гледка!
И аз имам едно съседско куче, на преклонните 14 години, уж стаф внасян от Исперих преди години, но не е показвано по изложби...така ли е или не незнам, на съседите и тази информация едвам измъкнах от устата...но пък кучето за същата преклонна възраст ми е взело шапката! Живее на вън, но е динамично и в страхотен външен вид, едвам повярвах за възрастта му!
Ако имаш още актуални снимка на този черен красавец, давай, ще се радвам да ги видя!
Публикувано: 26 February 2009 - 03:08 PM
ceasar, в Feb 26 2009, 06:24 AM, написа:

dimo Ако трябва да бъда честен, толкова добре изглежда, че чак не ми се вярва, че е на толкова години. Ch. White Rock Lone Star Dallas е в страхотна форма. Поздравления за собствениците му!!!
оффффффффффффф...на какъв език да напиша , че неми трябват съвети КОЙТО ЕДВА ЛИ СА КОМПЕТЕНТНИ...виж там цезаре неми трябва мнението ти кое е добро за МОЕТО куче и кое не е , обзалагам се че много по добре знам от тебе кое е по добро за МОЕТО куче ... така че ако занеш нещо за креатина , ползвал ли си го или как се дозира ПИШИ ... но моля те не пиши на кой какви хапчета му трябват или кое е химия и кое не ...

Прикачени снимки
Публикувано: 26 February 2009 - 06:21 PM
gogot, в Feb 26 2009, 01:08 PM, написа:

Виж кво гогот ще ме извиняваш ама тва твоето стаф ли е?
Честно казано досега не съм виждала почти бял стаф,е то вярно,че се учиш докато си жив,ама...
А за креатина - ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ?

Можеш да го направиш релефно и с малко повече тренировки - например ако имаш пътечка за бягане ще свърши чудесна работа.Или пък бягай заедно с него ;)

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!