"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 19 March 2009 - 09:18 PM
Явор обясни каква е целта ни, възмущение от бездействието на властимеющите. Разказа за случаите, в които нямат отговор жалби и искания на гражданите. Говори за това, как за стрелбите полицията отвръща със свиване на раменете.
След това бях аз. Коментирайки материалите, които Nickey беше подготвила - снимки и клипчета, с които разполагаме. Без да звучи нескромно, мисля че се справих с целта да въздействам. 3 от журналистките се разплакаха.
Nickey обясни кои сме ние (Град за отговорни хора) и запозна журналистите настоящата и предните кампании.
За финал беше кикита. Тя беше там, за да даде пример за това как полиция и НВМС не съдействат, но и за да покаже, че когато човек истински вярва в нещо и го иска, то нещата влизат в релси. Тук е моментът отново да изкажа възхищението си от този млад човек.
Имаше въпроси и като цяло лично аз съм много доволна.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 19 March 2009 - 10:01 PM
Обърнете внимание на коментарите.
Има няколко особено забавни. Пожелания семейството на Явор и самия той да бъде нахапан от кучета, както и въпроси към мен колко пари съм получила
ахахахахха
Яворе, позна, бря!

Публикувано: 19 March 2009 - 11:21 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 March 2009 - 12:15 AM
d-r Bobadova, в Mar 19 2009, 09:01 PM, написа:
Обърнете внимание на коментарите.
Има няколко особено забавни. Пожелания семейството на Явор и самия той да бъде нахапан от кучета, както и въпроси към мен колко пари съм получила
ахахахахха
Яворе, позна, бря!
На всички вас корумпирани зоофили- браво! А на коментарите поръсвам обилно пепел.
Стискам палци финалът в НС да е добър.

Публикувано: 20 March 2009 - 06:23 AM
А "Колко ти плащат за това?" си е задължителен въпрос, няма как. И все остават с убеждението, че е голяма цифра, щото вместо да се оплачеш, че ти е малко отричаш да ти е платено

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 20 March 2009 - 09:42 AM

То коментатори винаги за всичко си има, иначе не е интересно
Публикувано: 20 March 2009 - 11:22 AM
Публикувано: 20 March 2009 - 11:29 AM
Коментарите от този тип ще продължи да си ги има. Какво да се прави - такова е нивото на някои

Важното е, че се наблюдава раздвижване там, където трябва и нещата малко по малко тръгват.
Поредно потвърждение е и обнародваната днес в ДВ НАРЕДБА № 4 ОТ 6 МАРТ 2009 Г. ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПРАВИЛАТА ЗА ОБУЧЕНИЕ НА КУЧЕТА. Ако някой не ме е преварил, ще я сложа сега при другите закони и наредби ^_^
P.S. Не мога да я сложа там, темата е заключена. Сложих я ТУК

Публикувано: 20 March 2009 - 11:54 AM
Публикувано: 20 March 2009 - 12:10 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 March 2009 - 12:23 PM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 25 March 2009 - 01:55 PM
Nickey, в Mar 25 2009, 09:39 AM, написа:
Почти стигнаха дори до нея.
Започнаха обсъжданията. Не ги довършиха, остана и за утре.
Искам да ви кажа, че съм потресена. Много зле мина дотук. Честно, не очаквах да чуя толкова глупости, вкл. чисти лъжи. А председателят откровено обясняваше какви глупости се предлагат в НК.
Загубена държава. Загубени юристи. Измет сме си и това е.
Публикувано: 25 March 2009 - 02:06 PM

Цитат
А иначе това си го знаем ...
Публикувано: 25 March 2009 - 02:10 PM
преди да се правим на защитници на животните трябвало да защитим хората
Това от депутат и председател на правна комисия?! Представи си колко лицевмерен трябва да си!? Нали това му е работата?! Да защитава хората! От насилие...Не разбирам...
И че много сме се европейчели...А какво? В ориент ли да се превърнем? Не разбирам, хора...не разбирам...

Публикувано: 25 March 2009 - 02:21 PM
Иначе Янакито и оная другата Надка Балева мисля се изказа против - тях си ги знаем, че са ни противници, винаги са били, от тях друго не можеше да се очаква.