Честит Рожден Ден Rage и Томас
Ирландски сетер
Публикувано: 14 May 2010 - 10:39 AM
Видях ги яки са
Публикувано: 19 June 2010 - 09:54 PM
Докато след малко време вече знаех, че без Ирландец не мога. Липсваше ми огромна част от живота. Започнах да търся по развъдници, по частни лица, по магазини - няма и няма. Докато месец по-късно ми се обадиха, че има кученце за мен - Ирландско сетерче, бе!!! Така вече от пет години живеем с новото "дете" в семейството! Това ново Бижу в никакъв случай не изтри спомена за първото - той и до ден днешен си остана в своето си място в сърцето ми, а сегашното Рони просто си зае неговото си място. Може да са толкова еднакви, но са и толкова различни. Обаче аз ги обичам и двамата.......
Ето няколко снимки на Рони - всички в градинката се чудят как е възможно да има толкова шантаво куче, а и толково любвеобилно същество :
Публикувано: 01 July 2010 - 03:17 PM
nedelina5, в 24 June 2010 - 04:50 PM, написа:
Много благодаря! Когато най-накрая намерих сетерчето и то ми спретна пореден инфарктен номер с изчезване от градинката, се оплаках на мой приятел -голям кучкар. Човекът най-точно с известна доза съжаление в тона си каза: "Ами аз ти препоръчах да си вземеш куче, а ти си взе сетер!!! "
Публикувано: 23 August 2010 - 08:00 PM
Скоро ще кача снимки ,за да я видите. Дори и да не е чиста е голяма чаровница и я обожавам :) Надявам се и на вас да допадне :)
Бих искала да попитам,тъй като не видях никъде до момента подобна информация, до какво тегло достигат сетерите ?
Поздрави :)
Публикувано: 13 December 2010 - 12:26 AM
Утре ще кача снимки!
Публикувано: 13 December 2010 - 10:21 AM
Sisinka, в 23 August 2010 - 07:05 PM, написа:
Бих искала да попитам,тъй като не видях никъде до момента подобна информация, до какво тегло достигат сетерите ?
Поздрави :)
Женските 25 -30, мъжките 30-35 кг

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 31 December 2010 - 01:36 PM
Публикувано: 18 March 2011 - 09:53 AM
този лигоч ме притежава от 10 години:
преди 3 години ни напусна татко му
Ако някой проявява интерес сме от София, може да пишете на лични или на тел:0885 91 23 22.
Предварително се извинявам ако не е мястото тук за този пост.
Публикувано: 31 March 2011 - 11:20 AM
семейството ми осинови сетера Дейв, който бе спасен от lizka.
Вече повече от два месеца е с нас, началото беше трудно, но лека по лека Дейв, който всъщност вече е Пиер
Беше болен, мина през куп изследвания, доста лекарства, но накрая за наша радост се въстанови и останаха само проблемните черва, за които всички се изказаха, че вече са хронифицирали. Сега внимаваме изключително много с какво го храним, не сменяме и не смесваме видове гранули, и така ще е...
Бавно се скриват тези стърчащи ребра, но последния месец изведнъж все едно му просветна, храни се с апетит, и леко е качил килца.
Имаше малки поведенчески проблеми, по препоръка на lizka се свързахме с треньор, който корегира нас, а ние - Пиер.
Грижим се и заедин вечно лаещ дакел, който научи и Пиер да клюкарства и лае по прозорците, и когато решат да вдигат шум нищо не може да ги спре.
Ето и снимки, но отпреди месец, сега е още пооформил се - понаедрял, милото има нужда

Публикувано: 25 August 2011 - 01:50 PM
И тази хъски мания не ми харесва вече всеки 5 има хъски. Едни наши приятели имат хъски изключително не податливи на дресировка кучета и не са много за нашия климат.
Публикувано: 25 August 2011 - 02:18 PM
stoyka, в 07 June 2006 - 12:29 PM, написа:
Това е шега, ама е истина че не слушат хич и са големи беладжии...
Е, нали са красавци- гледаме да прощаваме d) d) d)
Нашия се усеща като го снимаш и прави пози и седи мирен

Вход

Горе
Цитиране +