Разстрел на кучета-полицията бездейства!
Публикувано: 16 May 2009 - 06:25 PM
Какво да направя вече...?
Публикувано: 16 May 2009 - 10:13 PM
Тази покъртителна история показва, че нито имаме свясна държава,нито имаме каквато и да е човещина...... А се пишем за европепеици!!!

Нека всеки, който прочете тази история и се замисли колко злоба и умраза има по света.... И нека бъдем по добри
Публикувано: 16 May 2009 - 10:16 PM
Публикувано: 17 May 2009 - 10:05 AM
Щом знаете кой е и къде живее какво пречи да му натресем сума ти жалби!
Аз не съм била свидетел на това което е направил, но не ми пречи да пусна жалба!
Какво ще кажете? Ако сме повече може и да се поразмурдат!
Този не трябва да се отърве ей така!
Публикувано: 17 May 2009 - 12:16 PM
Първо не се знае този човек дали има разрешително за огнестрелно оръжие, да не говорим че няма право по закон да го използва ей така!
Само за това, че си е позволил да стреля той трябва да е бил задържан! Като не обръщат внимание на кучето поне за това може да се хванем!
Ако сте навити хора нека всички да пуснем жалби! Нужно ли е да съм свидетел на случката за да изкажа несъгласието си!
Щеше да се разгорещи темата ако тоя идиот беше уцелил някое дете! Ама защо трябва да става така! Защо трябва да се чака да стане най-лошото, та да се поразмърдат нещата!
С каквото и оръжие да е стрелял, ако е законно притежавано то е регистрирано в полицията! Ако се извади куршума или се намери гилзата и се сравни то той е в нарушение! от там нататък незнам какви би трябвало да са последствита! Но може поне някаква глоба да му сложат, поне малко да му държи влага!
Публикувано: 17 May 2009 - 12:17 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 May 2009 - 12:39 PM
bubbop, в May 17 2009, 11:16 AM, написа:
Точно така е.Когато го казах на полицаите ми отвърнаха "Ми то тука се стреля постоянно, да не мислите че всеки път идваме да хабим бензина" В началото се оправдаваха за бездействието понеже не им давах данни -трябвало им име и точен адрес представете си,още малко ЕГН и номер на лична карта ще поискат...Все едно жевея в Ирак,честно!!!
Цитат
Може и да има-разбрах,че бил охрана някъде.И все пак не може да го използва пиян,посред бял ден в населено място,за да стреля по кучета ли,по деца ли...
Цитат
Това ако стане според мен ще вземат мерки най-малкото за да си спестят работата,която ще им отворите.Във вторник имам среща с разследващата инспекторка и ще я накарам да отидем двете в дома на оня и да му вземе данните.Като имам и три имена ще пусна данните и факти от случилото се който иска да пусне жалба.
Цитат
Цяла нощ не спах за да гледам трупа да не изчезне (и от рев не можех да спя) и трупа си беше непокътнат.В момента в който отидох в районното трупа изчезна.Има обаче направена аутопсия на предните кучета,а на последния би трябвало да са направили експертиза на куршума(поне това изисках от инспекторката да се свърши,но не сме се чували от тогава и не знам дали го е направила).
Публикувано: 17 May 2009 - 01:13 PM
Нека да направим едно непопълнено копие и всеки който желае да го попълни, да го подпише и да ги съберем на едно място! Така мисля, че ще съберат доста жалби! А хората който живеят в един блок с въпросния не са ли притеснени! Те няма ли да направят някакви постъпления, де да знам! Може и те да се навият, въпреки че интересите не съвпадат, но целта е една и съща!
Публикувано: 18 May 2009 - 09:04 AM
Публикувано: 18 May 2009 - 09:46 AM
От това, което чета , виждам , че правиш всишко възможно за да спреш този изрод. Стрелбата "просто така" е забранена. Няма значение дали е по живо същество или празни консервени кутии. Не знам защо трябва да правят експертиза, при положение , че има свидетели. Нещо повече , въпросните свидетели са останали незасегнато само по случайност - можели са да бъдат жертви самите те.
Ето тук е сайтът на столичната община. Има link за жалби
http://www.sofia.bg/contact.asp
Щом от полицията не правят нищо, напиши на кмета. Момчето , което е било свидетел заедно с теб също може да напише. Нищо , че е на 16 години.
Останалите, можем ли да направим една подписка online и да я изпратим? Може в предизборно време повече да има ефект. За инкриминиране на жестокостта се събраха над 30 хил. подпяса. 30 хил. подписа са 30 хил. гласоподаватели. Не вярвам някой да иска да се лиши от 30 хил. гласоподаватели.
Може да искаме среща с Бойко Борисов и представители на различни неформални организации като Град за отговорни хора да искат съдействието на кмета са се спре стрелбата из София , разпръскването на отрова и други такива? Все пак тези неща са праяко свързани с безопасността на гражданите, а грижата за безопасността би трябвало да е работа на кмета.
Какво мислите?
Публикувано: 18 May 2009 - 10:28 AM
greeneyed, в May 18 2009, 08:46 AM, написа:
Тъй като аз разпитвах свидетелите,а те не ми дадоха имената си,дефакто се води че няма пълнолетни свидетели.Ако двамата полицаи си бяха направили труда да слязат и да разпитат хората щеше да е друго положението.Единствения официялен свидетел е 16 годишното момче.Сега е думата на непълнолетно момче срещу неговата,тъй като и трупа изчезна.Пълна простотия!
Публикувано: 19 May 2009 - 01:01 PM
Публикувано: 19 May 2009 - 04:04 PM
кикита, в May 19 2009, 02:01 PM, написа:
Пусни примерен текст или нещо такова,аз също ще се включа!
Това е най-малкото с което можем да ти помогнем срещу това безумие тук.Още веднъж

П.П. @karasto Повечето от нас,спряха да ядат месо,точно заради този филм.Грешката ми бе,че разказах на приятели за какво става въпрос и те сега не искат да гледат(жал,щяло да им стане) ако знаех,че ще реагират така,щях да им го пусна без да се замисля и без да им разказвам.

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 19 May 2009 - 04:52 PM
кикита, в May 19 2009, 12:01 PM, написа:
Значи,от това което аз разбрах зависи оръжието дали е законно.Ако е законно молко вероятно е да го арестуват,но ако е доказано че си стреля безразборно през прозореца трябва да го изземат задължително.И в двата случая обаче трябва да се повдигне обвинение от полицията.

Вижте какво ядете...!Не крийте очите си!