Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#4221 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2008 - 02:39 PM

Цитат

Цитат

здравейте милички ооооо какво хубави снимки :blink: спешно имам нужда от съвет жозко изобщо не дава да му чистим бръчката какво да направя дърпа се скимти и немога да я изчистя :wub:

И още нещо когато си проси внимание или храна от масата и почне да вие и квичи като прасе на заколение да знаеш че това са номера от репертоара,тип просещо нещастно циганче

може ли без расистки сравнения? спомням си тук някой даже се беше доста заял с това, че даден потребител е нарекъл сладкия черен мопс "циганче". освен това не виждам нищо весело или сладко в просещ човек, пък бил той и с друг цвят на кожата.
User's Signature

Качена снимка

#4222 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:00 PM

Цитат

здравейте милички ооооо какво хубави снимки :blink: спешно имам нужда от съвет жозко изобщо не дава да му чистим бръчката какво да направя дърпа се скимти и немога да я изчистя :wub:

ив виж аз какво правя,има по зоомагазините кокалчета и солети за ръфане,клякам и между колената затискам коколчето или солетката,слагам и него в/у бедрата си и той си ръфа,а аз си работа по ушите и по муцунката,просто трябва да му отвлечеш вниманието с нещо което му е интересно.Така правя аз.И нашия не ми даваше нищо да правя по главата му,той и сега се дърпа,но смятам,че ще свикнат постепенно с времето.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#4223 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:04 PM

мерси Гери ние имаме такива кокалчета ще пробвам така да видим че е голям зор с тази бръчка  ;D :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4224 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:08 PM

Но трябва да свикнат,просто трябва много търпение и без да го насилваш,и ти да си спокойна-от личен опит го казвам.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#4225 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:10 PM

да мен ме е страх  абе да те питам нормално ли е вечер да му сълзят очичките
User's Signature

Качена снимка

#4226 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:19 PM

Еми аз не съм чак толкова еродирана в породата мопс,и аз сега постепенно се уча,но на Голфи като бебе преди да заспи вечерно време леко му се насълзяваха,и сега по някога са му мокри.Нека отговорят по компитентните хора.
Ето го и големият ми син с две изключително красиви кученца,нашата приятелка Фифа и Голфи
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#4227 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:24 PM

Ив, трябва да си по-строга с него. Няма искам, не искам! Като види, 4е няма накъде ще свикне. Буда до ден днешен мрази да му 4истим гънките, ама като го хвана седи и търпи. Същото е и с показването на зъбите-хи4 не му е кеф, ама никой не го пита. Не е болка за умиране все пак-за 4-5 минути нищо няма да му стане, я! Не му позволявай да спекулира с добротата ти. Мопсовете са великолепни актъори!  ;D
П.П. Това със сълзенето трябва да го проверите. Идете на ветеринар-ако не е генети4но, ще Ви обяснят как и с какво да му по4иствате о4и4ките.  ;) Ина4е на доста мопсове им текат сълзи.. :rolleyes:

Това е Буда на 7-8 месеца!  :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#4228 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:37 PM

А това е преди 2-3 месеца (сега ве4е е по-слаб)!  ;D
User's Signature

Качена снимка

#4229 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 06:12 PM

Цитат

Цитат

Цитат

И още нещо когато си проси внимание или храна от масата и почне да вие и квичи като прасе на заколение да знаеш че това са номера от репертоара,тип просещо нещастно циганче

може ли без расистки сравнения? спомням си тук някой даже се беше доста заял с това, че даден потребител е нарекъл сладкия черен мопс "циганче". освен това не виждам нищо весело или сладко в просещ човек, пък бил той и с друг цвят на кожата.

Аксел,извини ме ако случайно си се засегнал от моето расистко сравнение но все пак живеем в свободна демократична държава и понеже всеки свободен човек има право свободно да изказва мнение то моето мнение е такова и сравнението е абсолютно точно,тук не е мястото да обсъждаме циганчетата които просят но наистина моето ЦИГАНЧЕ-не знам дали си чувал бабите като казват -пу на баба хубавото циганче да ни ти е уроки-явно не си го чувал ,е аз заради това нон стоп така си наричам и Гиго!
По повод на това кой се беше разярил на обращение като циганче-това беше Гери собственичката на братчето на Грегъри и да че аз и него си го наричам циганче ;D ПУ ДА НЕ ИМ Е УРОКИ!!!
Следващия път ще те помоля когато се засегнеш да ми пишеш на лични!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4230 Потребителят е офлайн   kootko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Развъдник ДемиДиор - померан и малък шпиц

Публикувано: 14 April 2008 - 06:14 PM

Здравейте МОПСИТА.
Ние да се похвалим вече сме качили някое килце :yahoo: :yahoo: :yahoo:
сега тежим 7200 ;)а преди месец да напомним бяхме 5900.....  :P :P :P
Имаме проблем с ушичките - не ми дава да му ги чистя. Ама няма неискам, както каза ЕВИ ;) ;D
User's Signature

Качена снимка

#4231 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 06:28 PM

Ив забравих и още нещо спомням си че на срещата в Пловдив беше с прекрасен но изключително дълъг маникюр,ако държиш да запазиш твоите прекрасно изглеждащи нокти по добре приятеля ти да почиства гънката и ушичките защото при едно по ряско движение от страна на Джоузеф може без да искаш да го нараниш! :wub:
Сега и ти да не ми се обидиш че Жозеф съм го прекръстила на Джоузеф-само аз така си му викам за мен малкото вагабонтче да ти е живо и здраво просто си е Джоузеф който като порасне ще стане един красив и наперен Джоузеф! :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4232 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 06:48 PM

kootko, само така!!  :palec: Покажи му кой е шефът!!!  ;D :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4233 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 07:22 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Аксел,извини ме ако случайно си се засегнал от моето расистко сравнение но все пак живеем в свободна демократична държава и понеже всеки свободен човек има право свободно да изказва мнение то моето мнение е такова и сравнението е абсолютно точно,тук не е мястото да обсъждаме циганчетата които просят но наистина моето ЦИГАНЧЕ-не знам дали си чувал бабите като казват -пу на баба хубавото циганче да ни ти е уроки-явно не си го чувал ,е аз заради това нон стоп така си наричам и Гиго!
По повод на това кой се беше разярил на обращение като циганче-това беше Гери собственичката на братчето на Грегъри и да че аз и него си го наричам циганче ;D ПУ ДА НЕ ИМ Е УРОКИ!!!
Следващия път ще те помоля когато се засегнеш да ми пишеш на лични!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Първо, не виждам защо ти не ми пишеш на ЛС, за да ми даваш тон аз какво да правя. И второ, хич не харесвам когато има двоен аршин както си го спретнахте вие двете(когато се скъсахте да нападате онази потребителка или потребител и никой не й писа на ЛС тогава), така че бих могъл да ти приема расистко изказване като закачка, но извинението ти не струва, защото утре може да обидиш и евреите или афроамериканците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!

А относно баба ти - разбирам те напълно откъде е това възпитание и отношение към другите раси.
User's Signature

Качена снимка

#4234 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:30 PM

Айде малко да разведрим страстите!  :wub: Да нама4каш Аксел от мен, ей!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4235 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 07:34 PM

съгласен! :wub:поздрави на будчето :->)
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#4236 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 08:12 PM

Аксел,написах БАБИТЕ а не баба ми!Аз не ти давам тон просто ти писах какво е моето желание не си длъжен да се съобразяваш и моля те не преценявай хората без да ги познаваш лично, и не на последно място да ти кажа че баба ми няма нищо общо!Не знам при вас дали е често срещано явление -просещо малко упърпано циганче,но при нас е ежедневие и да ти кажа първо не съм расистка
второ никога не съм говорила против другите раси а примера с измъченото просещо циганче го дадох заради самия факт-точно този изтормозен детски поглед ме посреща всяка сутрин пред офиса ми и не те задължавам да ми вярваш но всяка сутрин давам скромно едно левче с което левче момченцето от ромски произход си купува закуска от къде знам за закуската ли карам го да дойде и да ми покаже и да си я изяде сам пред мен преди да са го усетили по големите защото става карамбол за всяка изкарана стотинка!
Не твърдя че съм и непретендирам за приза МАЙКА ТЕРЕЗА но да наричаш РАСИСТ човек който не познаваш още повече да се гавриш с памета на хора които не са между живите е това не е расистко но за мен е нечовешко! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4237 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 08:16 PM

Цитат

Аксел,написах БАБИТЕ а не баба ми!Аз не ти давам тон просто ти писах какво е моето желание не си длъжен да се съобразяваш и моля те не преценявай хората без да ги познаваш лично, и не на последно място да ти кажа че баба ми няма нищо общо!Не знам при вас дали е често срещано явление -просещо малко упърпано циганче,но при нас е ежедневие и да ти кажа първо не съм расистка
второ никога не съм говорила против другите раси а примера с измъченото просещо циганче го дадох заради самия факт-точно този изтормозен детски поглед ме посреща всяка сутрин пред офиса ми и не те задължавам да ми вярваш но всяка сутрин давам скромно едно левче с което левче момченцето от ромски произход си купува закуска от къде знам за закуската ли карам го да дойде и да ми покаже и да си я изяде сам пред мен преди да са го усетили по големите защото става карамбол за всяка изкарана стотинка!
Не твърдя че съм и непретендирам за приза МАЙКА ТЕРЕЗА но да наричаш РАСИСТ човек който не познаваш още повече да се гавриш с памета на хора които не са между живите е това не е расистко но за мен е нечовешко! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ти май пак не схващаш смисъла на написаното и предупреждението, че живеейки в наречената от теб свободна страна не ти дава правото да обиждаш расите. това е публичен форум и хващайки се за една дума да развиваш тема също не е интересно за читателите.
Повтарям, не ми харесва двойния аршин, който прилагате с друг потребител тук, затова настоявам да си вземеш думите назад!
User's Signature

Качена снимка

#4238 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 08:41 PM

Кои думи?
Аз не си спомням,наистина не си спомням да съм писала или правила забележки на други потребители спрямо израза -циганче-
забележка тогава направи Гергана М. а не аз!
Израза го използвам като метафора!
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ОБИДЕНИ ЗАСЕГНАТИ И ОГНЕТЕНИ ОТ МЕН ПОТРЕБИТЕЛИ-КИ!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МОПСОВЕ И ТЕХНИТЕ ЛЮБИМИ СОБСТВЕНИЦИ КРЕПКО ЗДРАВЕ,ТЪРПЕНИЕ И МНОГО ЛЮБОВ С КОЯТО ДА ОБГРАЖДАТ ЛЮБИМЦИТЕ СИ!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4239 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 09:53 PM

Благодаря ти много! Извинявам се ако съм бил по-настоятелен, но сега вече мога да спя спокойно. Вярвам и в искреността на пожеланията ти, затова ти пожелавам да ти се връща многократно! :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4240 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 10:17 PM

Добър вечер!
не съм писала на ЛС,защото просто това ме подразни тогава,когато въпросната san4eto1 го изплю израза "циганче"(на стр.211 е)и веднага реагирах и писах в темата ни.И кои са "вие двете"-Акси-то аз само и направих забележка.
п.п. и кой е този друг потребител,който прилага двоен аршин,ако съм аз искам да ми кажешете.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема