Цитат
Аксел,написах БАБИТЕ а не баба ми!Аз не ти давам тон просто ти писах какво е моето желание не си длъжен да се съобразяваш и моля те не преценявай хората без да ги познаваш лично, и не на последно място да ти кажа че баба ми няма нищо общо!Не знам при вас дали е често срещано явление -просещо малко упърпано циганче,но при нас е ежедневие и да ти кажа първо не съм расистка
второ никога не съм говорила против другите раси а примера с измъченото просещо циганче го дадох заради самия факт-точно този изтормозен детски поглед ме посреща всяка сутрин пред офиса ми и не те задължавам да ми вярваш но всяка сутрин давам скромно едно левче с което левче момченцето от ромски произход си купува закуска от къде знам за закуската ли карам го да дойде и да ми покаже и да си я изяде сам пред мен преди да са го усетили по големите защото става карамбол за всяка изкарана стотинка!
Не твърдя че съм и непретендирам за приза МАЙКА ТЕРЕЗА но да наричаш РАСИСТ човек който не познаваш още повече да се гавриш с памета на хора които не са между живите е това не е расистко но за мен е нечовешко! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ти май пак не схващаш смисъла на написаното и предупреждението, че живеейки в наречената от теб свободна страна не ти дава правото да обиждаш расите. това е публичен форум и хващайки се за една дума да развиваш тема също не е интересно за читателите.
Повтарям, не ми харесва двойния аршин, който прилагате с друг потребител тук, затова настоявам да си вземеш думите назад!