Цитат
От около 3 месеца имам мопс - момченце на име Bary. Тъй като го взех ден преди да навърши годинка си спестих част от емоциите покрай хигиенните навици. Проблема при нас е друг : не беше гледан добре и беше много слабичък :'(. Сега е на година и три месеца и тежи едва 7кг ( когато го взех беше около 5.5 кг.). Храня го само с Роял Канин, но си мисля че са му нужни и някакви витамини или нещо друго. Ако някой може да ми даде съвет ще съм му много благодарна.
Здравей здравей... и добре дошлаааааааааа
И ти и Бари... (тук е задължително да се пускат снимки ... и по много)
Не се притеснявай за момченцето си... Роял Канин се води висок клас храна, който е съобразен с всичките особености на кученцата и набавя необходимите витамини, минерали и пр. неща... Т.е. не е необходимо да му даваш допълнителни витамини, калции и пр. Важно е тази храна да е съобразена в случая с възрастта на кучето... Т.е. тя не бива да е за подрастващи, тъй като вие вече сте на 1 година и 3 месеца (по мои сметки, на които никога не вярвайте :rolleyes:)
Мен ме посъветваха да му давам освен необходимия грамаж храна и сварено яйце и обезсолено сирене, което също е полезно за тях...
Това аз мога да те посъветвам... нямам много опит с кученца... имам само един ... дето докато пиша това грухтя и сумтя около купата с гранули.... Но пък тук определено има хора, които да ти дадат полезни съвети...
Поздравления за това, че си му дала втори шанс на момчето... :Танц: :Танц: