Мопс
Публикувано: 09 May 2008 - 03:59 PM
Здравейте и от нас и ние да се похвалим, Грег стана първи в клас подрастващи та даже съдията си мислел че Гиги е в клас млади та ни даде оценка отличен-ЦАЦ и аз в първия момент гледах като натровена :oпосле благодарих за високата оценка но вметнах че ние току що влезнахме в групата на подрастващите и че имаме още доста месеци докато влезем в групата на младите а той се обърна засмян и каза че щом е дал такава оценка значи все пак кучето си я е заслужило посмяхме се малко де ;D иначе лично за мен макар че според всички Грег се справи отлично за мен Грег можеше и по добре но аз бях притеснена и си знаех-усещах че и той се притеснява но както и да е радвам се че макар и малък вече му дадоха такава страхотна оценка :->) :blink:
Марги бяхте страхотни на ринга не само като семейство но и като хендлери честито! :->)
Еви честито :->) Буда не само се справи отлично но и вече затвърди титлата Международен Плейбой-шампион! :->) ;)
Утре желая още по големи успехи на всички а и малко подкрепа от останалите мопсочовеци няма никак да ни бъде излишна!!!
Марги бяхте страхотни на ринга не само като семейство но и като хендлери честито! :->)
Еви честито :->) Буда не само се справи отлично но и вече затвърди титлата Международен Плейбой-шампион! :->) ;)
Утре желая още по големи успехи на всички а и малко подкрепа от останалите мопсочовеци няма никак да ни бъде излишна!!!
Публикувано: 10 May 2008 - 08:20 AM
Здравейте на всички обръщам се специално към хората чиито кучета са записани днес на изложбата-на страна от рускините ако имаме излизане с тях Еви специално за теб съвет-изчакай те да тръгнат а ти остани последна в редица защото пак ще разсейват с техните подли номера Буда просто се спри и ги изчакай,щом те ще играят подло и ние ще играем така!А само да направят номера от вчера и да сложат до нашия ринг Кане корсо-куче-леко казано дзвер който да лае и да се спуска на сичко живо просто ще има грандиозен скандал!Добре че не съм останала за конкурсите-то било подхвърляне на храна двоен хендлинг,подвикване и какво ли още не ама тия хора не се научиха бе ей !!!
Моля за уточнение за да няма после недоразбрали хора визирам само представителките на руската федерация които вчера бяха на изложбата и не визирам -рускините които бяха с мопсовете напротив дамите бяха адски мили и ни подариха календарчета с логото на техния кенел и магнит за хладилник с изобразен мопс за което много благодарим на Марги -а само тези с големите породи кучета!!!
Уточнението го правя за да не се расърди определена личност но личноста по добре и от мен знае за какво става въпрос!
Моля за уточнение за да няма после недоразбрали хора визирам само представителките на руската федерация които вчера бяха на изложбата и не визирам -рускините които бяха с мопсовете напротив дамите бяха адски мили и ни подариха календарчета с логото на техния кенел и магнит за хладилник с изобразен мопс за което много благодарим на Марги -а само тези с големите породи кучета!!!
Уточнението го правя за да не се расърди определена личност но личноста по добре и от мен знае за какво става въпрос!
Публикувано: 10 May 2008 - 09:41 AM
Цитат
Здравейте на всички обръщам се специално към хората чиито кучета са записани днес на изложбата-на страна от рускините ако имаме излизане с тях Еви специално за теб съвет-изчакай те да тръгнат а ти остани последна в редица защото пак ще разсейват с техните подли номера Буда просто се спри и ги изчакай,щом те ще играят подло и ние ще играем така!А само да направят номера от вчера и да сложат до нашия ринг Кане корсо-куче-леко казано дзвер който да лае и да се спуска на сичко живо просто ще има грандиозен скандал!Добре че не съм останала за конкурсите-то било подхвърляне на храна двоен хендлинг,подвикване и какво ли още не ама тия хора не се научиха бе ей !!!
Да ама този път си крием и водата, нали помниш как цял рейс си напоиха кучетата от нашата паничка на Асеновград... Нахалитетки! А, и ще им пазим кучетата на кукуво лято.... Аз вече тръгвам на война.

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 10 May 2008 - 11:34 AM
Ани, много благодаря за съветите. :wub: Понеже аз днес имам страшно много ангажименти може и да не до4акам излизането на мопсовете, и майка ми да води Буда. Но ще видим.. Аз имам снимки, ама не мога да ги смаля на този лап топ. :'(
Публикувано: 11 May 2008 - 10:48 AM
Грегъри и вчера както и миналия ден стана първи на порода при подрастващите и втори на конкурса бест джуниър на първо място стана пак англйски булдог :->) конкуренцията беше жестока особено от към руско присъствие но вчера всички се държаха прилично на ниво без да правят мръсни номера но след направена сериозна забележка от страна на организатор ринг за което всички ние от девета група сме благодарни!
Публикувано: 11 May 2008 - 10:54 AM
Цитат
Мопсчетата са големи сладурчета.Даже преди да си взема куче се колебаех между мини шпиц и мопс, но за съжаление моспчетата са доста скъпички иначе щях да си взема мопс ;)
Благодаря ти за хубавите думи освен че са хубави, малко шантави, много луди глави, 100%тарикати те са и страшно умни,да не гворим за радоста и обичта с която те заразяват!
Имаш една лигава целувчица от Гиги! :wub:
Публикувано: 11 May 2008 - 11:08 AM
Марги честито :->) :->) :->)Бяхте жестоки да ги нацелуваш и понаплюеш всичките че тази с очилата изяде с поглед Орнела.Благодарности за всичко което направи за нас но най вече ти благодаря за Грегъри предполагам че вече си разбрала че той е слънчицето в моя живот!
Благодаря ти!!! :wub:
Благодаря ти!!! :wub: